Новини, в яких згадується Джеймс МакЕвой

13 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой, Дафні Кін та Рут Вілсон повертаються у тизер-трейлер третього і заключного сезону популярного фентезійного серіалу «Темні матерії», який розкриває, що його онлайн-прем'єра відбудеться 5 грудня.

Читати далі...
18 грудня 2019,  13:20 | Новини серіалів

Дивимося промо-ролик 8 серії пригодницького фентезі «Темні початки», яка завершить його 1 сезон. Режисером фіналу став Джеймі Чайлдс.

Синопсис нової серії повідомляє, що коли Магістеріум наближається, Ліра (Дафні Кін) дізнається більше про повстання лорда Азріеля (Джеймс МакЕвой), але її допомога йому обходиться дуже дорого. У промо-ролику рішуче налаштована місіс Колтер (Рут Вілсон) відкриває вогонь по бунтівникам, а Йорек (Джо Тандберг) веде інших броньованих ведмедів в бій. Ви готові до цієї битви?

Фінальна серія сезону отримала драматичну назву «Betrayal» («Зрада») і вийде на екрани 23 грудня за українським часом.

12 листопада 2019,  15:02 | Новини серіалів

Новий розширений промо-ролик фентезійного серіалу «Темні початки» («Темні матерії») показує, чого чекати від його майбутніх серій.

У другій серії Ліра (Дафні Кін) починає нове життя в Лондоні і прагне знайти свого зниклого друга Роджера (Левін Ллойд) за допомогою місіс Колтер (Рут Вілсон), у якої вона тепер живе. Циганський табір продовжує пошуки таємничих «Жерців», які викрали Роджера, та інших зниклих дітей, а допомагає табору в їхній непростій місії аеронавт Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда). Також промо показує подорож лорда Азріеля (Джеймс МакЕвой) і місіс Колтер на Північ.

Друга серія називається «The Idea of North» («Ідея Півночі») і вийшла на телеканалі HBO у неділю, 10 листопада. Прем'єра третьої серії відбудеться 17 листопада.

5 листопада 2019,  15:40 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Темні початки» канал HBO поділився в Інтернеті розширеним фрагментом його першої серії за участю зірки франшизи «Люди Ікс» Джеймса МакЕвоя.

В новій адаптації епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана МакЕвой втілює лорда Азріеля, дослідника і прийомного батька головної героїні Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Він повернувся з довгої та небезпечної подорожі на Північ і представляє своїм колегам-вченим у Jordan College своє відкриття загадкового явища під назвою Пил, існування якого від них приховує Магістеріум. Тим часом Ліра підглядає за зборами із сусідньої кімнати.

Друга серія серіалу «Темні початки» вийде на екрани 11 листопада за українським часом. Всього його 1 сезон буде складатися з 8 серій, а після він повернеться з 2 сезоном.

5 жовтня 2019,  15:32 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой відправляється на Північний полюс, щоб зробити несподіване відкриття, яке все змінить, у новому трейлері фентезійного серіалу «Темні початки».

Новий серіал від HBO є екранізацією епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана, яка слідує за пригодами юної сироти Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Вона живе в паралельному світі, де у всіх людей є тварини-компаньйони, в яких знаходиться душа людини. По ходу розвитку подій Ліра розкриває небезпечний секрет, в якому замішані дослідник лорд Азріель (МакЕвой) і його колишня кохана Маріса Колтер (Рут Вілсон), і в руках дівчинки опиняється доля всього світу.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де одного з ключових персонажів також зіграє актор Лін-Мануель Міранда, відбудеться 4 листопада.

Рецензія на фільм «Воно 2»
Деррі кличе нас назад
4 вересня 2019,  02:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році фільм жахів «Воно», основою якого стала перша половина відомого роману Стівена Кінга, познайомив нас з найстрашнішим клоуном, який коли-небудь з'являвся на екрані (або у зведенні кримінальних новин). І ось рівно через 2 роки одержимий демоном клоун Пеннівайз повертається, щоб помститися відважному «Клубу лузерів» і затягнути їх у свою брудну каналізацію назавжди. Адже йому там так самотньо...

Читати далі...
29 серпня 2019,  18:38 | Новини серіалів

Одна дівчинка змінить світи. Дивимося свіжий трейлер фентезійного серіалу «Темні початки», який є екранізацією романів письменника Філіпа Пулмана.

