Новини, в яких згадується Джастін Теру

8 листопада 2019,  02:10 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри нового діснеївського рімейка «Леді та Волоцюга» з'явився його романтичний фрагмент, де головні герої замовляють те саме блюдо.

Рімейк мультфільму «Леді та Волоцюга» від режисера Чарлі Біна розповість історію розпещеної домашньої собачки Леді (Тесса Томпсон) і бездомного пса Бродяги (Джастін Теру), які відправляються в незабутню подорож. У цьому відео вони приходять в гості до шеф-кухаря Тоні (Ф. Мюррей Абрахам), який тримає італійський ресторан, і він пригощає їх своїм фірмовим блюдом спагеті з фрикадельками.

Прем'єра фільму «Леді і Бродяга» в мережі відбудеться 12 листопада.

16 жовтня 2019,  15:13 | Новини фільмів

Після «Аладдіна» і «Короля Лева» восени на екрани вийде ще один рімейк відомого діснеївського мультфільму «Леді і Волоцюга», тільки не на екрани кінотеатрів, а на новому стримінговому сервісі Disney+.

Фільм Чарлі Біна буде новою адаптацією мультфільму «Леді і Волоцюга», який вийшов на екрани у 1955 році, і розповість про розпещену і дуже домашню собаку по кличці Леді (зірка фільмів «Тор: Рагнарок» і «Люди в чорному: Інтернешнл» Тесса Томпсон) і безпритульного, але дуже доброго пса Волоцюгу (зірка серіалів «Залишені» і «Маніяк» Джастін Теру), які відправляються разом в незабутню подорож.

Прем'єра рімейка «Леді і Волоцюга» на Disney+ відбудеться 12 листопада.

26 серпня 2019,  12:46 | Новини фільмів

Давно не дивилися діснеївські римейки? Тоді студія Disney поспішає порадувати вас трейлером пригодницького фільму «Леді та Волоцюга», який розповість знамениту історію двох різних собак.

«Леді та Волоцюга» буде переказом анімаційної класики 1955 року про розпещену домашню собаку Леді (Тесса Томпсон) і суворого, але привабливого безпритульного пса Волоцюгу (Джастін Теру), які відправляються у несподівану пригоду і, незважаючи на їх відмінності, стають близькими одне одному і розуміють цінність дому.

Реліз рімейка «Леді і Бродяга», який зняв режисер Чарлі БінЛего. Ніндзяго. Фільм»), відбудеться на новому стримінговому сервісі Disney+ восени, 12 листопада.

30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
25 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на свої добрі блакитні очі, Бамблбі завжди був одним з найбільш відважних і сильних бійців в рядах автоботів, що підтверджує новий фрагмент його особистого науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Опинившись на Землі в 1987 році, Бамблбі (Ділан О'Брайен) заводить дружбу з дівчиною Чарлі (Гейлі Стайнфелд), і незабаром їм доводиться разом рятувати нашу планету від вторгнення десептиконів. Десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) прибули на Землю слідом за Бамблбі, і в даному фрагменті автобот намагається впоратися з Дропкіком, поки Чарлі придумує план, як зупинити Шаттер, яка збирається послати сигнал в космос іншим десептиконам.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», який ви вже можете побачити на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

Рецензія на фільм «Бамблбі»
Перша пригода улюбленого автобота
13 грудня 2018,  04:36 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Трансформери» в останні роки пішла на спад, оскільки фільми Майкла Бея стали повторюватися, а сюжетні повороти за участю короля Артура і нацистів у п'ятій главі «Трансформери: Останній лицар» і зовсім розчарували навіть самих затятих шанувальників тривалого протистояння автоботів і десептиконів. «Трансформерам» терміново потрібен був перезапуск, і Бей знайшов вихід – сольний фільм про найулюбленішого автобота глядачів – «Бамблбі».

