Оновлення, в яких згадується Двейн Джонсон

24 травня 2018,  16:16 | Оновлення

Презентуємо новий українськи трейлер екшну «Хмарочос», який вийде в українськи кінотеатри з 12 липня.

Легендарний Двейн Джонсон стає на порятунок найвідомішого високотехнологічного хмарочоса світу, охопленого полум’ям. У ситуації, де кожна хвилина на вагу золота, колишній агент ФБР має знайти винних у катастрофі й визволити свою сім'ю, яка опинилася у вогняній пастці.

14 лютого 2018,  12:52 | Оновлення

Вийшов другий український трейлер фільму «Ремпейдж» з Двейном Джонсоном у головній ролі.

Приматолог Девіс Окойе вважає за краще триматися якомога далі від людей і дружить з Джорджем, на диво розумним альфа-самцем - горилою, якого він виховував з самого народження. Але генетичний експеримент, що вийшов з-під контролю перетворює слухняну мавпу в запеклого монстра.Люді гинуть сотнями, чудовиська трощать все на своєму шляху і тільки професор Девіс Окойе вірить, що спілкування з Джорджем змусить його зупинитися і домовитися про мирне існування на планеті Земля людям і новому виду розумних хижаків.

Українська прем'єра «Ремпейдж» відбудеться навесні, 19 квітня 2018 року.

8 лютого 2018,  15:50 | Оновлення

Головний герой — колишній військовий та співробітник ФБР (Двейн Джонсон), який очолював загін зі звільнення заручників. Після звільнення з бюро він перекваліфікувався у консультанта з безпеки хмарочосів.

Під час місії у Китаї у одному з будинків починається пожежа, і всю провину за трагедію звалюють на колишнього спецагента. У шаленій гонці він повинен знайти справжніх зловмисників, очистити своє ім'я і врятувати своїх близьких, що застрягли у палаючій висотці.

Світова (і українськика) прем'єра фільму «Хмарочос» — 12 липня 2018.

6 грудня 2017,  01:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому фрагменті пригодницької кінокартини «Джуманджі: Поклик джунглів» Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт знаходять на черговому рівні цієї небезпечної гри кошик з отруйною чорною мамбою. Джонсон пропонує вибрати того, хто вміє довго не моргати, щоб переглядіти й загіпнотизувати змію, і Блек погоджується вийти на цю дуель, але мамба вперто не бажає піддаватися його чарам. Добре, що у Скелі така відмінна реакція.

Дивимося, як Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

4 грудня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ця гра хоче відрізати тобі голову, показує новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів».

Потрапивши в небезпечний і дикий світ, четвірка аватарів з дивними іменами — Смолдер Брейвстоун (Двейн Джонсон), Рубі Раундхаус (Карен Гіллан), Шеллі Оберон (Джек Блек) і Мус Фінбар (Кевін Харт) — якими керують перелякані школярі, зустрічає там хлопця Алекса (Нік Джонас), який вже давно грає в «Джуманджі» і знає, чого варто остерігатися. І тут він веде новачків по темним катакомбам, що наповнені смертельними пастками, де один невірний крок може стати для героїв останнім.

Дивимося розширений український ТБ-ролик «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

29 листопада 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», до чиєї прем'єри залишилося менше місяця.

У продовженні культової картини «Джуманджі» нас відправлять в світ легендарної гри разом з чотирма аватарами старшокласників, які в одну мить опиняються посеред джунглів, де на них чекають захоплюючі, але небезпечні пригоди. Аватарів втілюють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек та Кевін Харт, а в світі гри «Джуманджі» вони зустрінуть Ніка Джонаса.

Дивимося, як Джек Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

17 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися свіжий український трейлер фантастичного екшна «Ремпейдж», який стартує в кінотеатрах України з 19 квітня 2018 року:

Приматолог Девіс Окойе (Двейн Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.

17 листопада 2017,  00:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон бореться з гігантськими монстрами в першому трейлері фантастичного екшену «Ремпейдж».

У «Ремпейдж» (в минулому «Шаленство») Джонсон втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм кращим другом є горила Джордж, яку Девіс виростив. Але одного разу під час генетичного експерименту все йде шкереберть, і Джордж перетворюється на мавпу величезних розмірів. Подібні зміни трапляються ще з декількома звірами, які нападають на місто, і тільки Скала, тобто Девіс, та його друг можуть їх зупинити. Компанію Джонсону тут складають Наомі Харріс, Джеффрі Дін Морган, Джо Манганьелло і Малін Акерман.

