Новини, в яких згадується Фіфті Сент

7 вересня 2023,  14:43 | Новини фільмів

Вийшла «доросла» версія трейлеру «Нестримні 4», в якій немає цензури. В кінотеатрах України фільм почнуть показувати вже цього місяця – з 21 вересня.

Читати далі...
30 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Сільвестр Сталлоне і Джейсон Стейтем вчетверте збирають свою команду відважних найманців у дубльованому трейлері пригодницького бойовика «Нестримні 4». І цього разу їм складе компанію сама Меган Фокс.

Читати далі...
7 червня 2023,  21:00 | Новини фільмів

Джейсон Стейтем, якого зараз можна побачити у блокбастері «Форсаж 10», та зірка «Трансформерів» Меган Фокс грають запальну та небезпечну парочку в офіційному трейлері пригодницького екшену «Нестримні 4», який вийде на екрани восени.

Читати далі...
7 березня 2023,  07:56 | Кастінг

Цього року легендарний Барні Росс знову збере команду для порятунку світу в гостросюжетному бойовику «Нестримні 4», який знімає Скотт Во, режисер екшену «Жага швидкості».

Читати далі...
13 червня 2019,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сільвестр Сталлоне відправляється рятувати Джеймі Кінг в офіційному трейлері бойовика «План втечі 3», який зняв режисер Джон Герцфелд.

У своєму третьому фільмі фахівець з безпеки в'язниць Рей Бреслін (Сільвестр Сталлоне) збирається жити разом зі своєю дівчиною Ебігейл (Джеймі Кінг), як раптом її викрадає злочинець, який хоче їм помститися. Ебігейл тримають у старій в'язниці під назвою Диявольська станція, і щоб її визволити, Рей викликає своїх давніх друзів Трента (Дейв Батіста) і Хаша (50 Cent), а також до їхньої компанії приєднується ще один спеціаліст на ім'я Бао (зірка серіалу «Лузери» Гаррі Шам мол.).

«План втечі 3» вийде в український прокат через місяць, 11 липня.

14 травня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Сільвестр Сталлоне возз'єднується з зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою в тизер-трейлері екшену «План втечі 3».

У продовженні бойовиків «План втечі» і «План втечі 2» Сталлоне повертається на екрани в образі фахівця з безпеки в'язниць Рея Бресліна. Його наймають, щоб він врятував викрадену дочку технічного магната з Гонконгу, яку тримають в латвійській в'язниці, і по ходу справи злочинці беруть в заручники його кохану дівчину Ебігейл (Джеймі Кінг). Допомагати йому в цій непростій місії будуть союзники Трент (Батіста) і Хаш (50 Cent).

У США фільм Джона Герцфелда вийде влітку, 2 липня, одразу на DVD.

15 травня 2018,  14:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сільвестр Сталлоне радий повернутися в першому трейлері бойовика «План втечі 2», де компанію йому складає зірка «Вартових Галактики» Дейв Батіста.

У сиквелі «Плану втечі», який вийшов на екрани в 2013 році, експерт з безпеки Рей Бреслін (Сталлоне) після втечі з в'язниці зібрав нову команду. Але коли один з його людей пропадає, Рей повинен знову повернутися в пекло, звідки він одного разу втік, щоб врятувати друга з арени під назвою «Аїд», де ув'язнених змушують жорстоко битися,

Також в бойовику знялися Джеймі Кінг, Джессі Меткалф і Фіфті Сент.

Українська прем'єра фільму Стівена С. МіллераМародери», «Порятунок») відбудеться через місяць, 14 червня.

6 січня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Злодії», в якому Джерард Батлер буде ловити злочинців.

Знаменита банда злодіїв, яка давно тримає в страху цілий штат, збирається провернути неможливе пограбування, обчистивши Федеральний резервний банк, розташований в центрі Лос-Анджелеса. Перешкодити злочинцям здійснити цей план хочуть спецназівець Нік Фленаган (Батлер) та його елітний загін.

Побачити фільм «Злодії», де також зіграли Пабло Шрайбер, Соня Балморес і Фіфті Сент, в кіно буде можливо з 18 січня.

30 грудня 2017,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія STX Entertainment поділилася фінальним трейлером бойовика «Злодії» за участю Джерарда Батлера.

Події цієї кримінальної саги розвиваються в Лос-Анджелесі, де елітний загін департаменту шерифа під керівництвом суворого спецназівця Ніка Фленагана (Батлер) намагається зловити знамениту банду злодіїв, яка планує пограбувати Федеральний резервний банк. Ватажка бандитів втілює Пабло Шрайбер, а одного з його злодіїв зіграє Фіфті Сент.

В український прокат фільм Крістіана ГьюдгестаПадіння Лондона») вийде 18 січня.

28 жовтня 2017,  01:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер кримінального бойовика «Злодії» з Джерардом Батлером в головній ролі.

Опис фільму від кінокомпанії STX Entertainment говорить, що це буде сага про злочини в Лос-Анджелесі в дусі знаменитої «Сутички» з Аль Пачіно й Робертом Де Ніро. Події «Злодіїв» будуть слідувати за пов'язаними життями елітного підрозділу департаменту шерифа і найуспішнішої бригади грабіжників в штаті, яка планує, здавалося б, неможливе пограбування Федерального резервного банку, розташованого в центрі Лос-Анджелеса.

Українська прем'єра «Злодіїв», де також зіграють Фіфті Сент, Пабло Шрайбер і Соня Балморес, відбудеться одночасно з усім світом, 18 січня.

27 липня 2016,  13:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Конан О'Брайен вирішив влаштувати на своєму шоу прослуховування зірок на роль молодого Хана Соло, і серед претендентів на неї виявилися Мелісса МакКарті, Джоді Фостер, Джефф Голдблюм, Фіфті Сент і Білл Хейдер.

19 жовтня 2013,  11:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

17 жовтня о українських кінотеатрах стартував показ бойовика «План втечі» з Сільвестром Сталлоне і Арнольдом Шварценеггером у головних ролях. Ми знайшли для вас фотографії з американської прем'єри, на якій побували також і інші актори фільму: Джеймс Кевізел (який, до статі, всього другий раз за свою кар'єру зіграв лиходія), Фіфті Сент, Вінні Джонс і Емі Райан.

3 жовтня 2013,  11:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найвидатніших світових професіоналів із систем безпеки погоджується на останню ризикову операцію: втекти з надсекретної високотехнологічної в'язниці, яку називають «Гробницею». Ошуканий та помилково ув'язнений, Рей Бреслін (Сильвестр Сталлоне) змушений звернутися за допомогою до напарника — ув'язненого Еміля Ротмайєра (Арнольд Шварценеггер), щоб розробити відчайдушний і майже не здійсненний план втечі з найзахищенішої в'язниці в світі!

«План Втечі» — фільм, в якому вперше в головних ролях зіштовхуються легенди екшнів Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, а також зірки другого плану: Кертіс «50 cent» Джексон, Джим Кевізел, Вінні Джонс, Вінсент Донофріо й Емі Райан.

У кінотеатрах України і Росії з 17 жовтня.