Новини, в яких згадується Грег Сілверман

6 червня 2015,  11:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено: Джеймс Ван стане режисером «Аквамена».

Після грандіозного успіху «Форсажу 7», який зараз перебуває на 4-му місці серед найбільш касових фільмів усіх часів, зібравши в світовому прокаті понад півтора мільярда доларів, студія Warner Bros. вирішила довірити його режисерові Джеймсу Вану свій майбутній супергеройський екшен.

Представник Warner Bros., продюсер Грег Силверман, про вибір режисера для нового супергеройського фільму, який буде частиною Кіновсесвіту DC Comics:

Фільм «Аквамен» буде величезним блокбастером для нас, і роботи Джеймса доводять, що він здатний займатися різними проектами, приносячи в матеріал свій дивовижний талант і унікальний голос.

Сам же Аквамен Джейсон Момоа, за його словами, «у величезному захваті» від новини про те, хто буде режисерувати його в цьому фільмі. Його сюжет поставить Аквамена в складне становище між наземним світом, який розоряє море, і атлантами, які готові розпочати повстання.

Над його сценарієм вже працюють троє сценаристів, серед яких Курт Джонстад, що адаптував «300 спартанців» і сіквел. Одним з продюсерів фільму буде Зак Снайдер, режисер тих же «300 спартанців», а також прийдешніх блокбастерів від DC: «Бетмена проти Супермена» і обох «Ліг справедливості».

Серед майбутніх проектів Вана також числяться хоррор «Закляття 2» і адаптація аніме 1980-х років «Роботех».

Прем'єра «Аквамена» має відбутися 27 липня 2018 року. До сольної кінокартини цей морський супергерой з'явиться в «Бетмені проти Супермена» і «Лізі справедливості: Частина 1», які вийдуть відповідно в 2016 і 2017 роках.