Новини фільмів, в яких згадується Джон Фавро

10 квітня 2024,  21:49 | Новини фільмів

Науково-фантастична пригода під назвою «Мандалорець і Ґроґу» вийде на великі екрани у 2026 році. Що ж нам відомо про її каст, режисера та сюжет?

Читати далі...
3 квітня 2024,  21:45 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures поділилася першим поглядом на свій майбутній анімаційний блокбастер «Муфаса: Король лев», прем'єра якого відбудеться вже наприкінці цього року.

Читати далі...
15 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастер «Месники: Війна нескінченності» є одним з найбільш похмурих фільмів всесвіту Marvel через масштабний геноцид у кінці, але його вирізана сцена за участю незрівнянної трійці Тоні, Пеппер та Геппі точно змусить вас посміхнутися.

Читати далі...
20 вересня 2019,  20:53 | Новини фільмів

Повернись, Павучок, ми вже скучили! Том Голланд танцює і невдало чхає у новому відео супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», присвяченому невдалим, але таким веселим дублям.

Поки Sony і Disney розірвали свої відносини з приводу спільних прав на Людину-павука і залишили без нього всесвіт Marvel (сподіваємося, що ненадовго), нас намагаються підбадьорити невдалим дублями його другого сольника за участю Голланда, Зендеї, Джейка Джилленхола, Джона Фавро, Джейкоба Баталона і матюкливого Семюела Л. Джексона. Ну як, вам стало менш сумно?

У світовому прокаті «Людина-павук: Далеко від дому» заробив понад 1 мільярд доларів, що робить його одним з найуспішніших фільмів 2019 року.

2 серпня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сурикат Тімон влаштовує міні-концерт перед гієнами в новому кумедному ТБ-ролику діснеївського рімейка «Король Лев», який ви все ще можете побачити в найближчому кінотеатрі.

Комедійний дует суриката Тімона (Біллі Айкнер) й бородавочника Пумби (Сет Роген), які врятували маленького Сімбу (Джі МакКрері), прийняли його в свою зграю і виростили могутнім та добрим левом, став справжньою родзинкою фільму Джона Фавро. І в новому ТБ-ролику Тімон показує свою чарівність, виконуючи відому пісню «Be Our Guest» з іншого діснеївського фільму «Красуня і чудовисько».

«Король Лев» вже заробив 1 мільярд доларів, ставши одним з найприбутковіших фільмів 2019 року і обігнавши інший діснеївський рімейк «Аладдін».

15 липня 2019,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зарубіжні критики вже подивилися новий діснеївський рімейк «Король Лев» і виставили йому свою оцінку, якій далеко до високої оцінки однойменного мультфільму.

Читати далі...
12 липня 2019,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до світової прем'єри свого очікуваного фільму «Король Лев» студія Disney поділилася фрагментом знаменитої сцени представлення Сімби усім звірам савани під легендарну пісню «Circle of Life».

Читати далі...
3 липня 2019,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Фавро і каст очікуваного діснеївського рімейка «Король Лев» розповідають в закулісному відео про те, як вони створювали нову версію улюбленого мультфільму за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
1 липня 2019,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенда оживає в розширеному українському ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев», чия прем'єра відбудеться 18 липня.

Маленькому левеняті Сімбі (Дональд Гловер), сину короля Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), доведеться пройти нелегкий шлях, щоб заявити своє право на владу. Найсучасніші технології Disney занурять вас у фантастичний світ африканської савани. Зустріньтеся з її дикими мешканцями, що не менше за людей знають про любов і зраду, дружбу, сміливість і справжню відданість!

Ви вже можете придбати квитки на «Король Лев» на нашому сайті.

28 червня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд представляє всі суперкостюми, які він приміряє під час своєї другої сольної пригоди.

Читати далі...
27 червня 2019,  20:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіногігант Disney на честь 25-річчя мультфільму «Король Лев» запустив благодійну кампанію Protect The Pride, яка буде захищати левів і життя тварин в африканській савані від вимирання.

Новий промо-ролик за участю каста очікуваного рімейка «Король Лев» повідомляє, що з моменту виходу на екрани мультфільму про Сімбу кількість львів у світі скоротилася в два рази. І тепер студія Disney об'єднує зусилля з благодійною організацією The Lion Recovery Fund, щоб до 2050 року подвоїти популяцію львів і таким чином зберегти середовище проживання і для інших диких тварин савани. Як зазначає наприкінці відео Дональд Гловер, голос дорослого Сімби в рімейку, «захистити левів означає захистити усе коло життя».

Українська прем'єра фільму Джона Фавро відбудеться 18 липня.

4 червня 2019,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Левиця Нала зустрічає дорослого Сімбу в третьому ТБ-ролику художнього рімейку «Король Лев», який зняла студія Disney.

Нове творіння від режисера хітових фільмів «Залізна людина» та «Книга джунглів» Джона Фавро перенесе нас до африканської савани, де на світ з'являється маленьке левеня з великою долею Сімба (Дональд Гловер). Але не всі раді появі на світ майбутнього короля звірів злий лев Шрам (Чіветель Еджіофор), брат батька Сімби короля Муфаси (Джеймс Ерл Джонс), вирішує влаштувати переворот, через що Сімба опиняється у вигнанні. Йдуть роки, і дорослого спадкоємця престолу знаходить його подруга дитинства Нала (Бейонсе) і нагадує йому в даному відео, що він повинен повернутися додому й очолити звірів.

Персональний постери фільму «Король Лев», які представляють улюблених персонажів, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 липня.

4 червня 2019,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора вийшов новий міжнародний ТБ-ролик супергеройського бойовика «Людина-павук: Далеко від дому», який розкриває, що Пітеру Паркеру у спадок дістаються всі передові технології Тоні Старка.

Читати далі...
3 червня 2019,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімба готується стати справжнім королем у другому офіційному ТБ-ролику пригодницького фільму Джона Фавро «Король Лев».

Рімейк мультфільму «Король Лев» відправить глядачів різного віку до африканської савани, де народжується новий король. Левеня Сімба (Дональд Гловер) ідеалізує свого батька короля Муфасу (Джеймс Ерл Джонс) і серйозно ставиться до своєї королівської долі. Але не всі в королівстві звірів раді появі Сімби на світ брат Муфаси Шрам (Чіветель Еджіофор) будує плани, як скинути короля і зайняти його місце. Сімба опиняється у вигнанні і за допомогою нових друзів Тимона (Біллі Айкнер) та Пумби (Сет Роген) і давньої подруги Нали (Бейонсе) повинен стати дорослим левом і повернутися додому, щоб зайняти трон в царстві звірів.

Дивіться також український трейлер фільму «Король Лев». У кіно з 18 липня.

26 травня 2019,  15:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов міжнародний ТБ-ролик супергеройського екшену від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який показує декілька важливих моментів для Пітера Паркера.

Читати далі...