Новини зіри, в яких згадується Френк Херберт

6 лютого 2020,  21:15 | Новини зірок

Голлівудський актор Джейсон Момоа підірвав Супербоул несподіваним рекламним роликом, де він знімає з себе всі м'язи і постає в дуже домашньому вигляді.

У рекламному ролику компанії Rocket Mortgage, яка допомагає американцям взяти іпотеку на дім, зірка супергеройського фільму «Аквамен» і хітового серіалу «Гра престолів» разом зі своїми біцепсами прибуває додому і каже, що для нього дім є «його святилищем» і «місцем, де йому повністю комфортно в своєму власному тілі і де він може бути самим собою». Поки він це розповідає, актор знімає свої накладні біцепси і накачаний прес, а також свою знамениту шевелюру, і стає перед камерою «справжнім собою».

У кінці минулого року Момоа виконав головну роль в новому постапокаліптичному серіалі «Дивись», а в цьому році він зіграє в екранізації науково-фантастичного бестселера Френка Герберта «Дюна».

6 вересня 2019,  18:46 | Новини зірок

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Зендея стала обличчям нового парфуму Idôle від французького бренду Lancôme.

Рекламний ролик аромату Idôle, створеного для «нового покоління сильних і відвертих жінок, яким не потрібен дозвіл», показує Зендею в довгій персиковій сукні і коричневих чоботях верхи на білому коні. Вона скаче по центру Лос-Анджелеса під пісню Сії «Unstoppable», демонструючи, що її не зупинити. І у кінці відео говорить: «Я можу, ми зробимо».

У цьому році актрису також можна було побачити в гучному серіалі від HBO «Ейфорія», а в майбутньому вона зіграє в екранізації знаменитого науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна».