Новини, в яких згадується Маріса Томей

Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...
18 січня 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки поки безіменного супергеройського блокбастера «Людина-павук 3» перекочували з закритою кіностудії на вулиці міста Атланта, завдяки чому папараці вже встигли зловити в об'єктив своїх камер актора Тома Голланда в його суперкостюмі.

Читати далі...
9 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультивсесвіт розширюється! Актор Альфред Моліна, який грав Доктора Восьминога у фільмі «Людина-павук 2» з Тобі Магуайром, повернеться в цьому суперзлодейском образі в майбутньому сольному екшені Людини-павука.

Читати далі...
28 вересня 2019,  19:38 | Новини фільмів

Вчора кінокомпанія Sony порадувала нас новиною про те, що Людина-павук залишається у всесвіті Marvel, а сьогодні балує нас вирізаною сценою з його другого сольного фільму «Людина-павук: Далеко від дому».

Сцена показує, як Пітер (Том Голланд) та ЕмДжей (Зендея) мило дрімають в літаку під час польоту додому, схиливши голови одне до одного, а після прибуття Пітера зустрічає в аеропорту радісна тітка Мей (Маріса Томей). Перед тим як сісти до машини, Пітер одягає на ніс окуляри Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) і запитує у тітки, як йому. І вона каже, що вони занадто очевидні, але «він до них доросте».

Ви вже можете подивитися супергеройський екшен Джона Воттса на офіційних платформах, а на Blu-ray він вийде 1 жовтня.

Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
4 липня 2019,  15:57 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Маріса Томей, якій наприкінці цього року виповниться 55 років, продемонструвала свою струнку фігуру в шикарному вбранні з пір'ям від європейського бренду Ralph & Russo.

Читати далі...
28 червня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд представляє всі суперкостюми, які він приміряє під час своєї другої сольної пригоди.

Читати далі...
15 червня 2019,  23:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А який ти Людина-павук сьогодні? Пітер Паркер змінює три костюма за один ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Другий сольний фільм про Людину-павука (Том Голланд), чиї події розвиваються після подій екшену «Месники: Завершення», відправить головного героя до Європи разом з його класом. Але коли на міста починають нападати монстри з води та вогню, Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) зв'язується з Пітером і відправляє наймолодшого Месника їх зупинити. Для цього йому знадобляться цілих три суперкостюми: костюм Залізної Людини-павука, костюм, який Пітер зробить за допомогою технологій Тоні Старка (Роберт Дауні мол.), та чорний костюм, який виявляється трохи тісним.

Дивіться також ТБ-ролик екшену «Людина-павук: Далеко від дому» за участю турботливою тітки Мей (Маріса Томей). У кіно з 4 липня.

14 червня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пітер Паркер відправляється з класом до Європи, і тітка Мей дзвонить дізнатися, як у нього справи, в свіжому ТБ-ролику супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому».

Друга сольна пригода Людини-павука (Том Голланд) відправить його до Європи разом з однокласниками. Як раптом його безтурботну поїздку перериває Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), Містеріо (Джейк Джилленхол) та монстри з води і вогню. Побачивши по телевізору, що її племінник опинився в епіцентрі битви з останніми, тітка Мей (Маріса Томей) дбайливо вирішує перевірити, як там Пітер, і зазначає під час їхньої телефонної розмови, що добре, що вона поклала йому у валізу супергеройський костюм.

Вчорашній ТБ-ролик фільму «Людина-павук: Далеко від дому» розкрив, що ЕмДжей (Зендея) знає секрет Пітера. У кіно з 4 липня.

25 березня 2019,  17:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд представив три нових постера свого другого супергеройського сольника «Людина-павук: Далеко від дому», в якому його герой разом з друзями відправиться до Європи.

Читати далі...
23 лютого 2019,  16:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до незабутньої поїздки Європою? Її обіцяє нам офіційний український постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який вийде влітку.

Читати далі...
15 січня 2019,  17:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Геппі Гоган фліртує з тіткою Мей у новій сцені з розширеного тизер-трейлера супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», якої не було в українській версії.

Тизер-трейлер показує, що Пітер Паркер (Том Голланд) за допомогою тітки Мей (Маріса Томей) став місцевим героєм Квінзу, а Геппі Гоган (Джон Фавро) тепер допомагає йому з превеликим задоволенням, адже йому подобається тітка Мей. Разом з Мішель (Зендея), Недом (Джейкоб Баталон) та іншими однокласниками Пітер вирушає на канікули до Венеції і вважає, що там йому не знадобиться костюм Людини-павука. Звичайно ж, він помиляється, оскільки в Європі юний Месник познайомиться з самим Ніком Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), який завербує хлопця, щоб той допоміг зупинити могутнього суперлиходія Містеріо (Джейк Джилленхол). Так, ці канікули Пітер ніколи не забуде.

Українська прем'єра супергеройського екшену Джона Воттса «Людина-павук: Далеко від дому», який стане першим фільмом Marvel після блокбастера «Месники: Завершення», відбудеться 4 липня.

27 вересня 2018,  23:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейкоб Баталон поділився веселим селфі з колегою по всесвіту Marvel Кобі Смолдерс, яке було зроблено на знімальному майданчику супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому».

Читати далі...
13 серпня 2018,  12:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому» приєдналися ветерани франшизи Семюел Л. Джексон і Кобі Смолдерс.

Читати далі...
7 серпня 2018,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому» вже стартували, і його зірка Том Голланд поділився першим відео зі знімального майданчика.

Читати далі...