Статті, в яких згадується Джуліанна Мур

8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...
3 січня 2015,  01:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

У давні часи, коли магія і легенди були реальністю, одинокий воїн із колись потужного лицарського ордену (Джефф Бріджес – «Справжня мужність», «Залізна Людина») вирушає у подорож, аби здійснити пророцтво і знайти юнака, що за народження отримав неймовірні сили, останнього Сьомого Сина (Бен Барнс – «Хроніки Нарнії»).

Покинувши затишне та спокійне домашнє життя, молодий герой разом із своїм загартованим у боях наставником вирушає у небезпечну подорож, щоб знищити темну королеву (Джуліана Мур – «Голодні Ігри», «Дітки в порядку») і армію її безжальних асасинів.  

Протягом сторіч древній орден благородних Лицарів Соколу захищав людство від темних сил. Тепер залишився тільки один: майстер Джон Грегорі (Бріджес), сивий та гострий на язик борець зі злом. Мисливець на відьом, якого у свій час спокусила їхня королева (Мур), через що у нього забракло волі її знищити, тепер платить за свою помилку страшну ціну.

Таємниця, яку він приховував роками, от-от вирветься на волю…

Читати далі...