Новини фільмів, в яких згадується Стів Карелл

14 квітня 2024,  13:56 | Новини фільмів

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс намагається знайти дітей для усіх самотніх уявних друзів в дубльованому трейлері сімейного фентезі «Уявні друзі».

Читати далі...
29 січня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Один з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року нарешті отримав свій перший трейлер! Ґру, його родина та веселі посіпаки готові до нових пригод в дубльованому трейлері пригодницької анімації «Нікчемний я 4» від студії Illumination.

Читати далі...
28 грудня 2023,  19:00 | Новини фільмів

Наступного року нас чекає повернення легендарного лиходія-який-став-героєм Ґру та його веселої родини у пригодницькому мультфільмі «Нікчемний я 4» від студії Illumination, що робить його одним з найбільш очікуваних мультфільмів 2024 року.

Читати далі...
14 грудня 2023,  19:44 | Новини фільмів

Слідом за постером актор і продюсер Раян Рейнольдс, найбільш відомий за роллю антигероя Дедпула з коміксів Marvel, опублікував захоплюючий тизер-трейлер сімейного фентезі «IF», що вийде у травні 2024 року.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
2 липня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Творці мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» є великими шанувальниками актора Стіва Карелла, який озвучує Гру, на честь чого у новому промо-ролику вони вирішили зробити кросовер з його знаменитим ситкомом «Офіс».

Читати далі...
7 червня 2022,  13:55 | Новини фільмів

Пристебніть ремені безпеки! Новий трейлер комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru») показує веселий політ на літаку в компанії безбашенних посіпак (міньйонів).

Читати далі...
30 березня 2022,  21:01 | Новини фільмів

Настав час показати світові, хто міні-бос. Студія Illumination поділилася новим трейлером пригодницько-комедійного мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» («Міньйони: Становлення лиходія»), продовження хітової анімації 2015 року «Посіпаки».

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...
27 січня 2020,  19:01 | Новини фільмів

Поки в США триває суд щодо імпічменту президента Дональда Трампа, режисер Джон Стюарт представляє перший трейлер своєї сатиричної комедії на сучасну американську політику «Irresistible».

Фільм «Irresistible» розповість про консультанта демократичної партії Гері Зіммера (номінант на премію «Оскар» Стів Карелл), який вирішує допомогти полковнику морської піхоти у відставці (лауреат премії «Оскар» Кріс Купер) стати мером невеликого міста в штаті Вісконсін. У трейлері Гері вирушає на ферму до свого кандидата і незабаром після початку кампанії стикається зі своєю опоненткою з партії республіканців (номінантка на премію «Золотий глобус» Роуз Бірн), яка не зупиниться ні перед чим, щоб потопити Гері і його кандидата.

Продюсерами цієї політичної комедії виступають володарі премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Прем'єра фільму «Irresistible» відбудеться у травні.

30 листопада 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фентезійної драми «Ласкаво просимо до Марвена» містить відсилання до однієї з найвідоміших картин Роберта Земекіса «Форрест Гамп».

Фільм заснований на реальній історії фотографа Марка Хоганкемпа (Стів Карелл), якого побила вулична банда, і в результаті серйозних травм він втратив пам'ять. Щоб це пережити, Марк створює фігурки людей і поміщає їх у свій вигаданий світ, де його персонажу допомагає боротися з поганими хлопцями загін хоробрих жінок.

Дивіться також український трейлер фільму «Ласкаво просимо до Марвена», який вийде в прокат в Україні 10 січня 2019 року.

4 жовтня 2018,  02:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Крістіан Бейл знову пройшов серйозну трансформацію заради ролі в біографічній драмі «Віце-президент».

«Віце-президент» розповість історію Діка Чейні, найвпливовішого віце-президента в історії США, і покаже, як його політика змінила наш світ. В образі Чейні в трейлері постає Крістіан Бейл, і якщо ви насилу впізнали тут улюбленого актора, то це й не дивно, оскільки заради ролі американського віце-президента він погладшав на 18 кг.

Компанію Бейлу у цьому фільмі складають такі імениті актори, як Емі Адамс, Сем Роквелл, Стів Карелл, Білл Пуллман, Елісон Пілл та Джессі Племонс.

В американський прокат нова картина лауреата премії «Оскар» Адама МакКея вийде у грудні в розпал оскарівських перегонів. Поки невідомо, коли її зможуть побачити українські глядачі.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...