Новини, в яких згадується Джеймс Франко

13 серпня 2019,  00:52 | Новини фільмів

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму Аарона Вудлі «Вартові Арктики», який повідає про маленького лиса з хоробрим серцем і великими амбіціями.

Лис на ім'я Свіфті (Джеремі Реннер) працює в поштовій службі і доставляє різні вантажі по всій Арктиці. Він мріє колись отримати звання кращого кур'єра. Щоб довести, що він цього гідний, він вирішує сам доставити таємний пакет в таємне місце. Там лис знаходить приховану від очей секретну фортецю, яку населяють дивні помічники Дока Моржа (Джон Кліз). Швидко стає зрозуміло, що на думці у цього Моржа – він планує розтопити всі льодовики, затопити світ і потім одноосібно ним правити. Щоб не допустити катастрофи, Свіфті підключає всіх своїх друзів. Так різношерста зграя вчорашніх невдах об'єднується, щоб зупинити Дока Моржа і врятувати Землю.

Українська прем'єра мультфільму «Вартові Арктики», який також озвучили Джеймс Франко, Анжеліка Г'юстон, Алек Болдвін, Майкл Медсен, Омар Сі і Гайді Клум, відбудеться наприкінці року, 14 листопада.

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
6 листопада 2018,  14:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймса Франко хочуть повісити у другому трейлері картини братів Коен «Балада Бастера Скраггса», яку критики називають «брутальним салютом вестерну».

Події нового фільму від відомого кінематографічного дуету Ітана і Джоела Коенів, які зняли відзначені номінаціями і преміями «Оскар» картини «Старим тут не місце» і «Справжня мужність», перенесуть глядача на американський Дикий Захід. «Балада Бастера Скраггса» складатиметься з шести коротких новел жанру вестерн, кожна з яких розповість цікаву історію про злочинців, шахраїв і тих, хто шукає в цьому суворому світі легкої наживи і кохання.

Героїв у цих новелах зіграють Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон, Зої Казан, Девід Крамхолц, Гаррі Меллінг і Тім Блейк Нельсон.

На цьому тижні вестерн Коенів виходить в обмежений американський кінопрокат, а його прем'єра на сервісі Netflix відбудеться наступного тижня, 16 листопада.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
16 вересня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер нової антології братів Коен «Балада Бастера Скраггса», в якій з'являться Джеймс Франко, Ліам Нісон, Брендан Глісон та Зої Казан.

Читати далі...
10 вересня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Майлс Труітт, озброївшись футуристичною пушкою, приходить на допомогу Джеку Рейнору в новому фрагменті науково-фантастичного бойовика «Рідня».

В «Рідні» Рейнор і Труітт втілюють зведених братів Джіммі та Ілая, які опиняються в центрі небезпечних подій. Джиммі нещодавно вийшов з в'язниці і тепер разом з братом змушений рятуватися втечею від мстивого гангстера Тейлора (Джеймс Франко) і банди іншопланетних солдатів. Фрагмент показує, як група бандитів б'є Джиммі в барі, але тут Ілай бере в руки іншопланетну зброю і, знищивши більярдний стіл вщент, вимагає, щоб вони відпустили брата.

Компанію їм у цій пригоді складе зірка серіалу «Велика маленька брехня» Зоі Кравіц, яка також з'являється в даному відео.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

1 вересня 2018,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зої Кравіц спостерігає, як в полі стріляють із космічної зброї, в дебютному фрагменті науково-фантастичного екшену «Рідня».

Повнометражний дебют режисерів Джонатана і Джоша Бейкера буде кримінальним трилером з елементами наукової фантастики і розповість історію про несподіваного героя, якому призначена велич. Поки їх переслідує мстивий гангстер Тейлор (Джеймс Франко) і банда іншопланетних солдатів, нещодавно звільнений із в'язниці хлопець Джиммі (Джек Рейнор) та його прийомний брат Ілай (Майлз Труітт) повинні відправитися в біга зі зброєю загадкового походження в якості свого єдиного захисту.

У фрагменті Джиммі дає Ілаю ту саму зброю, і хлопчик стріляє з неї в полі. Тут Джиммі згадує, що забув у барі сумку з великою сумою грошей, а його подруга Міллі (Кравіц) з подивом запитує, звідки у нього все це.

Дивіться український трейлер фільму «Рідня». У кіно з 13 вересня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
8 серпня 2018,  20:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це вільний світ».

Телеканал HBO опублікував в мережі тизер-трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Двійка», який розкриває, що в ньому повернеться Джеймс Франко, незважаючи на те, що на початку року актор був звинувачений у сексуальних домаганнях.

«Двійка» розповідає історію легалізації і слідуючого за нею розквіту порноіндустрії в Нью-Йорку у 1970-х роках й досліджує цей жорсткий світ в піонерські моменти того, що стане мільярдною американською індустрією сексу.

Прем'єра 2 сезону, де також повертаються Меггі Джилленхол, Емілі Мід, Мустафа ЖакірМаргарита Левієва та Девід Крамхолц, відбудеться на початку осені, 9 вересня.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
24 липня 2018,  15:51 | Оновлення

З'явився український трейлер науково-фантастичного бойовика «Рідня» від Джонатана Бейкера та Джоша Бейкера з Джеймсом Франко, Майлс Труітт та Зоі Кравіц у головних ролях.

У центрі сюжету фільму опиняється звичайний школяр (Майлс Труітт), який випадково знаходить потужню інопланетну зброю. Незабаром за зброєю починають полювати інопланетяни, спецслужби та злочинне угруповання на чолі з кримінальним авторитетом, якому сильно заборгував брат головного героя (Джек Рейнор).

Українська прем'єра фільму «Рідня» відбудеться 13 вересня.

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
10 квітня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила перший трейлер фантастичної картини «Світ майбутнього», де Джеймс Франко, Мілла Йовович та Сьюкі Вотерхаус борються за виживання в пустельному світі, який нагадує «Божевільного Макса».

В постапокаліптичному світі, де вода і бензин майже висохли, принц з оазису (однієї з останніх безпечних зон) повинен відправитися на пошуки ліків для хворої королеви (Люсі Лью), але по ходу справи він стикається з воєначальником (Франко) та його роботом (Вотерхаус), і квест принца перетворюється на сміливу подорож по закинутим пусткам.

Прем'єра «Світу майбутнього», який Франко зняв разом з Брюсом Тьєррі Чунгом, відбудеться одночасно в кінотеатрах і в Інтернеті 25 травня.

27 лютого 2018,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець легендарної «Кімнати» Томмі Вайсо і його давній друг Грег Сестеро повертаються на екрани з комедійним трилером «Найкращі друзі» («Best F(r)iends»).

У минулому році історія Вайсо і Сестеро була показана в номінованому на «Оскарі» фільмі Джеймса Франко «Горе-творець», а тепер 15 років після «Кімнати» вони возз'єднуються, щоб розповісти нову історію своєї дружби. Сестеро грає дрифтера, який зав'язує дружбу з дивакуватим трунарем у втіленні Вайсо. Вони починають прибутковий, але нелегальний бізнес; незабаром в їх відносини втручається параноя, і обидва чоловіки змушені примиритися з крихкістю дружби й відданості.

Режисером картини «Найкращі друзі» виступає Джастін МакГрегор. Поки не повідомляється, коли вона вийде в прокат.

«Горе-творець» покажуть на кінофестивалі американського кіно «Незалежність», який пройде в Києві з 27 лютого по 5 березняКупити квитки на «Горе-творець».