Новини серіалів, в яких згадується Девід Духовни

25 листопада 2017,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний постер 11 сезону культового серіалу «Секретні матеріали».

Читати далі...
15 лютого 2016,  21:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинская премьера нового сезона культового научно-фантастического сериала «Секретные материалы» состоится через неделю на Новом канале.

Читати далі...
7 серпня 2015,  14:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальникам пари у виконанні Девіда Духовни і Джилліан Андерсон варто приготувати хусточки. У нових «Секретних матеріалах» романтичні стосунки між головними героями підійшли до кінця, як повідомляють ті, кому вдалося побачити новий кліп з перезапуску під час прес-туру Асоціації телекритиків.

Кліп, про який йде мова, показав серйозну сварку між персонажами, де Скаллі описує себе як «друга і терапевта» Малдера. І надійне джерело підтвердило, що вони більше не разом.

Знавці передбачали такий розвиток подій, оскільки це є відмінним способом підсилити драму. Але багатьох шанувальників це дуже засмутило.

Так що чекаємо нових кліпів, які проллють світло на те, як змінилися головні герої і їх відносини за час їхньої екранного відсутності. В останній раз вони з'явилися у фільмі «Секретні матеріали: Хочу вірити» у 2008 році.

Сварливі (і, сподіваємося, не тільки) Малдер і Скаллі з'являться на телеекранах 24 січня 2016 року в двогодинній прем'єрі.

28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
26 березня 2015,  14:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухи о возвращении культового научно-фантастического сериала «Секретные материалы» подтвердились. Так что его главные звезды Дэвид Духовны и Джиллиан Андерсон вновь появятся в костюмах агентов Малдера и Скалли на телеканале Fox.

Создатель сериала Крис Картер о возвращении своего детища:

Я предпочитаю думать, что мы просто были на 13-летнем перерыве. Хорошая новость также заключается в том, то мир стал гораздо более странным, поэтому это идеальное время, чтобы рассказать эти шесть историй.

Так что новые «Секретные материалы» будут мини-сериалом из 6 серий, где пара агентов ФБР Малдер и Скалли вновь будут заниматься расследованием необъяснимых и загадочных случаев.

Дэвид Духовны лично подтвердил свое участие, выложив в Твиттере кадр из фильма «Секретные материалы: Борьба за будущее»:

Прошло 13 лет, надеюсь, что костюм все еще будет сидеть хорошо на мне.

Джиллиан Андерсон также воспользовалась Твиттером, чтобы сообщить поклонникам радостную новость:

Малдер, это я. Ты готов?

Вот так телеканалы продолжают активно возвращать популярные сериалы. Например, экшен драма «24 часа» прошлой весной обзавелась еще одним сезоном под названием «24 часа: Проживи еще один день», а в этом году на телеэкранах появится мини-сериал «Герои: Возрождение», ставший продолжением научно-фантастического сериала «Герои», закончившегося в 2010 году.

Выход новых «Секретных материалов» запланирован на 2016 год.

21 січня 2015,  19:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, що телеканал Fox всерйоз подумує про повернення на екрани культового науково-фантастичного серіалу «Секретні матеріали». І один з головних його акторів, Девід Духовни, вже згоден в цьому взяти участь.

Плани телеканалу про перезапуск «Секретних матеріалів» були озвучені босами компанії Даною Уолден і Гарі Ньюманом під час зимового прес-туру Асоціації телекритиків:

Ми з Гарі обидва працювали на каналі 20th Century Fox Television під час виходу всіх серій «Секретних матеріалів». Це був відмінний досвід. Ми зберегли хороші стосунки з Крісом [Картером, творцем оригінального серіалу], Девідом і Джилліан. Ми дуже сподіваємося, але це складно. Актори дуже зайняті. У них багато чого відбувається. Кріс зараз весь у справах, тому потрібно спробувати викроїти час.

Актор Девід Духовни, виконуючий в «Секретних матеріалах» роль агента Малдера, схоже, був готовий до такого повороту подій:

Думаю, що це трапиться швидше раніше, ніж пізніше.

Тільки він поки згоден повернутися на кілька серій:

Подивимося, в якій формі це буде і на скільки серій. Упевнений, що не можу, та й не зацікавлений зніматися в цілому сезоні. Це буде якийсь лімітований вид [серіалу]. Ми всі вже старі, у нас просто немає енергії на весь сезон.

Тепер телеканалу залишилося вмовити Джилліан Андерсон, відому за роллю агента Скаллі, партнера Малдера, і можна починати перезапуск серіалу.

«Секретні матеріали» йшли на каналі Fox з 1993 по 2002 рік і розповідали про те, як двоє агентів ФБР Фокс Малдер і Дана Скаллі розслідують дивні справи, пов'язані з паранормальними явищами.

Після закриття серіалу на світ з'явилися дві повнометражні кінокартини «Секретні матеріали: Боротьба за майбутнє» і «Секретні матеріали: Хочу вірити». Зараз також ходять чутки про зйомки третього фільму.

Торік Духовни закінчив зніматися в серіалі «Каліфорнійський роспусник», що завершився через 7 сезонів, а зараз виконує головну роль в «Водолії», який повинен скоро вийти на екрани.

Якщо все піде так, як сподіваються керівники Fox, то прем'єра перезапуску «Секретних матеріалів» може відбутися вже в 2016 році.