Новини, в яких згадується Клементе Сібоні

21 вересня 2015,  19:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо до прочитання цікаву статтю про створення фільму «Прогулянка висотою», який вийде в кінотеатрах України і РФ з 8 жовтня:

Дванадцять людей ступили на Місяць, і тільки одна людина коли-небудь ступала у порожнечу між вежами Всесвітнього торгового центру.

Роберт Земекіс, режисер таких шедеврів як «Форрест Гамп», «Вигнанець» і «Назад в майбутнє», знову використовує передові технології на користь емоційності історії.
«Прогулянка висотою» – це справжнє кіно для великого екрану, яке завдяки інноваційній фотореалістичній технології та магії IMAX® 3D надає кіноманам можливість пережити відчуття досягнення хмар.

Читати далі...
9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.