Новини, в яких згадується Він Дизель

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
14 червня 2023,  23:59 | Новини фільмів

Ви теж у захваті від головного антагоніста блокбастера «Форсаж 10», якого втілив зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа? Як розкриває нова фічуретка екшену, до команди шанувальників Момоа також належать зірки франшизи Він Дизель, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

Читати далі...
2 травня 2023,  15:58 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися цікавий дубльований відеоролик про фільм «Форсаж X» з коментарями головних акторів, включаючи зірку франшизи Віна Дизеля, який стартує в кінотеатрах України за два тижні – з 18 травня.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
30 березня 2023,  20:00 | Новини фільмів

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
1 лютого 2023,  23:38 | Новини фільмів

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
2 грудня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читати далі...
21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
21 серпня 2022,  15:15 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Серпень вирішив порадувати нас прем'єрами багатьох цікавих серіалів на будь-який смак, включаючи супергеройский серіал «Жінка-Халк» та нове епічне фентезі «Дім дракона», яке знову відправить глядачів у Вестерос. Приємного перегляду! Надихайтеся крутими персонажами та заряджайтеся позитивними емоціями, адже нам усім це зараз дуже потрібно.

Читати далі...
31 липня 2022,  22:44 | Новини серіалів

Режисер кінокоміксів «Вартові Галактики» та «Вартові Галактики 2» Джеймс Ганн приготував для нас приємний сюрприз мультсеріал про пригоди наймилішого супергероя всіх часів і народів, малюка Ґрута.

Читати далі...