Новини, в яких згадується Руперт Грейвз

1 жовтня 2019,  16:45 | Новини серіалів

Телеканал BBC One поділився в мережі першим трейлером своєї очікуваної адаптації знаменитого науково-фантастичного роману Герберта Веллса «Війна світів», чия прем'єра відбудеться пізніше в 2019 році.

Події міні-серіалу розвиваються в едвардіанській Англії і слідують за Джорджем (Рейф Сполл з фантастики «Люди в чорному: Інтернешнл») та його коханою Емі (зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон), коли вони намагаються кинути виклик суспільству і почати спільне життя. Як раптом до Англію прибуває іншопланетний корабель, звідки з'являються величезні іншопланетяни, які починають знищувати все на своєму шляху, і Джордж та Емі опиняються в епіцентрі цієї війни світів.

В цій 3-серійній екранізації роману Веллса також зіграють зірка серіалу «Якось у казці» Роберт Карлайл та зірка «Шерлока» Руперт Грейвз.

31 грудня 2016,  01:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии премьеры 4 сезона «Шерлока» любуемся на официальную промо-фотосессию его главных героев и узнаем синопсис его первой серии.

Читати далі...
11 грудня 2016,  01:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 4 сезону «Шерлока» ближче знайомить нас з головним лиходієм нових серій Калвертоном Смітом (Тобі Джонс), який намагається змусити геніального детектива (Бенедикт Камбербетч) розповісти друзям свої найтемніші секрети... І тут же Шерлок заявляє, що любить когось. Кому ж адресовано це зізнання?

У нових серіях також повертаються Джон (Мартін Фріман) та Мері Ватсони (Аманда Аббінгтон), Моллі (Лу Брілі), Лестрейд (Руперт Грейвз), місіс Хадсон (Уна Стаббс) і Майкрофт (Марк Гейтісс).

24 квітня 2016,  14:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На днях съемочную площадку «Шерлока» посетили студенты киношколы Into Film, которые, к всеобщему счастью поклонников сериала, смогли сфотографироваться с его главными героями.

Читати далі...