Новини, в яких згадується Джессіка Ленг

26 серпня 2019,  16:47 | Новини серіалів

Готові до нового серіалу від творця «Лузерів» та «Американської історії жахів» Раяна Мерфі? Цього разу він відправить нас у жорстокий світ шкільної політики в багатосерійній драматичній комедії «Політик».

«Політик» розповість історію одного дуже амбітного учня Пейтона Гобарта (Бен Платт) з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на найільш підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Компанію Платту в кадрі складуть Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Зої Дойч, Боб Белабан, Люсі Бойнтон, Ділан МакДермотт, Бетт Мідлер та Джен'юері Джонс.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра «Політика» відбудеться 27 вересня.

26 квітня 2019,  15:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix оголосив акторський склад своєї багатосерійної музичної комедії «Політик», куди увійшли лауреатки премії «Оскар» Гвінет Пелтроу і Джессіка Ленг та зірка «Божевільних» Дженьюері Джонс.

Читати далі...
7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  01:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емма Робертс, Джессіка Ленг, Таісса Фарміга та інші повертаються в тизер-трейлері 8 сезону антології кошмарів «Американська історія жахів», чиї події будуть розгортатися в постапокаліптичному світі.

Нові серії об'єднають героїв «Будинку-вбивці» (1 сезон) і «Шабашу» (3 сезон), яких доля зведе разом після Апокаліпсису, що обрушився на планету. Каст серіалу очолюють незмінні Сара Полсон і Еван Пітерс, перша з яких у нових серіях зіграє одразу трьох героїнь. Тизер-трейлер показує, як Пітерс у компанії Леслі Гроссман і Джоан Коллінз летить на літаку, який починає падати, а також тут з'являються Кеті Бейтс, Біллі Лурд, Ділан МакДермотт та Френсіс Конрой.

Чекати на 8 сезон «Американської історії жахів» залишилося вже менше тижня. Його прем'єра відбудеться на американському телебаченні 12 вересня.

30 серпня 2018,  23:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон постає в новому готичному образі в сьомому тизері майбутнього сезону серіальної антології «Американська історія жахів», який називається «Апокаліпсис».

У нових серіях Полсон втілить відразу трьох героїнь: відьму Корделію Гуд (3 сезон), медіума Біллі Дін Говард (1 сезон) та загадкову новеньку Венейбл, перший погляд на яку представляє новий тизер. Венейбл крутить тут золотий барабан, всередині якого знаходяться листочки з іменами, і каже: «Зараз в тебе є шанс бути одним з тих, хто залишиться. Це твій шанс вижити. Ми скоро тебе знайдемо».

Прем'єра сезону «Американська історія жахів: Апокаліпсис», де також повернуться Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен ДжексонКеті Бейтс та Джессіка Ленг, відбудеться 12 вересня.

16 серпня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Життя в розпаді.»

Проти ночі вийшов новий тизер 8 сезону популярної горор-антології Райана Мерфі і Бреда Фалчука «Американська історія жахів».

Новий сезон «Американської історії жахів» отримав назву «Апокаліпсис» та об'єднає персонажів з 1 сезону «Будинок-вбивця» і 3 сезону «Шабаш» для страхітливого досвіду, який «почнеться з кінця світу».

В майбутніх серіях зіграють Сара Полсон, Еван Пітерс, Емма Робертс, Лілі Рейб, Шайен Джексон, Біллі Лурд, Кеті Бейтс, Біллі Айкнер, Таїсса Фарміга, Адіна Портер, Леслі Гроссман, Габурі Сідібе та Джессіка Ленг.

«Американська історія жахів» повертається на телеекрани восени, 12 вересня.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
26 січня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Друге промо 1 сезону біографічної драми «Ворожнеча» переносить нас в Голлівуд 1960-х років, дорогами якого мчить в своєму кабріолеті Chevrolet актриса Бетт Девіс у втіленні Сьюзен Сарандон, але при під'їзді до студії її очікує неприємне зіткнення з колегою та суперницею Джоан Кроуфорд, яку тут грає Джессіка Ленг.

Перше промо «Ворожнечі», що імітує легендарну сцену з їх трилера «Що сталося з Бебі Джейн?», дивіться тут.

24 січня 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютне промо 1 сезону серіальної антології «Ворожнеча», яке повідає про протистояння голлівудських актрис Бетт Девіс і Джоан Кроуфорд, імітує легендарну сцену з їх трилера «Що сталося з Бебі Джейн?», де героїня Кроуфорд, яка перебуває в інвалідному кріслі, отримує від героїні Девіс щура на тарілці.

Девіс і Кроуфорд у «Ворожнечі» втілять Сьюзен Сарандон та Джессіка Ленг, чию промо-фотосесію в цих образах ви знайдете тут.

22 січня 2017,  02:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Entertainment Weekly представив перший погляд на Сьюзен Сарандон і Джессіку Ленг в образах легендарних ворогуючих актрис Бетт Девіс і Джоан Кроуфорд.

Читати далі...
8 вересня 2016,  12:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладатель «Оскара» Брэд Питт выступит исполнительным продюсером сериала-антологии «Вражда» Райана Мерфи, собравшего звездный каст.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
17 березня 2015,  12:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К касту нового сезона «Американской истории ужасов», который называется «Отель», присоединилась звезда сериала «Белый воротничок» Мэтт Бомер.

Новости кастинга стали известны на PaleyFest, как и то, что в 5 сезоне «Американской истории ужасов» не вернется Джессика Лэнг. Актриса так прокомментировала свой уход после четырех сезонов и четырех разных персонажей:

Это был отличный пробег. Я имею в виду, что я абсолютно люблю этих четырех персонажей, которых мне выпало играть, я люблю сценаристов и Райана (Мерфи) и все безумие съемок. Сорок лет актерства и уже никогда не будет ничего лучшего. Да, с меня хватит. Я люблю этот сезон. Он мой самый любимый.

Бомер уже снимался у создателя этой хоррор антологии Райана Мерфи в телефильме «Обыкновенное сердце», и за роль в нем получил «Золотой глобус». А в 4 сезоне «Американской истории» он был приглашенным актером на одну серию. 

Бомер о своем возвращении в сериал:

Я люблю сотрудничать с Райаном Мерфи. Быть приглашенным актером в этом сериале было потрясающе, когда приходишь на съемочную площадку, то будто оказываешься в таком сообществе, где возникает чувство, что границ не существует... Это было лучшее время и я сказал об этом Райану. Он сказал: «Отлично, хочешь вернуться в следующем сезоне?» И я ответил: «Да, черт побери».

Ранее стало известно, что одну из основных ролей в 5 сезоне исполнит Леди Гага. А также в «Отеле» на весь сезон пропишется Шайен Джексон, который уже играл в сериале Мерфи «Лузеры».

В ближайшее время Бомер появится и на большом экране в образе стриптизера в сиквеле «Супер Майк XXL».