Новини зіри, в яких згадується Ріанна

19 жовтня 2018,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і модель Емілі Ратаковскі поділилася в Instagram літнім відео, де вона разом з подругою запалює на яхті в сонячний день під пісню Ріанни «Consideration».

На відео зірка «Загубленої» показує свої запальні танцювальні рухи в роздільному купальнику свого персонального бренду Inamorataswim, який вона активно просуває в соцмережах. Відео було записано під час відпустки актриси на грецькому острові Міконос, який вони з подругою відвідали влітку, а поділилася вона їм зараз на честь дня народження цієї подруги, яка також танцює на відео в купальнику від Inamorataswim.

За 12 годин це коротке відео набрало в Instagram 2,8 мільйона переглядів, так що воно вже може скласти конкуренцію її попереднім відео, де модель запалювала в купальнику під «Woolly Bully» і танцювала сидячи в червоній міні-сукні.

В майбутньому Ратаковскі можна буде побачити в трилері «Ласкаво просимо додому», де компанію їй складе зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол.

15 травня 2017,  15:32 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На шоу «Битва фонограм», де зірки виступають під фонограми різних хітів, Том Холланд випало показати свій артистичний й танцювальний таланти під пісню Ріанни «Umbrella», і його заводний номер підкорив не тільки глядачів, а і його колегу по фільму «Людина-павук: Повернення додому» Зендею Коулман.

Побачити акторів в їх супергеройському екшені на великому екрані буде можливо з 6 липня.

22 березня 2017,  16:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару днів тому вийшла перша серія «Мотеля Бейтсів» за участю Ріанни, яка втілює в серіалі культову героїню — Меріон Крейн з трилера Альфреда Хічкока «Психо». Співачка й актриса вирішила зібрати у себе вдома друзів і подивитися цю серію разом з ними, а також разом з 51 мільйоном своїх фоловерів в Instagram, влаштувавши для них живу трансляцію. Сцени сексу її героїні з персонажем Остіна Ніколса змусили актрису відчувати себе ніяково, тому вона влаштувала п'яну гру, випиваючи шот текіли кожен раз, коли хтось згадував ім'я «Норман» (або «Норма»).

Якщо ви є великим шанувальником або шанувальницею Ріанни, але пропустили цю трансляцію, добрі люди записали її та виклали в мережу, так що ви можете подивитися її нижче.

30 квітня 2016,  16:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру фентезі «Мисливець і Снігова королева», яке вже можна побачити в українських кінотеатрах, Кріс Хемсворт відвідав BBC Radio 1, де його заради сміху змусили прочитати слова до пісні Ріанни «Work».