Читати далі...
11 грудня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Десептикони йдуть на хитрість, щоб знайти зниклого жовтого автобота зі спеціальною місією, у другому фрагменті науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Події спін-оффу франшизи «Трансформери» перенесуть глядача в Каліфорнію 1987 року. Автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому містечку, де його знаходить дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд). Але якщо Чарлі зустрічає автобота випадково і стає його другом, то десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) з даного фрагмента шукають Бамблбі цілеспрямовано і навіть стають перед людьми на коліна, щоб переконати їх у тому, що вони прийшли з миром, а Бамблбі принесе на їхню планету війну.

Дивіться також нову фічуретку «Бамблбі», яка демонструє ретро-дизайн Бамблбі та Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

14 листопада 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс бореться проти законів, які дискримінують жінок, у другому трейлері біографічної драми «За статевою ознакою».

Читати далі...
12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
7 серпня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень після загадкового тизера компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового міні-серіалу «Маніяк», чия енергетика нагадує «Чорне дзеркало».

Володарка премії «Оскар» Емма Стоун і номінант на премію «Оскар» Джона Гілл втілюють двох незнайомців Енні Ландсберг та Овена Мілгріма, у кожного з яких є душевні проблеми. Щоб їх позбутися, вони підписуються на участь в загадковому фармацевтичному дослідженні. Але дослідження приймає несподіваний поворот, відправляючи Овена у світ фантазій.

Компанію Стоун та Гіллу в цій історії складають Саллі Філд і Джастін Теру.

Весь серіал, який буде складатися з 10 серій, вийде на стримінговому сервісі Netflix восени, 21 вересня.

30 липня 2018,  02:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася першим тизером драматично-комедійного міні-серіалу «Маніяк», який зняв режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага.

Серіал розповість про двох незнайомців Енні Ландсберг (володарка премії «Оскар» Емма Стоун) та Овена Мілгріма (номінант на премію «Оскар» Джона Гілл). Вони вирішують прийняти участь у фармацевтичному дослідженні таємничого препарату, який за кілька днів має вирішити всі їхні душевні проблеми.

Раніше Стоун і Гілла можна було побачити разом в комедії «SuperПерці».

Прем'єра всіх 10 серій «Маніяка», де також зіграють володарка 2 премій «Оскар» Саллі ФілдФоррест Гамп», «Лінкольн») і Джастін ТеруЗалишені», «Дівчина у потягу»), відбудеться 21 вересня.

16 липня 2018,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features представила офіційний трейлер біографічної драми «За статевою ознакою», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс.

Картина «За статевою ознакою» розповість надихаючу історію молодої правниці Рут Бейдер Гінзбург (Джонс), яка об'єднується зі своїм чоловіком Марті Гінзбургом (номінант на премію «Золотий глобус» Армі Гаммер), щоб виступити в Апеляційному суді США з історичною справою — опротестувати століття дискримінації за статевою ознакою — і згодом стати членом Верховного суду.

В американський прокат байопік Мімі Ледер, де також знялися Джастін Теру, Кеті Бейтс, Кейлі Спені та Джек Рейнор, вийде у грудні.

11 травня 2018,  13:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс і Кейт МакКіннон випадково стають шпигунками в другому офіційному трейлері комедійного бойовика «Шпигун, який мене кинув».

«Шпигун, який мене кинув» повідає про пригоди двох найкращих подруг Одрі (Куніс) і Морган (МакКіннон). Одрі переживає розрив з хлопцем (Джастін Теру), як раптом дізнається, що він є агентом ЦРУ. Подруги тут же опиняються в центрі міжнародної змови і тепер повинні відправитися в Європу під прикриттям, щоб викрити поганих хлопців й врятувати світ. Допомагати їм в цій місії буде чарівний британський агент (Сем Хьюен). А головою операції виступає Джилліан Андерсон з «Секретних матеріалів».

Світова прем'єра екшену Сузанни Фогель відбудеться 2 серпня. Ще невідомо, коли він вийде в український прокат.