Новини, в яких згадується Браян Тайрі Генрі

15 лютого 2024,  22:12 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила нагадати нам, що цього року на великих екранах будуть запалювати не тільки «Дедпул і Росомаха», а ще й «Ґодзілла та Конґ», представивши другий трейлер їхньої спільної пригоди.

Читати далі...
7 грудня 2023,  19:24 | Новини фільмів

Легендарні доісторичні монстри повертаються! Студія Warner Bros. Pictures нарешті представила офіційний трейлер пригодницького екшену «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія», який є одним з найбільш очікуваних фільмів 2024 року.

Читати далі...
16 серпня 2023,  07:55 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Вічні», який зняла режисерка Хлоя Чжао, розширив міфологію кіновсесвіту Marvel, розкривши таємниці (буквально) космічного масштабу. Чи буде у нього сиквел і коли його чекати? Давайте розберемося разом.

Читати далі...
4 серпня 2022,  11:34 | Новини фільмів

Бред Пітт та зірка торішнього супергеройського фільму «Вічні» Браян Тайрі Генрі влаштовують веселу бійку в тихому вагоні в ексклюзивному фрагменті екшену «Швидкісний поїзд», який сьогодні виходить в український прокат.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
23 квітня 2022,  21:14 | Новини фільмів

Якщо українські глядачі не можуть подивитися очікуваний супергеройський екшен від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» через повномасштабну війну, розв'язану росією, то глядачі в Єгипті та Саудівській Аравії не зможуть його побачити зовсім з іншої причини через нетрадиційну орієнтацію одного персонажа.

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вічні»
Космічні супергерої Хлої Чжао
9 листопада 2021,  01:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні 2021 року режисерка Хлоя Чжао стала другою в історії Американської кіноакадемії жінкою-режисером, яка здобула премію «Оскар». Заповітну статуетку їй принесла філософська драма «Земля кочівників», де головною та єдиною зіркою була незрівняна Френсіс МакДорманд. Передчуваючи майбутній успіх Чжао, за декілька років до цієї історичної перемоги Кевін Файгі та Marvel Studios запросили цю талановиту режисерку з незвичайним баченням очолити новий блокбастер MCU «Вічні» за участю дуже відомого касту, щоб представити світові нову команду космічних супергероїв, які 7 тисяч років ходять по Землі, захищаючи людей від монстрів Девіантів. І так на світ з'явився незвичайний науково-фантастичний шедевр, який кидає виклик канонам MCU, не просто торкається, а занурюється у серйозні теми, перетворюючи стандартну модель кінокоміксу від Marvel на філософську епопею про всесвіт і про те, яке місце посідають у ній люди та супергерої. Ви навряд чи були готові до цього...

Читати далі...
4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бред Пітт і Сандра Буллок є одними з найбільш талановитих та знаменитих голлівудських акторів першого ешелону і, до того ж, майже ровесники з різницею у віці близько півроку, але, як не дивно, ще жодного разу не працювали разом. І новий екшен «Швидкісний поїзд» нарешті виправить цю несправедливість.

Читати далі...
22 березня 2021,  21:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо у вашому місті зараз немає локдауну, то вже за декілька днів ви зможете побачити на екранах кінотеатрів довгоочікуваний поєдинок двох монстрів за долю людства під назвою «Ґодзілла проти Конґа». А поки саме час дізнатися про цей фільм та про його створення 15 цікавих фактів.

Читати далі...
20 березня 2021,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри студія Warner Bros. Pictures порадувала нас ще одним епічним трейлером науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який буде четвертою главою кіновсесвіту MonsterVerse.

Читати далі...
15 березня 2021,  20:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастери повертаються в кінотеатри вже цієї весни, про що нам нагадує нова видовищна фічуретка науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який зняв режисер Адам Вінгард.

Читати далі...
11 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила обкладинка календаря за участю героїв майбутнього супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Вічні», яка дозволяє краще розглянути їхні різнокольорові суперкостюми.

Читати далі...