Новини, в яких згадується Джуліанна Мур

11 лютого 2023,  17:53 | Новини фільмів

Джуліанна Мур та Себастіан Стен затівають грандіозну та небезпечну аферу у трейлері психологічного трилера «Мистецтво обману» («Sharper»), який вийде на платформі Apple TV+ вже наступного тижня 17 лютого.

Читати далі...
28 січня 2021,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дженніфер Еністон, яку ми всі знаємо і любимо завдяки ролі Рейчел Грін у хітовому ситкомі «Друзі», повідомила про відновлення зйомок 2 сезону серіалу «Ранкове шоу», поділившись фотографіями з новою зачіскою.

Читати далі...
19 січня 2021,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський телеканал CBS представив офіційний трейлер свого очікуваного серіалу «Клариса», який поверне на екрани знамениту героїню Кларису Старлінг з роману Томаса Гарріса «Мовчання ягнят».

Читати далі...
4 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премій «Оскар» і «Золотий глобус» Джуліанна Мур перевтілилася у відому американську активістку руху за рівні права Глорію Стайнем на першому кадрі біографічного фільму «The Glorias».

Читати далі...
19 грудня 2019,  20:36 | Новини фільмів

Щойно на Youtube відбулася прем'єра українського трейлера психологічного трилера «Жінка у вікні», де номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс грає жінку, яка страждає від агорафобії.

Нова стрічка режисера оскароносних фільмів «Спокута» і «Темні часи» Джо Райта буде адаптацією роману А.Дж. Фінна й розповість про те, як психолог Анна Фокс (Адамс), яка страждає від агорафобії, тобто боїться вийти зі своєї квартири на вулицю, заводить незвичайну дружбу з сусідкою з будинку навпроти Джейн Расселл (лауреатка премії «Оскар» Джуліанна Мур), яка одружена з Алістером Расселлом (лауреат премії «Оскар» Гері Олдман). Одного разу Джейн зникає, і життя Анни перевертається, оскільки вона підозрює, що з її подругою сталося щось жахливе.

Українська прем'єра фільму «Жінка у вікні» відбудеться навесні, 14 травня.

11 липня 2019,  22:54 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Після весілля» з Мішель Вільямс та Джуліанною Мур у головних ролях. «Після весілля» – це рімейк данського фільму, номінованого на премію «Оскар» в 2006 році.

У центрі сюжету – Ізабель, яка присвятила все життя роботі у дитячому будинку в Калькутті, та глава великої медіакомпанії Тереза, яка живе з чоловіком-художником і двома дітьми. Коли Ізабель дізнається про таємничий і щедрий грант для притулку, вона відправляється в Нью-Йорк, щоб особисто зустрітися зі своїм благодійником. Знайомство призводить до того, що Ізабель стає гостею на весіллі дочки Терези, після якого починається ціла низка подій, де минуле стикається з сьогоденням, а все таємне стає явним.

У прокат картина «Після весілля» вийде 26 вересня.

7 червня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мішель Вільямс відправляється погостювати у Джуліанни Мур, і події приймають несподіваний оборот в трейлері драми з елементами трилера «Після весілля».

Читати далі...
19 квітня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр драматичного фільму «Після весілля», головні ролі в якому виконують лауреатка «Оскара» Джуліанна Мур та номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Читати далі...
8 серпня 2018,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов напружений трейлер драматичного трилера «Бельканто», головну героїню в якому грає володарка премії «Оскар» Джуліанна Мур.

Мур втілює всесвітньо відому оперну співачку Роксанну Косс, чий голос зачарував багатого японського індустріаліста Катсумі Хосокаву (Кен Ватанабе). Він запрошує її заспівати на приватній вечірці на честь свого дня народження, що відбудеться в Південній Америці. Але в розпал вечірки в особняк вриваються озброєні партизани, які беруть в заручники іменитих гостей і вимагають від уряду звільнити своїх ув'язнених товаришів. Косс вирішує використати свій дар, щоб припинити кровопролиття.

Оперні арії замість Мур виконує тут американська оперна співачка Рене Флемінг, чий голос можна почути в саундтреках фільмів «Володар перснів: Повернення короля» та «Форма води».

У світовий прокат нова картина номінованого на «Оскар» режисера Пола Вайца, який зняв драму «Мій хлопчик», вийде у вересні.

20 вересня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною лиходійкою шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» є ексцентрична Поппі Адамс у втіленні лауреатки «Оскара» Джуліанни Мур. В даному вірусному промо-ролику вона розповідає про свою злочинницьку організацію «Золоте кільце», яка займається агресивними бізнес-стратегіями, інвестує в останні технології та приймає суворі дисциплінарні заходи.

Як бонус тут присутні пару секунд з танцюючим Ченнінгом Татумом. У кіно з 21 вересня. Квитки на сеанси ви знайдете тут.

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...
9 вересня 2017,  01:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Думки критиків на Rotten Tomatoes щодо кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон» розділилися майже порівну (зараз у фільма 53% позитивних рецензій), але її новий трейлер, зрозуміло, згадує тільки найкращі відгуки. Це історія про простого сім'янина Гарднера Лоджа (Метт Деймон), вбивство чиєї дружини в тихому передмісті приносить в життя його жителів тривогу та руйнує їх спокійний світ. Компанію Деймону тут складають Джуліанна Мур і Оскар Айзек.

На сайті IMDb рейтинг «Субурбікона» становить жалюгідні 4,8 балів. Але ми все одно на нього чекаємо, тому що Деймон, Мур, Айзек і брати Коени.

24 серпня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кримінальної комедії «Субурбікон», написаної братами Коен, все більше нагадує 1 сезон «Фарго», тільки замість Мартіна Фрімана тут Метт Деймон. Його герой жив в безпечному й пречудовому передмісті, як раптом на його будинок нападають бандити і вбивають його дружину. Всі висловлюють йому свої співчуття, до нього в гості приїжджає сестра дружини у втіленні Джуліанна Мур... а на порозі з'являється детектив, якого грає Оскар Айзек, і він підозрює, що ця справа пахне смаленим.

У фільму Джорджа Клуні все ще немає дати виходу в українські кінотеатри, але в світовий прокат він прибуде в листопаді.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

27 липня 2017,  21:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов багатообіцяючий трейлер кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон», чиї події відбуваються в 1950-х роках в тихому на перший погляд американському передмісті. У ній оскарівський лауреат Метт Деймон втілює пересічного чоловіка і батька Гарднера Лоджа, чию дружину вбивають гангстери. До нього в гості приїжджає сестра, щоб допомогти з сином, і поки ведеться розслідування, головний герой все глибше занурюється в темний світ свого містечка та вирішує взяти правосуддя у свої руки. Компанію Деймону тут складають володарка «Оскара» Джуліанна Мур і володар «Золотого глобуса» Оскар Айзек.

У світовий прокат кінокартина, над сценарієм до якої працювали оскароносні брати Коени, вийде в листопаді, сподіваємося, що після вона добереться і до українських кінотеатрів.