Новини, в яких згадується Керрі Престон

22 травня 2019,  22:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Небезпечні манікюрниці повертаються в офіційному трейлері 3 сезону кримінальної драми «Кігті», яку очолює номінантка на премію «Еммі» Нісі Неш.

Серіал слідує за п'ятьма манікюрницями Десною (Нісі Неш), Поллі (Керрі Престон), Тихонею Енн (Джуді Рейес), Вірджинією (Карруче Тран) та Дженніфер (Дженн Ліон), які працюють в салоні Nail Artisan у Флориді. Одного разу вони вирішують відмивати гроші для місцевої мафії і таким чином опиняються в світі організованої злочинності.

Прем'єра 3 сезону «Кігтів» відбудеться 9 червня.

7 лютого 2018,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Гарна боротьба», який є спін-оффом «Гарної дружини».

Чиказького адвоката вбивають посеред білого дня, і всі юристи міста починають побоюватися за своє життя. Дайан Локхарт (Крістін Баранскі) замислюється про швидкоплинністю життя, але божевільний світ не дає їй розслабитися. Дайан знайомиться з новим партнером фірми (Одра МакДональд), зустрічає в залі суду Говарда Лаймана (Джеррі Едлер) в ролі... судді, а її хрещеницю Майю (Роуз Леслі) судять в надії дістатися до її батька.

Прем'єра 2 сезону «Гарної боротьби», де повертаються Каш Джамбо, Делрой Ліндо, Хелен Йорк, Сара Стіл і Керрі Престон, відбудеться 4 березня. Очікується, що сезон буде складатися з 13 серій.