Новини, в яких згадується Чарлі Кокс

29 лютого 2024,  16:51 | Новини серіалів

Нові світлини зі знімального майданчика супергеройського серіалу «Шибайголова: Народжений заново» показують возз'єднання Метта Мердока та Вілсона Фіска.

Читати далі...
7 жовтня 2022,  02:15 | Новини серіалів

Ми так довго цього чекали і нарешті дочекалися! Чарлі Кокс знову вдягнув костюм Шибайголови у новій серії супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка».

Читати далі...
10 грудня 2020,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одним несподіваним поповненням акторського складу супергеройського екшену «Людина-павук 3» став актор Чарлі Кокс, який повернеться на екрани в образі Шибайголови з однойменного серіалу від Netflix.

Читати далі...
8 жовтня 2018,  14:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні супергеройського серіалу «Шибайголова» Метт Мердок зіткнеться з небезпечним агентом Бенджаміном «Дексом» Пойндекстером, якому присвячений новий трейлер.

Пам'ятаєте, як в офіційному трейлері 3 сезону «Шибайголови» якийсь лиходій надів костюм і маску Диявола Пекельної кухні, щоб підставити головного героя? Тепер офіційно підтверджено, що під цією маскою ховається агент Пойндекстер (Вілсон Бетел), також відомий як Мічений. Він працює в поліції і знаменитий своєю жорстокістю, за що часто отримує догану від начальства. Але незабаром він знаходить спосіб, як вбивати людей безкарно: надіти маску лінчувателя.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) виступає проти нього, і трейлер повідомляє, що Пойндекстер виявиться серйозним супротивником — одна сцена показує, як Карен (Дебора Енн Волл) плаче і тримає на руках побитого Метта, а інша сцена натякає на те, що Пойндекстер вбиває Карен

Прем'єра 3 сезону «Шибайголови», де також повертаються Фоггі (Елден Хенсон) та Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо), відбудеться наступного тижня, 19 жовтня.

4 жовтня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова», де костюм Шибайголови приміряє лиходій.

Метт Мердок (Чарлі Кокс) переховувався багато місяців і тепер повертається в свій світ поламаною людиною, ставлячи під питання своє майбутнє і в якості лінчувателя Шибайголови, і в якості адвоката Метта Мердока. Але коли його заклятий ворог Вілсон Фіск (Вінсент Д'Онофріо) виходить з в'язниці, Метт повинен обрати між життям в тіні та прийняттям своєї долі в якості героя.

У кінці трейлера Метт стикається з новим лиходієм, який надів костюм Шибайголови, щоб його дискредитувати. І вже офіційно підтверджено, що під його маскою ховається жорстокий суперлиходій Мічений (Bullseye).

Нові серії «Шибайголови» ви зможете подивитися на Netflix з 19 жовтня.

29 вересня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує підігрівати інтерес до 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» за допомогою тизер-трейлерів, і новий з них присвячений суперлиходію Кінгпіну.

Шибайголова (Чарлі Кокс) забрав у нью-йоркського мафіозі Вілсона Фіска (Вінсент Д'Онофріо) дуже багато: його трон, його свободу і все, що було для нього важливим. Але Кінгпін, який з'являється на екрані то в помаранчевій тюремній робі, в своєму класичному білому костюмі з коміксів, заявляє, що тепер у нього відкриті очі, і що Шибайголова не помітить, коли він підбереться до нього, щоб помститися. Так що нехай випускає диявола на свободу.

Нові серії «Шибайголови» стануть доступні до перегляду на Netflix з 19 жовтня.

26 вересня 2018,  19:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Вілсон Фіск вбирається в білий костюм в новому тизер-трейлері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова».

В 3 сезоні свого сольного серіалу Шибайголова (Чарлі Кокс) знову зіткнеться з небезпечним мафіозі Вілсоном Фіском (Вінсент Д'Онофріо), відомим як Кінгпін. Зараз Фіск знаходиться за гратами, але даний трейлер натякає, що раз він одягає свій фірмовий білий костюм з коміксів, то збирається вийти на свободу. Тим часом Метт спалює свою закривавлену сорочку адвоката і окуляри, після чого надягає чорну маску Диявола Пекельної кухні і йде у пітьму.

Прем'єра нових серій «Шибайголови» відбудеться 19 жовтня.

20 вересня 2018,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix щойно представив другий тизер-трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголова» і повідомив, що його прем'єра відбудеться 19 жовтня.

В новому тизер-трейлері Метт Мердок (Чарлі Кокс) постає закривавленим як в костюмі адвоката, так і в масці Шибайголови. Він говорить, що «можна знищити зло, заморити його голодом або закрити за ґратами, але воно завжди знайде спосіб повернутися в ще більш сильному вигляді». Після чого Метт драматично повідомляє, що є лише один спосіб назавжди покінчити зі злом: «Випустити на волю диявола». І зловісно посміхається у камеру.

Дивіться також попередній тизер 3 сезону «Шибайголови», в якому Метт здійснює важливе зізнання.

17 вересня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери очікуваного горору «Хелловін», біографічної драми «Перша людина» і драматичного трилера «Проста послуга», а також свіжий трейлер музичної картини «Народження зірки», в якій Леді Гага і Бредлі Купер грають закоханих співаків.

Читати далі...
11 вересня 2018,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Мердок робить важливе зізнання в новому тизері 3 сезону супергеройського серіалу «Шибайголови».

Після подій серіалу «Захисники», де Шибайголова (Чарлі Кокс) бився пліч-о-пліч з Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) та Залізним кулаком (Фінн Джонс), Диявол Пекельної кухні опинився на межі життя і смерті. У тизері він приходить на сповідь до священика і важким голосом говорить, що раніше вірив у те, що «правосуддя можна було знайти в суді при світлі дня», але тепер він зрозумів, що «темрява відповідає тільки на темряву». І в кінці додає, що він «краще помре як Шибайголова, ніж буде жити як Метт Мердок».

Нові серії «Шибайголови» прибудуть наприкінці 2018 року.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
3 серпня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Майкл Кейн очолює банду пенсіонерів в офіційному трейлері британської кримінальної комедії «Король злодіїв».

Фільм «Король злодіїв», чий сюжет заснований на реальних подіях, розповість про найбільше пограбування в історії сучасної Великої Британії. Колишній аферист (Кейн) вирішує зібрати команду таких же злочинців-пенсіонерів, яким нічого втрачати, щоб разом пограбувати банк в центрі Лондона.

В банду Кейна увійдуть зірки Поттеріани Джим Бродбент і Майкл Гембон, а також Рей Вінстон, Том Кортні, Пол Вайтхаус та зірка «Шибайголови» Чарлі Кокс.

У світовий прокат новий фільм Джеймса Марша, який зняв оскароносний байопік «Стівен Хокінг. Теорія всього», вийде у вересні.

25 серпня 2017,  22:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу супергеройського серіалу «Захисники», який об'єднав чотирьох супергероїв Пекельної кухні, Netflix поділився новим промо-роликом, що дозволяє детальніше розглянути їх рідний район. Клікайте на відео та переміщайте його за допомогою мишки на всі 360 градусів, милуючись Шибайголовою (Чарлі Кокс), Джессікою Джонс (Крістен Ріттер), Люком Кейджем (Майк Колтер) і Залізним кулаком (Фінн Джонс). На задньому плані промо знаходяться не тільки їх рідні вулиці, а і їх друзі, без яких героям довелося б непросто.

Прем'єра всього 1 сезону «Захисників» відбулася 18 серпня. Більше 40 кадрів з його персонажами ви знайдете в нашій галереї.