Новини, в яких згадується Конні Бріттон

21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

13 грудня 2019,  18:01 | Новини фільмів

Одним з найбільш інтригуючих трейлерів нинішнього тижня став дебютний трейлер драматичного трилера «Перспективна молода жінка» за участю номінантки на премію «Оскар» Кері Малліган.

Напружена історія від сценаристки хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел обіцяє бути «смачним новим поглядом на помсту». Всі говорили, що Кессі (Малліган) була перспективною молодою жінкою... Поки одна трагічна подія не стала на шляху до світлого майбутнього. Тепер вона використовує свій гострий розум і харизму, щоб заманювати в свою пастку «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою жінкою. Проте одна несподівана зустріч збирається дати Кессі шанс виправити помилки свого минулого.

Разом з Малліган у фільмі Феннел зіграють Бо Бернем, Лаверн Кокс, Елісон Брі, Конні Бріттон, Кріс Ловелл та Адам Броді. Світова прем'єра «Перспективної молодої жінки» відбудеться у квітні 2020 року.

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
15 грудня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маттіас Шонартс шукає спільну мову з кіньми та людьми в офіційному трейлері драматичної картини «Мустанг», яку зняла режисер Лор де Клермон-Тоннер.

Роман Коулман (Шонартс) відбуває термін у в'язниці в сільській місцевості штату Невада та бере участь у реабілітаційній програмі, в рамках якої він тренується їздити на мустангу. Йому дуже складно знайти спільну мову з кіньми та з іншими ув'язненими, але з часом, працюючи пліч-о-пліч з молодим хлопцем Генрі (Джейсон Мітчел) і старим тренером Майлзом (Брюс Дерн), Романові вдається об'їздити дуже неслухняного коня і поглянути в обличчя свого власного жорстокого минулого.

Прем'єра фільму «Мустанг», де також зіграє зірка серіалу «Нешвілл» Конні Бріттон, відбудеться в наступному році на кінофестивалі «Санденс».

2 грудня 2016,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний серіал «Нешвілл» переїхав на канал CMT, який представив вчора перший повноцінний трейлер 5 сезону. Він обіцяє в майбутніх серіях нову драму, нові мрії й пристрасті для основних героїв, в образах яких повертаються Конні Бріттон, Хайден Панеттьєрі, Клер Бауен, Чарльз Істен, Сем Палладіо, Джонатан Джексон та інші.

Прем'єра нового сезону, промо-фотографії до якого ви знайдете тут, відбудеться 15 грудня.

28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
19 березня 2015,  13:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер сериала Райан Мерфи сообщил в Твиттере, что Уэс Бентли будет постоянным актером в 5 сезоне «Американской истории ужасов».

Во время 4 сезона хоррор антологии, который назывался «Фрик шоу», Бентли появился в трех сериях в образе Эдварда Мондрейка. Теперь же он пропишется в «Отеле», так называемом 5 сезоне, на все 13 серий.

Недавно сообщили, что в сериал вернется также на постоянной основе Мэтт Бомер. Также в «Отеле» появятся Леди Гага и Шайен Джексон.

На днях о своем желании вернуться в «Американскую историю ужасов» сообщила Конни Бриттон, игравшая в 1 сезоне, вот только ей не позволяет пока плотный график занятости в сериале «Нэшвилл».

Бентли недавно снялся в телефильме «Open», где Мерфи как раз был одним из сценаристов, а в этом году на экраны выйдут сразу четыре фильма, где он сыграл главные или второплановые роли: хоррор «Amnesiac», триллер «Последняя девушка», драма «Мы твои друзья» и триллер «Нарушенные обеты». Сейчас актер снимается в римейке приключенческого фильма «Дракон Пита».

Премьера 5 сезона «Американской истории ужасов» ожидается в октябре 2015 года.

10 липня 2013,  00:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фантастична комедія від Джоша Стольберга, автора фільмів «Піраньї 3ДД», «Крик в гуртожитку» і «Удачі, Чак!» У головних ролях неймовірний акторський ансамбль, в тому числі переможці премії Еммі: Сара Хайланд і Джулі Боуен (серіал «Американська сімейка»), Конні Бріттон (серіал «Американська історія жахів») та інші. У фільмі показано життя дев'яти абсолютно різних пар, у яких на думці тільки одне - як зачати дитину.

У кінотеатрах України і Росії з 1 серпня.