Новини, в яких згадується Лів Тайлер

28 травня 2023,  10:22 | Кастінг

Саме час передивитися «Неймовірного Халка», бо до касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєдналася Лів Тайлер. Ви також можете знати її за роллю Арвен у трилогії «Володар перснів».

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
4 січня 2021,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джина Торрес замінить Лів Тайлер в 2 сезоні драматичного серіалу «911: Самотня зірка», що підтверджує його новий промо-ролик. Тим часом в головній ролі на телеекрани повернеться актор Роб Лоу.

Читати далі...
5 грудня 2019,  16:48 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Володар перснів» Лів Тайлер стає відважним парамедиком у новому драматичному серіалі «9-1-1: Lone Star».

Спін-офф серіалу «9-1-1 служба порятунку» слідує за розумним копом з Нью-Йорка Овеном Стрендом (Роб Лоу), який разом зі своїм сином переїжджає до Остіна, штат Техас, і повинен знайти баланс між порятунком тих, хто відчайдушно потребує допомоги, та вирішенням своїх власних проблем. В Остіні він засновує свою команду по боротьбі з надзвичайними ситуаціями, але, зустрівши парамедика Мішель Блейк (Тайлер), розуміє, що заслужити авторитет на новому місці буде непросто.

Прем'єрна серія серіалу «9-1-1: Lone Star» вийде на екрани 19 січня.

17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

Читати далі...
3 вересня 2019,  01:14 | Новини фільмів

Поки ви намагаєтеся прийти до тями після неймовірної гри Бреда Пітта в новому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», третій трейлер наукової фантастики «До зірок» нагадує, що вже скоро актор повернеться на екрани в образі відважного астронавта.

Кінокартина «До зірок» буде історією астронавта Роя МакБрайда (Пітт), який подорожує на Марс і далі, на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс), піонера польотів на таку далеку відстань, і по ходу справи дізнається таємницю, що загрожує виживанню нашої планети. Доленосна подорож Роя розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

В українські кінотеатри новий фільм режисера Джеймса Грея «До зірок», де також зіграють зірка «Володаря перснів» Лів Тайлер та зірка «Проповідника» Рут Негга, прибуде через декілька тижнів, 19 вересня.

19 липня 2019,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув новий космічний трейлер науково-фантастичного фільму «До зірок», в якому Бред Пітт відправляється шукати порятунок для Землі у космосі.

Читати далі...
6 червня 2019,  23:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт відправляється в доленосну подорож далекими просторами космосу в офіційному українському трейлері науково-фантастичного фільму «До зірок».

Фільм режисера Джеймса Грея буде слідувати за астронавтом Роєм МакБрайдом (Бред Пітт), який мандрує до віддалених куточків Ссонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс) та розгадати таємницю, яка загрожує існуванню нашої планети. Під час цієї подорожі Рой розкриє секрети, що кидають виклик природі людського існування та нашому місцю у всесвіті.

Українська прем'єра картини «До зірок», де також зіграють Лів Тайлер, Дональд Сазерленд і Рут Негга, відбудеться одночасно з усім світом, 19 вересня.

5 червня 2019,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер 3 сезону костюмованої драми «Куртизанки» розкриває, що в його нових серіях з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Елфі Аллен.

Читати далі...
5 червня 2019,  14:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Секрети космосу чекають на нас. Студія 20th Century Fox представила офіційний трейлер своєї напруженої наукової фантастики «До зірок», в якій зіграли Бред Пітт, Лів Тайлер, Рут Негга і Томмі Лі Джонс.

Бред Пітт втілює в цій історії космонавта Роя МакБрайда, який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька, і по ходу справи дізнається таємницю, яка загрожує виживанню нашої планети. Його подорож розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

Світова прем'єра фільму режисера Джеймса Грея відбудеться у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату української прем'єри фантастики «До зірок».

4 червня 2019,  15:42 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер горора про злу ляльку «Дитячі ігри». Фільм – перезапуск культової лінійки, яка стартувала наприкінці вісімдесятих. Поставив нову стрічку дебютант повного метра Ларс Клевберг за сценарієм Тайлера Бертона Сміта.

Мати-одиначка Карен дарує своєму синові Енді ляльку, про яку мріють всі діти. Однак незабаром стає ясно, що Енді дістається більше, ніж просто іграшка...

У фільмі знімалися Лів Тайлер, Обрі Плаза, Брайан Тайрі Генрі та Гебріел Бейтман​. Прем'єра фільму «Дитячі ігри» відбудеться 20 червня.

6 грудня 2018,  17:24 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Дізнавшись, що телеведучий Стівен Колбер є великим шанувальником книг і фільмів «Володар перснів», актриса Лів Тайлер принесла на його шоу клинок Арвен.

Читати далі...
16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
13 липня 2018,  17:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лів Тайлер прийшла, щоб струсонути 2 сезон британського драматичного серіалу «Куртизанки», чиї події відбуваються в Лондоні 18 століття.

Серіал розповідає про Маргарет Веллс (Саманта Мортон), яка намагається примирити свої ролі власниці борделю і матері дочок Шарлотти (Джессіка Браун-Фіндлі) та Люсі (Елуіз Сміт). Коли її бізнес опиняється під загрозою з боку власниці конкуруючого борделю Лідії Квіглі (Леслі Менвілл), Маргарет виступає на стежку війни, навіть якщо через це вона втратить свою сім'ю і можливо своє життя. А тепер Лідії варто побоюватися ще однієї жінки — леді Ізабелли Фіцвілліам (Тайлер), яку Лідія довгий час шантажувала, але тепер у Ізабелли з'явився союзник в особі Шарлотти, що змінює розстановку сил у їхній небезпечній грі.

Прем'єра 2 сезону «Куртизанок», де також повертаються Дороті Еткінсон, Кейт Флітвуд, Джордон Стівенс, Голлі Демпсі, Розалінд Елізар та Денні Сапани, відбулася 11 липня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...