Новини, в яких згадується Ітан Говк

9 вересня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Відомий іспанський кінорежисер Педро Альмодовар завершив зйомки своєї наступної стрічки під назвою «Strange Way of Life», головні ролі в якій зіграють зірка популярного серіалу «Мандалорець» Педро Паскаль та номінант на «Оскар» Ітан Говк.

Читати далі...
7 травня 2022,  11:40 | Новини серіалів

Фінальна серія супергеройського серіалу від Disney+ «Місячний лицар» порадувала шанувальників MCU кількома фантастичними сюрпризами, одним з яких став дебют нової супергероїні Багряний скарабей (Scarlet Scarab).

Читати далі...
4 травня 2022,  13:50 | Новини серіалів

Сьогодні, 4 травня, на платформі Disney+ вийде заключна серія супергеройського міні-серіалу «Місячний лицар», заснованого на коміксах Marvel, на честь чого в мережі з'явився його новий епічний трейлер.

Читати далі...
29 квітня 2022,  12:43 | Новини фільмів

Чотирьохразовий номінант на премію «Оскар» Ітан Говк грає якусь надзвичайно жахливу версію маніяка з нотками Джокера та Пеннівайза у другому трейлері фільму жахів «Чорний телефон» («The Black Phone»).

Читати далі...
19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
3 квітня 2022,  20:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня, 30 березня, на стримінговій платформі Disney+ відбулася прем'єра нового супергеройського серіалу «Місячний лицар», який представить незвичайного героя, вірніше одразу кілька незвичайних героїв кіновсесвіту Marvel у втіленні актора Оскара Айзека.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
21 січня 2021,  02:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережись, Оскар Айзек! Грядущий супергеройський серіал від Marvel Studios «Місячний лицар» знайшов свого головного лиходія в особі актора Ітана Говка, на чиєму рахунку є аж 4 номінації на премію «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тесла»
Дуже нудний байопік про легендарного винахідника
5 вересня 2020,  23:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фігура видатного вченого і винахідника Ніколи Тесли, який народився в 1856 році і помер в 1943, продовжує захоплювати уми людей своїми сміливими експериментами з електрикою і дуже прогресивним баченням світу й того, яким він стане в недалекому майбутньому. Понад століття тому Тесла мріяв про те, що люди зможуть спілкуватися з людьми з іншої півкулі всього за декілька секунд, передавати і отримувати величезні масиви інформації, і хоча в 1890-х його багато хто вважав божевільним, в 21 столітті весь світ визнав його одним з революційних геніїв, які змінили наше життя і нашу історію. Надихнувшись його генієм, сценарист та режисер Майкл Алмерейда вирішив зняти про Теслу нестандартний байопік. І, на жаль, він виявився нестандартно нудним. Що ж пішло не так?

Читати далі...
4 серпня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних прем'єр останнього місяця літа стане біографічна драма Майкла Алмерейди «Тесла», де номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу.

Читати далі...
13 липня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська кінокомпанія IFC Films опублікувала в мережі офіційний трейлер свого нестандартного байопіку «Тесла», головну роль в якому виконує номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук.

Читати далі...
28 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр біографічної драми «Тесла», яка вийде в український прокат влітку, представляє номінанта на премію «Оскар» Ітана Гоука в ролі легендарного винахідника Ніколи Тесли.

Читати далі...
14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Читати далі...
22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.

21 жовтня 2019,  19:32 | Новини фільмів

Вийшов зворушливий трейлер американської драми про спокуту і другий шанс під назвою «Стеж за дорогою», де номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грає колишнього ув'язненого, який несподівано стає батьком.

Расс Міллінгс (Гоук) щойно був звільнений з в'язниці після 21 року відбування покарання за своє третє порушення за володіння унцією марихуани. Поки він намагається пристосуватися до світу, який він не впізнає в тому числі намагається навчитися користуватися Інтернетом, — Расс знаходить покинуту дитину в сміттєвому контейнері позаду ресторану швидкого харчування, де він працює в якості посудомийника. Герой не впевнений в тому, що робити, але між поривами доброти і паніки незабаром розуміє, що ця дитина може бути його шансом на спокуту.

В американський прокат драма «Стеж за дорогою», яка є режисерським дебютом актора Логана Маршалла-Гріна, вийде 1 листопада.