Новини, в яких згадується Нік Гаргроув

30 березня 2020,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний серіал «Зачаровані» повернувся зі своїх довгих канікул, і в його новій серії сестри-відьми відправляться у світ демонів.

Читати далі...
24 лютого 2020,  14:25 | Новини серіалів

«Сила Трьох завжди закінчується знищенням сестринства». Вийшов промо-ролик 14 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестри-відьми шукають спосіб, як розірвати зв'язок між Гаррі і його Темним хранителем (Морокуном).

Згідно з синопсисом серії, «Зачаровані повинні вистежити ворога, щоб врятувати життя рідної людини» (і промо-ролик розкриває, що це буде Гаррі). Під час їхньої місії Меггі (Сара Джеффрі) стикається віч-на-віч з Паркером (Нік Гаргроув), Мейсі (Мадлен Манток) звертається по допомогу до Джуліана (Ерік Бальфур), а Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) дізнаються жахливу правду.

Прем'єра серії зі зловісною назвою «Sudden Death» («Раптова смерть»), яка, ми сподіваємося, не буде буквальною (бо ми дуже любимо Гаррі), очікується 29 лютого за українським часом.

24 листопада 2019,  02:18 | Новини серіалів

Канал The CW поділився промо-роликом 8 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», режисером якої стала зірка «Теорії брехні» Келлі Вільямс.

У фіналі півсезону Меггі (Сара Джеффрі) приймає рішення, яке змінить її життя, а Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) бояться, що це знищить її. Промо-ролик розкриває, що Паркер (Нік Гаргроув) робить Меггі пропозицію, і вона її приймає, але в кінці зупиняє його.

Серія отримала влучну назву «The Rules of Engagement» («Правила заручин») і вийде на екрани 7 грудня за українським часом.

16 листопада 2019,  17:06 | Новини серіалів

Промо-ролик 7 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» натякає на повернення напівлюдини-напівдемона Паркера (Нік Гаргроув), в якого закохана молодша сестра.

Гаррі (Руперт Еванс) та Мейсі (Мадлен Манток) здійснюють шокуюче відкриття. Меггі (Сара Джеффері) об'єднується з Ебігейл (Поппі Дрейтон) у боротьбі з несподіваним ворогом. Тим часом Мел (Мелоні Діас) повинна врятувати Кет (Шіва Калайсельван) від невизначеної долі.

Режисером серії «Past is Present» («Минуле стає майбутнім») виступає П.Дж. Пеше. Її прем'єра відбудеться 23 листопада за українським часом.

26 березня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестер шокує возз'єднання з Гаррі, а також в ній з'явиться зірка серіалу «Милі ошуканки» Тайлер Блекберн.

Коли Ніко (Еллен Тамакі) звертається до Мел (Мелоні Діас) по допомогу, вона випадково розкриває нового демона. Меггі (Сара Джеффері) вирішує проникнути в «культ», щоб перешкодити його планам, але коли вона пропадає, Мейсі (Мадлен Манток) та Мел вирушають на її пошуки. Гаррі (Руперт Еванс) повинен зіткнутися віч-на-віч з «даром», яким його наділили Старійшини, залишаючи Мейсі, Мел і Меггі в шоці. Мел вважає, що Фіона (Леа Пайпс) може бути ключем до того, щоб допомогти Гаррі, що призводить до проблем з Джадою (Алейз Шеннон). Тим часом Паркеру (Нік Гаргроув) стає гірше, і Меггі не знає, як йому допомогти.

Серія «Surrender» («Капітуляція»), режисером якої виступає відома канадська актриса Меган ФоллоузЕнн з Зелених дахів», «Царство»), прибуде на екрани 1 квітня за українським часом.

4 березня 2019,  12:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої улюбленого серіалу Мейсі переходять в нашу реальність в промо-ролику 14 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані».

Мейсі (Мадлен Манток) намагається відволіктися від демонічних проблем, влаштувавши собі вечір улюбленого серіалу, але речі приймають небезпечний оборот. Мел (Мелоні Діас) і Джада (Алейз Шеннон) просять допомоги у Ніко (Еллен Тамакі), щоб дізнатися, хто полює на Джаду. Меггі (Сара Джеффері) і Паркер (Нік Гаргроув) вирішують перейти у своїх відносинах на наступний рівень і в результаті здійснюють несподіване відкриття. Тим часом сили Мел продовжують зростати і під впливом Джади вона починає сумніватися в намірах Старійшин.

Режисером серії «Touched By A Demon» («Дотик демона») виступає Стюарт Гіллард, який працював над оригінальним серіалом «Всі жінки – відьми», де була схожа серія. На екрани вона прибуде 11 березня за українським часом.

18 лютого 2019,  20:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за новими «Зачарованими»? У 13 серії 1 сезону сестри-відьми зіткнуться з однієї дуже життєрадісною піксі, яка переверне їхнє життя з ніг на голову.

Коли героїням здається, що їхнє життя стало знову нормальним, Паркер (Нік Гергроу) повідомляє Меггі (Сара Джеффері) про загадкову смерть імовірно демонічного походження, яка трапилася на кампусі. Меггі розповідає про це Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс), і сестри намагаються зловити істоту, але незабаром розуміють, що не всі можуть уникати її сил. Тим часом Гелвін (Сер'Даріус Блейн) згадує дещо з історій своєї бабусі, що може допомогти Мейсі подолати свою темну сторону.

На серію «Manic Pixie Nightmare» («Маніакальний кошмар з піксі») доведеться чекати два тижні вона вийде на екрани 4 березня за українським часом.

20 листопада 2018,  03:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані» місто сестер-відьом трясе землетрус, а з тіні виповзає небезпечний демон.

Після незвичайної сейсмічної активності Гаррі (Руперт Еванс) повідомляє сестрам, що Гіллтаун є воротами в пекло. Тепер сестри Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Меггі (Сара Джеффері) повинні об'єднатися, щоб перемогти демона з тіні, який намагається зібрати колекцію могутніх артефактів. Тим часом Мейсі отримує захоплюючу можливість на роботі, яка супроводжується несподіваними труднощами, а у Меггі трапляється конфлікт совісті через її відносини з Паркером (Нік Харгроув).

Серія отримала назву «Out of Scythe» («З коси»), її режисером буде Джемі ТревісКрик», «Кігті»), а прем'єра відбудеться за українським часом 26 листопада.