Новини, в яких згадується Г'ю Бонневілль

20 лютого 2023,  08:48 | Новини фільмів

Навесні в український прокат вийде надихаюча британська комедія «Банк Дейва» режисера Кріса Фоггіна, яка заснована на неймовірній реальній історії.

Читати далі...
3 листопада 2022,  19:30 | Новини фільмів

Український трейлер сімейного мультфільму «Дивовижний Моріс», який в оригіналі озвучує зірковий каст за участю акторів «Гри престолів» та «Доктора Хауса», підтверджує, що незабаром ми зможемо його подивитися на великому екрані.

Читати далі...
1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
4 грудня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський мультфільм «The Amazing Maurice» обзавівся зірковим кастом. Його персонажі заговорять голосами зірки серіалу «Гра престолів» Емілії Кларк та зірки хітової медичної драми «Доктор Хаус» Г'ю Лорі.

Читати далі...
30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:29 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий драматичний фрагмент очікуваного британського фільму «Абатство Даунтон», в якому у господарів і слуг виникає невеликий конфлікт.

Всі, хто дивився серіал «Абатство Даунтон», знають, що лакей Томас (Роберт Джеймс-Кольєр), незважаючи на свій шкідливий характер, довго і віддано працював на сім'ю Кроулі, щоб нарешті стати головним дворецьким в їхньому будинку. Але коли в абатство збираються приїхати король і королева Великої Британії, граф Грентем (Г'ю Бонневілль) та леді Мері (Мішель Докері) вирішують звернутися по допомогу до свого колишнього дворецького містера Карсона (Джим Картер). І Томас від цього не в захваті.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», прем'єра якого була перенесена на 28 листопада.

22 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даунтон готовий приймати високородних гостей в українському трейлері драматичної картини «Абатство Даунтон», де разом з усіма повертається неймовірна Меггі Сміт.

Фільм Майкла Енглера буде продовженням популярного британського серіалу «Абатство Даунтон». У 1927 році аристократичне сімейство Кроулі на чолі з графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн) одержує звістку про те, що до них в гості приїдуть король і королева Великої Британії. Щоб їхній візит пройшов ідеально, в Даунтон прибувають дворецький і кухар короля, які починають наводити там свої порядки, що призводить до їхнього конфлікту з місіс Г'юз (Філліс Логан) та місіс Патмор (Леслі Нікол). Але леді Мері (Мішель Докері) знаходить рішення проблеми звернутися по допомогу до давнього друга містера Карсона (Джим Картер).

В український прокат драма «Абатство Даунтон» прибуде восени, 31 жовтня.

21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

Читати далі...
14 травня 2019,  17:24 | Оновлення

З'явився український трейлер кримінального трилера «Корупціонер» з Семом Клафліном.

Переддень Олімпійських ігор 2012 року, Лондон. Ліам – колишній в'язень, і тепер, вийшовши на свободу, намагається повернути довіру і любов сім'ї. Свого часу він потрапив у халепу через Кліффорда Каллена (Тімоті Сполл), глави злочинного синдикату, пов'язаного з великими політиками та чиновниками. Намагаючись спокутати свою провину, хлопець опиняється у центрі чергової кримінальної змови, виплутатися з якого не так просто.

Також у фільмі зіграли: Х'ю Бонневілль, Чарлі Мерфі, Адам Лонг, Лоррейн Ешборн та Девід Хейман. Українська прем'єра фільму «Корупціонер» очікується 13 червня.

18 лютого 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові кадри повнометражного продовження популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який вийде в український прокат у жовтні.

Читати далі...
15 грудня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон», який запрошує знову пройтися коридорами знаменитого особняка родини Кроулі.

Деталі сюжету фільму «Абатство Даунтон» поки не повідомляються, але його події будуть розвиватися після закінчення серіалу, тобто після 1925 року, і будуть слідувати за аристократичним сімейством Кроулі: графом і графинею Грентем (Г'ю Бонневілль і Елізабет МакГоверн), їхніми дочками леді Мері (Мішель Докері) та леді Ідіт (Лаура Кармайкл), їхнім зятем Томом Бренсоном (Аллен Ліч), а також за прислугою, яка тримає Даунтон в тому бездоганному стані, в якому ви бачите його в цьому тизер-трейлері.

У світовий прокат фільм режисера Майкла Енглера, який працював над серіалом, вийде у вересні 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона 2»
Повернення всіма улюбленого ведмедика
12 січня 2018,  14:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці 2014 року милий ведмедик на ім'я Паддінгтон підкорив серця дітей і дорослих по всьому світу, тому продовження його пригод в столиці туманного Альбіону не змусило себе довго чекати. За ці три роки Паддінгтон повністю адаптувався до життя з сімейством Браунів і став незамінним жителем їхньої вулиці, але раптом його звинувачують у пограбуванні, якого він, зрозуміло, не здійснював, і з цього моменту він вирушає в одіссею в дусі Веса Андерсона.

Читати далі...