Оновлення, в яких згадується Генрі Кавілл

12 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує, як Брюс Вейн (Бен Аффлек) з любов'ю та сумом згадує Супермена (Генрі Кавілл).

У минулорічному «Бетмені проти Супермена» ці супергерої не ладнали, але своєю самопожертвою Супермен повернув Бетмену віру в людство. Тому в даній сцені «Ліги» Брюс каже Альфреду (Джеремі Айронс), що у Супермена набагато краще вийшло б зібрати команду і що він був набагато людянішим за нього самого. А в кінці Темний лицар заявляє, що «світові потрібен Супермен, а команді потрібен Кларк [Кент]».

Дивимося, як Бетмен надихає Флеша у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

3 листопада 2017,  02:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Суворий Бен Аффлек перетворюється на суворого Бетмена на анімованому постері супергеройської картини «Ліга справедливості».

Аффлек дебютував в образі мільйонера Брюса Вейна, відомого як Бетмен, в минулорічному «Бетмені проти Супермена», і відгуки на його втілення даного супергероя були неоднозначними. Але самопожертва Супермена (Генрі Кавілл) повернула йому віру в хороше в людях й надихнула Темного лицаря, тому він вирушає на пошуки інших індивідуумів з надздібностями, щоб разом з ними захистити планету від ще більшої загрози.

Дивимося промо-ролик серіалу «Стримай свій ентузіазм» з супергероями «Ліги справедливості». У кіно вони прибудуть 16 листопада.

28 жовтня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фінальний український трейлер супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Ліга справедливості»!

Лоїс Лейн (Емі Адамс) сниться сон про їх заручини з Суперменом (Генрі Кавілл), поки весь світ тяжко переживає його смерть, а Бетмен (Бен Аффлек), тим часом, згадує інший сон — про кінець світу. Тому разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) він просить незнайомців Баррі Аллена (Езра Міллер), відомого як Флеш, Артура Каррі (Джейсон Момоа), відомого як Аквамен, та Віктора Стоуна (Рей Фішер), відомого як Кіборг, об'єднатися й ризикнути своїми життями заради порятунку планети.

Також дивимося свіжий британський трейлер «Ліга справедливості», де показано більше суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс). У кіно з 16 листопада.

13 жовтня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим кадром прибув розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості».

У ньому присутній флешбек з Кларком Кентом (Генрі Кавілл) і Лоїс Лейн (Емі Адамс); після чого Діана Прінс (Галь Гадот) вербує Кіборга (Рей Фішер); Альфред (Джеремі Айронс) запитує Брюса Вейна (Бен Аффлек), чи впевнений він у силі своєї команди; Аквамен (Джейсон Момоа) приймає гірські ванни і б'ється зі Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) під водою; а Баррі Аллен (Езра Міллер) радіє сигналу Бетмена, який з'явився в небі.

Більше цікавих моментів ви знайдете в новому трейлері «Ліги справедливості», представленому в неділю. У кіно з 16 листопада.

8 жовтня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен (Генрі Кавілл) повернувся в четвертому трейлері супергеройського екшену «Ліга справедливості». Але не так, як нам того б хотілося.

Трейлер починається зі сну/спогаду Лоїс Лейн (Емі Адамс), яка знову переживає той момент, коли вона погодилася вийти заміж за Кларка Кента. Але потім ми повертаємося в реальність, де Супермен як і раніше мертвий. Зате натхненний його жертвою Бетмен (Бен Аффлек) разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) збирають відважну команду, куди також увійдуть Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), щоб під пісню Девіда Бові «Heroes» круто битися з парадемонами й Степпенвульфом (Кіаран Хайндс).

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада.

23 липня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В суботу на Comic-Con був представлений абсолютно новий трейлер супергеройського екшену Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості», де є чимало крутих моментів і з'являється головний лиходій Степпенвулф (Кіаран Хайндс). Відео відправляє нас на рідну Теміскіру Диво-жінки (Галь Гадот), в Готем до Бетмену (Бен Аффлек) й навіть в підземне царство Аквамена (Джейсон Момоа), де амазонки і супергерої разом з Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер) б'ються з армією парадемонів.

У кінці трейлера в гості до Альфреда (Джеремі Айронс) приходить хтось дуже очікуваний... невже це Супермен (Генрі Кавілл)? Свої здогади залишайте в коментарях.

2 березня 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився повноцінний трейлер військової драми «Пісочний замок», де зіграли Ніколас Холт, Генрі Кавілл, Глен Пауелл мол. та Логан Маршалл-Грін. Події фільму відбуваються в 2003 році в Іраку, де загін американських солдатів намагається захистити невелике село.

Прем'єра кінокартини від продюсера «Врятувати рядового Райана» Марка Гордона відбудеться 21 квітня.

28 грудня 2016,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка супергеройського екшену «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» відповідає на питання про те, якої сили удар у Бетмена. Виявляється, Темний лицар Бена Аффлека б'є з силою 650 кілограм, що нагадує удар тарана.

Днями виконавець ролі Супермена Генрі Кавілл розкрив, що в «Лізі справедливості» їх з Аффлеком супергерої претендуватимуть на місце лідера.

10 квітня 2016,  10:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, Джиммі Кіммел теж знявся в «Бетмені проти Супермена», але, за словами Бена Аффлека, «кінематографістам довелося зробити складний вибір, оскільки він не міг зіграти настільки добре і бути тільки в одній сцені», ось його і вирізали.

У цій інтригуючій сцені присутні також Супермен Генрі Кевілл, Уілл Арнетт, Бетмен з «Лего Фільм: Бетмен», на якого «всім начхати», і один старий знайомий Кіммела...

16 грудня 2015,  20:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

DC Entertainment представили три характер-постери до найочікуванішого супергеройского екшену «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», що показують готових до битви Супермена, Бетмена та Диво-жінку.

Читати далі...