Українська прем'єра екшену Бреда Пейтона відбудеться 19 квітня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

13 листопада 2017,  14:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився в Instagram невеликим закулісним відео зі зйомок екшену «Форсаж 8», що показує, як знімалася сцена, де він повинен був ось-ось зійтися в поєдинку-реванші з Джейсоном Стейтемом, але їх раптом перервав Курт Рассел. Як тільки камера відвертається від Джонсона, на його кулаках відразу піднімаються середні пальці, а після вони разом зі Стейтемом дружно корчать пики один одному та сміються.

Також Скала повідомив, що «сценарій спін-оффу про Хоббса і Шоу є фантастичним» і що «фільм буде вибуховим».

Ця весела парочка повернеться на екрани влітку 2019 року.

31 жовтня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила першу фічуретку пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», в якій Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт коротко розповідають про свою спільну роботу.

Скала каже тут про свою величезну любов до оригінального фільму «Джуманджі» й до Робіна Вільямса і про те, що вони намагалися передати в продовженні дух оригіналу. На цей раз підступна гра постає в модернізованому вигляді, а не в настільному, оскільки «гра завжди знаходить спосіб, щоб у неї зіграли», і тепер четверо старшокласників засмоктує в її світ, де вони постають у вигляді аватарів. Акторам дуже сподобалося зніматися в цій історії: Джонсон називає свого героя «самим чудовим, самим крутим і самим надираючим зад персонажем», якого він коли-небудь втілював, а Гіллан в захваті від кількості екшену, що робить її на екрані «дійсно крутою».

Дивимося другий український трейлер «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

20 вересня 2017,  19:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» відразу в українському перекладі. Трейлер показує багато нових моментів, розкриваючи, що у кожного з учасників цієї небезпечної гри — у втіленні Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека і Кевіна Харта — є певний набір здібностей та кілька життів в запасі, що тут же перевіряє герой Блека. Ну що, цьому сиквелу/перезапуску оригінального «Джуманджі» 1995 року вдалося вас зацікавити?

Українська прем'єра фільму від режисера Джейка Кездана, де також зіграє Нік Джонас, відбудеться 28 грудня.

19 вересня 2017,  03:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон і Карен Гіллан поділилися в соцмережах безбашенним тизером до другого трейлера пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів». Тут вони в компанії Джека Блека й Кевіна Харта опиняються в небезпечних джунглях, де їх намагаються з'їсти, ну або відкусити від них шматочок, бегемоти, змії і слони. Хоча слони, скоріше, просто затопчуть, ніж з'їдять.

Другий трейлер прибуде в середу, а поки переглядаємо перший в офіційному українському дубляжі. У кіно фільм вийде в кінці грудня.

3 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 3 сезону спортивної комедії «Гравці» («Футболісти») з Двейном Джонсоном в головній ролі відправляє нас в Лас-Вегас, де його герой Спенсер Страсмор збирається зробити справжнє шоу, щоб пропіарити американський футбол. Компанію Джонсону, Джону Девіду Вашингтону та Робу Кордрі тут складе Стів Гуттенберг, якого ви, напевно, пам'ятаєте по втіленню Кері Махоуни в «Поліцейській академії».

Прем'єра нового сезону, де також з'явиться Серінда Свон з «Надлюдей», відбудеться 23 липня.

29 червня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Одночасно з оригінальним вийшов і український трейлер «Джуманджі: Поклик джунглів» за участю зірки «Форсажу» Двейна Джонсона та зірки «Вартових Галактики» Карен Гіллан. Офіційний синопсис фільму, який вийде в прокат 28 грудня:

Ласкаво просимо до світу Джуманджі! Гра, повна пригод і небезпек. Гра, де виграти означає вижити.

29 червня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув перший трейлер пригодницького фентезі «Джуманджі», яке є продовженням фільму 1995 року з Робіном Вільямсом. У ньому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт втілюють аватарів, яких четверо покараних старшокласників вибрали собі в старій відеогрі, знайденій у підвалі. Їм доведеться звикнути до нових образів і відкрити свої суперсили, щоб знайти вихід з цього небезпечного світу.

В українські кінотеатри фільм, де також зіграв Нік Джонас, прибуде 28 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.