Головною героїнею «Темних початків» буде відважна 12-річна дівчинка Ліра Белаква, яку втілює зірка фільму «Логан» Дафні Кін. В її світі душа людини живе в її тварині-компаньйоні, і коли близький друг дівчинки зникає, Ліра разом зі своїм компаньйоном вирушає на його пошуки, в ході яких вона зіткнеться з підступною лиходійкою і розкриє жахливу змову про викрадення дітей. Так в її руках опиняється доля всіх істот з різних світів.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де також знялися Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон та Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени.

20 липня 2019,  16:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової фентезійної пригоди від каналу HBO, який подарував нам «Гру престолів»? Тоді занурюйтеся в таємничий світ письменника Філіпа Пулмана з новим трейлером серіалу «Темні початки».

Фентезійний серіал «Темні початки» буде слідувати за пригодами хороброї 12-річної дівчинки Ліри (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу, де душі людей живуть в їхніх тваринах-компаньйонах. Пошуки друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, Ліра зустрічає дивних істот, розкриває різні таємниці, і в результаті в її руках опиняється доля всіх живих і мертвих.

Наприкінці трейлер каже, що прем'єра фентезі «Темні початки», де разом з Кін зіграють Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон і Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени, але точну дату не повідомляє. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

18 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Демонічний клоун Пеннівайз скучив за дітьми з «Клубу лузерів» і з нетерпінням чекає їхнього возз'єднання в новому трейлері горора Андреса Мускетті «Воно 2».

У продовженні екранізації знаменитого роману Стівена Кінга «Воно» діти з «Клубу лузерів» стали дорослими і поїхали з містечка Деррі. Але через 27 років один телефонний дзвінок повертає їх назад до міста дитинства, де їм належить знову зіткнутися з кровожерливим клоуном Пеннівайзом (Білл Скарсгард) і дізнатися історію його походження. Чи зможуть вони його зупинити раз і назавжди?

Дорослих персонажів зіграють Джеймс МакЕвой, Джессіка Честейн, Білл Гейдер, Джей Раян, Джеймс Ренсон, Айзая Мустафа та Енді Бін. У кіно з 5 вересня.

25 червня 2019,  13:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив влаштувати зіркам супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» незабутній тур по рідному Лондону на двох'ярусному автобусі з пивом та морозивом.

Читати далі...
7 червня 2019,  03:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» за участю Дженніфер Лоуренс і Джеймса МакЕвоя англомовна аудиторія зустріла негативно. Давайте розберемося, чому так сталося.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Люди Ікс: Темний фенікс»
Як поховати супергеройську франшизу
6 червня 2019,  02:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія Темного фенікса є однією з найбільш відомих серій коміксів Marvel про Людей Ікс, але спроба екранізувати її в 2006 році в екшені «Люди Ікс: Остання битва» зазнала краху. Озброївшись іншим кастом, сценарист франшизи Саймон Кінберг вирішив сісти в режисерське крісло і спробувати адаптувати її вдруге вже з Софі Тернер в головній ролі і в той же час завершити цією історією всю франшизу, що стартувала в 2000 році. Чи вдалося йому реабілітувати Темного фенікса в очах глядачів?

Читати далі...
5 червня 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», чия прем'єра відбудеться вже в цей четвер, 6 червня, обіцяє, що фінальна битва Людей Ікс буде їх найвеличнішою битвою.

Читати далі...
1 червня 2019,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний ТБ-ролик супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує на прикладі Джин Грей, що те, що тебе не вбиває, робить тебе сильнішою.

У фінальній главі популярної франшизи «Люди Ікс», яка стартувала у 2000 році, команда Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) вирушає у відкритий космос, де Джин Грей (Софі Тернер) стикається з могутньою енергією і поглинає її. Містік (Дженніфер Лоуренс) зазначає у ТБ-ролику, що Джин повинна була загинути від такого удару, але Генк (Ніколас Голт) каже, що її сили дуже сильно зросли. Це лякає і одночасно подобається Джин, яка починає використовувати свої нові сили, щоб руйнувати усе навколо. Тим часом Магніто (Майкл Фассбендер) вирішує, що вона повинна померти.

Дивіться також другий фрагмент фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», в якому Джин Грей знищує вертольоти. У кіно з 6 червня.

24 травня 2019,  15:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Магніто може керувати металом. Другий фрагмент супергеройського бойовика «Люди Ікс: Темний фенікс» показує зростаючі сили Джин Грей.

Читати далі...