Новини, в яких згадується Марк Форстер

17 листопада 2022,  07:00 | Новини фільмів

Чудова новина для усіх шанувальників лауреата премії «Оскар» Тома Генкса: на початку нового року у кінотеатрах можна буде подивитися драматичну комедію «Чоловік на ім'я Отто», де він грає дуже буркотливого, але чарівного героя.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Том Генкс вже не одне десятиліття є одним із найулюбленіших голлівудських акторів в усьому світі, зокрема через свій добрий характер, проте у стрічці «Чоловік на ім'я Отто» він зіграє свою повну протилежність.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Крістофер Робін»
Ведмедик Вінні поспішає на допомогу
2 серпня 2018,  15:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На казках і мультфільмах про милого ведмежа Вінні Пуха, створеного фантазією письменника Алана Мілна, виросло не одне покоління дітей по всьому світу. На хвилі рімейків своїх мультфільмів з живими акторами студія Disney просто не могла пройти повз цього чудового персонажа, але на відміну від недавніх картин «Попелюшка» і «Красуня і чудовисько» фільм про Пуха був придуманий заново і знайомить глядача з уже дорослим Крістофером Робіном, який з головою поринув у роботу, забувши про свою сім'ю і радощі життя. Але нічого, добродушне ведмежа вже поспішає йому на допомогу...

Читати далі...
30 липня 2018,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка майбутнього діснеївського фентезі «Крістофер Робін» Юен МакГрегор розповідає про безтурботну філософію Вінні Пуха у новій фичуретці фільму Марка Форстера.

Коли дорослий Крістофер Робін (МакГрегор) з головою занурюється в роботу, забуваючи проводити час з рідними, в його життя повертається друг дитинства Вінні Пух (Джим Каммінгс), щоб нагадати йому про те, що дійсно важливо. І тут до речі стає проста й зрозуміла філософія ведмедика, яка полягає в тому, щоб «жити теперішнім моментом» і «цінувати життя, яке відбувається не десь там, а тут і зараз».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Крістофер Робін», в якому милий Пух залишається самим собою. У кіно з 2 серпня.

Квитки на перші сеанси «Крістофер Робін» ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

28 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент нової диснеївської картини «Крістофер Робін», що виходить в прокат наступного тижня, викличе у вас ностальгію за дитинством та Вінні Пухом.

Читати далі...
25 липня 2018,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney поділилася 4-хвилинним трейлером свого майбутнього сімейного фентезі «Крістофер Робін», в якому повернеться улюбленець глядачів Вінні Пух.

Хлопчик з казки про Вінні Пуха Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став дорослим, у нього тепер є відповідальна робота, але немає часу, щоб проводити з родиною, що дуже засмучує його дружину Івелін (Гейлі Етвелл) та доньку Маделін (Бронте Кармайкл), які сумують за своїм чоловіком і батьком. Як раптом в життя Крістофера повертається безжурний ведмедик Вінні (Джим Каммінгс), і вони разом вирушають в незабутню подорож у Стоакровый ліс, щоб розшукати інших звірів, які нагадають герою про справжні цінності.

В трейлері звучить пісня американської рок-групи Walk the Moon «One Foot».

Українська прем'єра картини «Крістофер Робін», режисером якої виступає Марк Форстер, відбудеться наступного тижня, 2 серпня.

10 липня 2018,  18:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим життєрадісним трейлером казкової кінокартини Марка Форстера «Крістофер Робін», який різко контрастує з її похмурим першим трейлером.

Дорослий і стомлений Крістофер Робін (Юен МакГрегор), колишній хлопчик з казки про Вінні Пуха, втратив свою уяву і тепер розривається між роботою та сім'єю. Але його знаходить давній друг ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом вони відправляються в Стоакровый ліс, щоб знайти решту звірів і пережити нову пригоду.

Дружину головного героя грає зірка «Першого месника» Гейлі Етвелл.

Раніше були представлені 6 нових кадрів фільму «Крістофер Робін», де друзі-звірі зібралися разом. У кіно нове диснеївське творіння прибуде 2 серпня.

13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
7 березня 2018,  15:36 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер фільму «Крістофер Робін» з Юеном МакГрегором у головній ролі. Режисером картини є Марк ФорстерВсесвітня війна Z»).

Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін на порозі грандіозної пригоди! Хлопець став дорослим і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор — бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства — неповторний Вінні Пух...

У кінотеатрах України з 2 серпня.

8 листопада 2017,  01:03 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс не упустив нагоди пожартувати над своєю дружиною Блейк Лайвлі, коли вона з'явилася в негламурному образі на зйомках нового фільму.

Читати далі...
14 жовтня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер драматичного трилера «Бачу лише тебе» з Блейк Лайвлі та Джейсоном Кларком.

Лайвлі грає Джину, яка втратила зір в дитинстві, а Кларк — її турботливого чоловіка Джеймса. Всі ці роки Джина залежала від Джеймса, малюючи в своїй уяві ідеальний світ, але коли їй роблять операцію та повертають зір, Джина починає бачити навколишній світ крізь призму чуда й незалежності, і Джеймс вважає це загрозою для їхнього шлюбу.

В нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів нового творіння режисера Марка Форстера, який зняв «Війну світів Z».

3 жовтня 2017,  02:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі побачить більше, ніж їй би хотілося, у драматичному трилері «Бачу лише тебе».

Читати далі...
19 вересня 2017,  03:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Бачу лише тебе» Блейк Лайвлі втілює сліпу жінку, яка після складної операції знову починає бачити. Вона щаслива, що тепер може в повній мірі насолоджуватися життям зі своїм турботливим чоловіком, якого грає Джейсон Кларк. Але пошуки нової себе заводять героїню занадто далеко, змушуючи подружжя сумніватися в почуттях один одного та в своєму шлюбі.

Режисером цієї історії виступає Марк Форстер, який зняв оскароносний «Бал монстрів» та «Війну світів Z».

6 серпня 2017,  03:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінанти на премію «Золотий глобус» Юен МакГрегор і Хейлі Етвелл втілять головних героїв в диснеївському фільмі «Крістофер Робін».

Читати далі...