Новини, в яких згадується Джена Мелоун

22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
22 січня 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському графіку кінопрем'єр з'явився неофіційний байопік про легендарного співака Девіда Боуї, який називається «Девід Боуї: Історія людини зі зірок» («Stardust»). Дивимося його дубльований трейлер.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Англійський актор Джонні Флінн, який зіграв молодого Альберта Ейнштейна в серіалі «Геній», перевтілюється в молодого Девіда Бові в біографічному фільмі «Девід Бові: Історія людини з зірок» («Stardust»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Антебеллум»
Коли остання плантація перетвориться на попіл
17 вересня 2020,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька років тому режисер Джордан Піл потряс світ, знявши незвичайний горор-трилер «Пастка», де замість фантастичних привидів і монстрів, глядачів лякали справжніми проблемами нашого часу, як расизм і дискримінація. Так на світ з'явився новий піджанр фільмів жахів, соціально-психологічний горор-трилер про життя афроамериканців в сучасній білій Америці (це моя неофіційна назва), який не тільки лякає своїми реалістичними кошмарами, а й знайомить глядачів з проблемою расизму впритул і спонукає їх говорити про це. І новий горор-трилер із загадковою назвою «Антебеллум» від продюсерів «Пастки» якраз на всі сто відсотків підходить під опис даного піджанру.

Читати далі...
14 вересня 2020,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього четверга, 17 вересня, українські глядачі зможуть відправитися в небезпечну подорож у часі в період рабства в США в новому горор-трилері «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка оскарівських фільмів «Приховані фігури» та «Місячне сяйво» Жанель Моне.

Читати далі...
21 березня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate представила офіційний трейлер свого нового горор-трилера «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне.

Читати далі...
19 лютого 2020,  18:54 | Новини фільмів

Продюсери хітових трилер-горорів «Пастка» і «Ми» Шон МакКіттрік та Реймонд Менсфілд, на чиєму рахунку є номінації на премію «Оскар», представляють новий дивний кошмар під назвою «Антебеллум».

Фільм жахів «Антебеллум» слідує за успішною письменницею Веронікою (зірка номінованої на премію «Оскар» кінострічки «Приховані фігури» Жанель Моне), яка опиняється у пастці в жахливій реальності між нашим часом та періодом рабства в США і повинна розкрити таємницю, що перевертає розум, поки не стало надто пізно.

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш та Крістофер Ренц. Компанію Моне тут складе зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун. Українська прем'єра фільму жахів «Антебеллум» відбудеться одночасно з усім світом, 23 квітня.

9 квітня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Драйв» та «Неоновий демон» Ніколас Віндінг Рефн зняв серіал в дусі «Справжнього детектива», який називається «Занадто старий, щоб померти молодим».

Серіал «Занадто старий, щоб померти молодим» («Too Old to Die Young») буде нуарною кримінальною драмою про молодого поліцейського Мартіна (зірка фільмів «Одержимість» та «Хлопці зі стволами» Майлз Теллер), який переживає особисту втрату. Його відправляють вести розслідування в кримінальному світі Лос-Анджелеса, де він зіткнеться з кілерами, солдатами якудза, найманцями, яких прислали картелі з Мехіко, і капітанами російської мафії.

Прем'єра серіалу Рефна, де також знялися Джон Гоукс, Вільям Болдвін, Джена Мелоун та Каллі Ернандес, відбудеться влітку, 14 червня.

8 вересня 2016,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася п'ятірка стильних перших кадрів з драматичного трилера «Під покровом ночі» («Нічні тварини») з Емі Адамс і Джейком Джилленхолом в головних ролях.

Читати далі...
2 червня 2016,  22:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці червня «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» виходить на Blu-ray, на честь чого Warner Bros. представили новий трейлер, який показує деякі нові сцени, які увійшли в режисерську версію фільму. У їх числі опинилася і сцена з Дженою Мелоун.

20 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом трейлере к «Неоновому демону» Николаса Виндинга Рефна есть все: модели, секс, каннибализм, и каждый кадр оттуда кричит о том, что данный триллер станет самой стильной работой этого датского режиссера.

Читати далі...
5 листопада 2015,  14:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 4 ноября, в Берлине состоялась мировая премьера фильма заключительной части антиутопической франшизы «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II», посещенная звездами квадрологии Дженнифер Лоуренс, Лиамом Хемсвортом, Джошем Хатчерсоном и режиссером Френсисом Лоуренсом, некоторые из которых рассказали о том, почему гордятся участием в данной истории.

Читати далі...
1 жовтня 2015,  12:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс представила фінальний постер до прийдешньої заключної частини популярної антиутопічної франшизи «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II».

Читати далі...
7 лютого 2015,  13:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад нового проекту режисера Ніколаса Віндінга Рефна продовжує розширюватися. В його «Неоновому демоні» також зіграють Христина Хендрікс і Кіану Рівз.

Рефн вирішив знову попрацювати з Христиною Хендрікс, яка грала в його «Драйві». Але поки невідомо, кого вона й Кіану Рівз зіграють в «Неоновому демоні», хоррорі про починаючу модель, яка потрапляє у світ краси та розпаду. Роль цієї моделі виконує Ель Фаннінг.

Джена Мелоун («Голодні ігри: І спалахне полум'я»), модель Еббі Лі, яку можна буде побачити в «Божевільному Максі: Дорога люті» і Белла Хіткот («Похмурі тіні») з'являться в хоррорі швидше за все в образах моделей. Героїню Еббі Лі звуть Сара і вона є крутим лідером серед дівчат, за якою інші хочуть слідувати. Вона завистлива, емоційно нестійка і трохи не в собі, і в кінці кінців повинна показати свою маніакальну сутність. 

Продюсує проект Лене Берглум, що працювала над фільмами Рефна «Вальгалла: Сага про вікінга» і «Тільки Бог простить». І знову режисер буде співпрацювати з композитором Кліффом Мартінесом і монтажером Меттью Ньюманом.

Зйомки «Неонового демона» розпочнуться 30 березня в Лос-Анджелесі.