Новини, в яких згадується Міллі Олкок

30 січня 2024,  12:12 | Кастінг

Новий кіновсесвіт DCU знайшов свою Супергьорл! Цю роль у його майбутніх фільмах виконає акторка Міллі Олкок, яка прославилася на весь світ завдяки ролі юної принцеси Рейніри Таргарієн у хітовому фентезі «Дім дракона».

Читати далі...
23 вересня 2022,  08:57 | Новини серіалів

Зустрічайте Чорну королеву та Зелену королеву, які готові до майбутнього протистояння на новому постері мегапопулярного фентезі від HBO «Дім дракона», яке продовжує бити рекорди світу серіалів.

Читати далі...
16 вересня 2022,  10:34 | Новини серіалів

Свіжі кадри п'ятої серії хітового фентезі «Дім дракона», події якого відбуваються у вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна, показують прибуття героїні, яку часто згадували: Реї Ройс, законної дружини Деймона Таргарієна.

Читати далі...
30 серпня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Читати далі...
27 серпня 2022,  09:30 | Новини серіалів

Зустрічайте принцесу Рейніру Таргарієн! Знайомимося ближче з головною героїнею приквела фентезі «Гра престолів», що носить назву «Дім дракона», завдяки новому відео за участю актриси Емми Д’Арсі.

Читати далі...
23 серпня 2022,  18:34 | Новини серіалів

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читати далі...
20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Читати далі...
16 липня 2022,  16:20 | Новини серіалів

У Ветерос мчить герой Середзем'я! Одного з ключових персонажів у майбутньому багатосерійному фентезі «Дім дракона» зіграє знаменитий шотландський актор Грем МакТавіш, відомий за роль гнома Баліна у трилогії Пітера Джексона «Хоббіт», і ми вже маємо перший погляд на його героя.

Читати далі...
23 червня 2022,  13:35 | Новини серіалів

Дракони вже летять до нас! Канал HBO поділився в мережі новим епічним постером фентезійного серіалу «Дім дракона», очікуваного спін-оффу «Гри престолів», що представляє перший погляд на величну дракониху Сіракс.

Читати далі...
5 травня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Шанувальники серіалу «Гра престолів» та творів письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, кидайте все й біжіть сюди, оскільки американський канал HBO щойно поділився в мережі епічним тизер-трейлером свого нового фентезі про Вестерос під назвою «Дім дракона».

Читати далі...