Оновлення, в яких згадується Ентоні Макі

1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.

18 червня 2017,  18:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер драми оскароносного режисера Кетрін Бігелоу «Детройт», яка розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року. Відео показує, як поліцейського у втіленні зірки «Зоряних війн» Джона Бойеги допитують в дільниці детективи, які не вірять в його розповідь про те, що інші копи розстріляли будинок афроамериканців, та намагаються повісити вбивства на нього.

Фільм, де також зіграли Ентоні Макі, Вілл Поултер та Джон Красінські, вийде в американський прокат 4 серпня.

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

14 квітня 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша і поки єдина жінка-режисер, яка отримала «Оскар», Кетрін Бігелоу, яка стала відомою завдяки «Повелителю бурі» та «Ціль номер один», зняла новий драматичний трилер, заснований на реальних подіях. Кінокартина «Детройт», де зіграли Джон Бойега, Ентоні Макі, Вілл Поултер і Джон Красінскі, розповість про найбільш руйнівні міські заворушення в історії США, що відбулися влітку 1967 року в Детройті.

Сценаристом фільму виступив володар 2 «Оскарів» за роботу з Бігелоу Марк Боал, так що їх нове творіння напевно буде одним з головних претендентів на «Оскар» в наступному році.

6 вересня 2016,  12:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Першого месника: Протистояння» нам, нарешті, показують, як збиралася команда Капітана Америки. Кріс Еванс і Елізабет Олсен вважають, що це цілком сильна команда, відзначаючи, що в ній зібралися всі жартівники. Себастьян Стен трохи побоюється іншої команди під проводом Залізної людини, Ентоні Макі вербує Пола Радда, який просто щасливий бути тут, а Джеремі Реннер дивується, що тут забув Людина-мураха.

Подивитися фічуретку про команду Тоні Старка можна тут.

18 травня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику до «Першому месника: Протистояння» Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Ентоні Макі, Елізабет Олсен і Чедвік Боузман натхненно й пліч-о-пліч виконують бойовий гімн, а Себастьян Стен просто проходить повз.

Уже в кінотеатрах України.

4 травня 2016,  01:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Переможці конкурсу на самого великого фаната команди Кепа в Південно-Східній Азії думали, що виграють тільки квитки на прем'єру фільму, але організатори конкурсу під час Скайп інтерв'ю змогли їх здивувати і порадувати куди сильніше! Дивіться на емоції відданих фанатів команди Кэпа від зустрічі зі своїми кумирами (Крісом Евансом, Себастьяном Стеном і Ентоні Макі)!

Нагадаємо - прем'єра «Першого месника: Протистояння» відбудеться вже завтра - 5 травня. Квитки можна придбати у нас на сайті.

24 квітня 2016,  20:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новые персональные постеры и промо-фотографии членов команды Тони и команды Кэпа из «Первого мстителя: Противостояние» представляют свежий и более детальный взгляд на каждого из них.

Читати далі...
14 березня 2016,  10:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри до «Першого месника: Протистояння» представляють Залізну людину, Бойову машину, Чорну вдову і інших персонажів фільму в новому ракурсі.

Читати далі...
29 серпня 2015,  14:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Соколиный глаз, Джереми Реннер, представил концепт-арт к «Первому мстителю: Великое противостояние», раскрывающий, кто будет в команде Кэпа, а кто – в команде Тони.

Итак, на стороне Капитана Америки в исполнении Криса Эванса будут драться Соколиный глаз (Джереми Реннер), Человек-муравей (Пол Радд), стоящий на его плече, агент Шэрон Картер (Эмили ВанКэмп), Сокол (Энтони Маки) и Баки Барнс (Себастьян Стэн).

В команду Железного человека, которого играет Роберт Дауни мл., записались Боевая машина (Дон Чидл), Черная вдова (Скарлетт Йоханссон), Черная пантера (Чедвик Боузман) и Вижен (Пол Беттани).

Так что получается шесть на пять. Нигде не видно Алую ведьму (Элизабет Олсен), но те, кто видел трейлер на D23 EXPO, утверждают, что она в команде Кэпа. Семь на пять? Какое-то не совсем честное распределение сил. Хотя если Тони будет использовать свою небольшую армию дронов, то преимущество окажется на стороне пятерки.

И, как вы наверняка заметили, в украинском прокате «Captain America: Civil War» переименовали на «Первый мститель: Великое противостояние», в российском же фильм теперь называется «Раскол мстителей».

Премьера «Первого мстителя: Великое противостояние» состоится 5 мая 2016 года.

А в чьей команде будете вы?

25 лютого 2015,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel представили новий постер до «Месників: Ера Альтрона», виконаний в традиційному стилі для фільмів свого Кінематографічного всесвіту; а також стали відомі нові деталі про цей сіквел.

Хоча шанувальникам даної франшизи не звикати до постерів такого стилю, якщо гарненько придивитися, можна дізнатися про фільм багато нового. Наприклад, серед імен акторського складу в нижній частині можна помітити Ентоні Макі, який грає Сокола у фільмах про Капітана Америку, Хейлі Етвелл, також відому як Пеггі Картер, і Ідріса Ельбу виконуючого у фільмах про Тора роль Хеймдалля. Ельба раніше вже натякав на свою участь у цьому фільмі, і судячи з дружби що зав'язалася в «Першому меснику: Друга війна» між Капітаном Америкою і Соколом участь Макі не така вже дивуюча, але яким чином вплітається в сюжет молода міс Картер, агент Щ.И.Т. з 1940-х, невідомо. Мабуть, варто чекати флешбеків. Або подорожей у часі. 

Також складно не помітити літаючу постать у плащі над Халком, яка трохи нагадує Магніто. Але це не один з Людей Ікс. У цього хлопця зелений костюм і жовтий плащ, і звуть його Віжен або Віктор Шейді. У коміксах він робот-андроїд, створений Альтроном, але в результаті опиняється на стороні Месників. Чи вдасться супергероям переконати Віжена і у фільмі? Його роль виконає Пол Беттані, той самий, який є голосом вірного помічника Тоні Старка, штучного інтелекту Джарвіса.

Сам Пол Беттані так висловився про свого Віжена:

Він дуже добре б'ється... а також має здатність змінювати свою щільність.

Подивимося, як сюжетну лінію цього персонажа обіграють у фільмі.

Українська прем'єра «Месників: Ера Альтрона» відбудеться 23 квітня.