Новини, в яких згадується Кен Маріно

10 серпня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до божевільної ночівлі у друзів? Тоді швидше включайте наповнений екшеном та гумором трейлер фільму Тріш Сі «The Sleepover» від Netflix.

Читати далі...
9 травня 2018,  20:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер американської драматичної комедії «Собачі дні», в якій зіграли зірка «Щоденників вампіра» Ніна Добрев та зірка «Класного мюзиклу» Ванесса Хадженс.

«Собачі дні» («Dog Days») розкажуть історії дванадцяти незнайомців, які живуть в Лос-Анджелесі і чиї долі переплітаються завдяки їх домашнім улюбленцям.

У фільмі також знялися Фінн ВулфардДуже дивні справи»), Єва ЛонгоріяВідчайдушні домогосподарки»), Томас ЛеннонСмертельна зброя»), Джон БассРятувальники Малібу»), Рон Сепас ДжонсЦе ми»), Майкл КессідіТаємниці Смолвіля») та Роб КордріМашина часу в джакузі»).

У світовий прокат нова картина Кена МаріноЯк бути латинським коханцем», «Децкая лікарня») вийде в серпні.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.