Новини фільмів, в яких згадується Пол Джаматті

11 жовтня 2019,  19:18 | Новини фільмів

Шанувальники Двейна Джонсона та Емілі Блант, тримайтеся, на вас чекає незабутня подорож по річці Амазонці в новому пригодницькому фільмі від Disney «Круїз по джунглях», чий трейлер вийшов сьогодні.

В кінокартині режисера Жауме Кольєт-Серри, створення якої надихнув однойменний атракціон з парку розваг «Діснейленд», Джонсон грає харизматичного капітана річкового човна Френка, а Блант втілює відважну дослідницю Лілі, яка наймає Френка, щоб він відвіз їх з братом (Джек Вайтхолл) в небезпечну експедицію, метою якої є міфічне дерево, здатне зцілити смертельно хвору людину.

Прем'єра фільму «Круїз по джунглях», де компанію Джонсону, Блант і Вайтхоллу складуть Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті, очікується в липні 2020 року.

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
19 жовтня 2018,  22:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився невеликим тизером нового діснеївського фільму «Круїз по джунглях», який розкриває його офіційний логотип і нову дату прем'єри.

Читати далі...
2 вересня 2018,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках нової диснеївської картини «Круїз по джунглях» актор Двейн Джонсон подружився з британським коміком Джеком Вайтхоллом та гігантською анакондою.

Читати далі...
1 серпня 2018,  00:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney повідомила про початок знімального процесу свого наступного проекту «Круїз по джунглях», поділившись кумедним відео зі знімального майданчика, де з'являються виконавці головних ролей Двейн Джонсон та Емілі Блант.

Читати далі...
29 липня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж бреде по безлюдному місту в першому трейлері науково-фантастичної драми «Я думаю, тепер ми одні».

«Я думаю, тепер ми одні» розповість історію вигнанця Дейла (Дінклейдж), який одного разу прокидається і виявляє, що збулася його давня мрія — усі інші люди зникли з лиця землі, і тепер йому ніхто не буде дошкуляти. Але Дейлу не доводиться довго насолоджуватися такою бажаною самотністю, адже він зустрічає ще одну вижившу по імені Грейс (Ель Фаннінг), яка на відміну від нього шукає друга.

Також в цій історії з'являться Шарлотта Генсбур і Пол Джаматті.

Новий фільм режисера Рід Морано, яка працювала над серіалом «Оповідь служниці», отримав приз на кінофестивалі «Санденс» на початку року, а в американський прокат він вийде у вересні.

7 липня 2018,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговый сервіс Netflix поділився офіційним трейлером мультфільму «Біле ікло», чия світова прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

Читати далі...
4 травня 2018,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-мурахи» Пол Радд грає атлета, поліглота й шпигуна в першому трейлері кінокартини «Шпигунська гра».

«Шпигунська гра» є захоплюючим шпигунським трилером, який покаже неймовірну правдиву історію американця Мо Берга, професійного бейсболіста, який став шпигуном під час Другої світової війни. Його місією є проникнення в ряди ворога в Європі з метою вбивства головного ядерного вченого нацистів Вернера Гейзенберга (Марк Стронг), перш ніж німці створять атомну бомбу.

У фільмі також зіграють Гай Пірс, Сієнна Міллер, Пол Джаматті, Конні Нільсен, Джефф Деніелс і Том Вілкінсон.

Прем'єра «Шпигунська гри», яку зняв Бен Луїн, відбулася в січні на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат картина вийде в червні.

17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...
19 грудня 2013,  01:56 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey
«Ветер восточный туманы несет Что-то начнется, что-то грядет». ~ Берт, «Мэри Поппинс»

Впервые Уолт Дисней предложил писательнице Памеле Трэверс экранизировать ее сказку «Мэри Поппинс» в 1938 году. Однако лишь в 1961 году она приехала в Лос-Анджелес, чтобы при личной встрече обсудить эту возможность. Несмотря на продолжительные раздумья, Трэверс не горела желанием допустить, чтобы какой-то голливудский импресарио коверкал ее детище. Сменить гнев на умеренную милость вынудил ее спад продаж книг и экономический кризис. Она согласилась на двухнедельный визит в Лос-Анджелес, в результате которого работа над фильмом все же началась.

Фильм Disney СПАСТИ МИСТЕРА БЭНКСА повествует о невероятной истории создания классического семейного фильма – музыкальной комедии Disney МЭРИ ПОППИНС. Главные роли в фильме исполняют обладатели двух премий «Оскар»® Эмма Томпсон и Том Хэнкс.

Путешествие МЭРИ ПОППИНС на большой экран началось с того, что дочери Уолта Диснея добились от отца обещания снять фильм по их любимой книге – «Мэри Поппинс» Памелы Трэверс. Уолт с легким сердцем пообещал дочерям сделать столь необычный подарок. Однако чтобы сдержать слово потребовалось подождать 20 лет. Пытаясь выкупить права на экранизацию книги, Дисней столкнулся с бескомпромиссностью писательницы, которая нипочем не соглашалась передать свою возлюбленную героиню на ленту голливудского конвейера. Единственное, что смогло хоть как-то повлиять на нее, – кризис на книжном рынке и, соответственно, финансовые затруднения. С большой неохотой Трэверс согласилась прилететь в Лос-Анджелес, чтобы лично выслушать предложения Диснея относительно киноверсии ее книги.

На протяжении двух недель Уолт Дисней лез из кожи вон, чтобы произвести впечатление на чопорную англичанку. В частности, он демонстрировал красочные раскадровки и приглашал композиторов братьев Шерманов, которые исполняли зажигательные песни собственного сочинения. Однако все попытки были тщетны и не оказывали на сказочницу ровным счетом никакого эффекта. Вскоре Уолт начал понимать, что перспектива экранизации становится все более призрачной и недостижимой.@

И только когда речь в разговоре зашла детских переживаниях писательницы, Уолт узнал о том, что именно тревожит мисс Трэверс. Вместе они позволили самой Мэри Поппинс править бал, и в итоге был снят один из самых очаровательных фильмов в истории мирового кинематографа.

Читати далі...