Новини, в яких згадується Віктор Левін

23 вересня 2018,  16:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вайнона Райдер намагається пояснити Кіану Рівзу тонкощі людської натури в новому фрагменті романтичної комедії «Екзотичне весілля».

Френк (Рівз) і Ліндсі (Райдер) знайомляться в літаку і дізнаються, що направляються на одне весілля. Френк їде на весілля до свого зведеного брата, який є колишнім нареченим Ліндсі. Ліндсі сподівається таким чином поставити для себе остаточну крапку в своїх відносинах з колишнім, і в даному фрагменті Френк каже, що він «не розуміє, чому вона все ще закохана в його брата Кіта після всього того, що він їй зробив». Ліндсі відповідає, що він «не розбирається в людській натурі», і що «коли кохана людина робить тобі боляче, ти не перестаєш її раптом любити». Френк відзначає, що це «нераціонально», і запитує у Ліндсі, чи не хотіла б вона просто «побажати колишньому щастя і жити далі», на що вона говорить йому, що «більша частина її хоче, щоб Кіта знайшли в крижаній річці».

Ви все ще можете застати фільм Віктора Левіна в українських кінотеатрах. Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.

16 вересня 2018,  16:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий фрагмент романтичної комедії «Екзотичне весілля» показує, як Вайнона Райдер вмовляє Кіану Рівза, щоб він проніс її 30 метрів через виноградник, оскільки на каблуках вона не зможе пройти по землі.

У фільмі Віктора Левіна Рівз і Райдер втілюють двох самотніх людей з неприємними характерами Френка та Ліндсі, які знайомляться в аеропорту і дізнаються, що прямують на одне весілля. Френк їде на весілля до свого зведеного брата і зовсім не горить бажанням бачити його. Ліндсі направляється туди ж, тільки для неї брат Френка це колишній наречений, у відносинах з яким вона намагається поставити тверду крапку. Ця парочка швидко знаходить спільну мову, і в даному фрагменті вони зближуються ще більше, коли Френк насилу погоджується пронести Ліндсі через виноградник. Але поки він, крекчучи, це робить, Ліндсі відначає, що так погано її ще ніхто не носив.

Дивіться також другий український ТБ-ролик фільму «Екзотичне весілля», чия прем'єра відбулася 30 серпня.

Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви знайдете в нашій афіші.

6 вересня 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз не помічає флірту Вайнони Райдер у другому українському ТБ-ролику романтичної комедії «Екзотичне весілля».

У Френка (Рівз) та Ліндсі (Райдер) неприємні характери. Вони знайомляться в літаку, і виявляється, що вони обидва прямують на одне і те ж саме весілля, куди не горять бажанням потрапити Френк їде на весілля до свого зведеного брата, який також є колишнім нареченим Ліндсі. Попиваючи вино і обговорюючи молодят, Френк та Ліндсі поступово зближуються, але, як показує даний ТБ-ролик, щоб їх стосунки перейшли на новий рівень, Френку потрібно навчитися помічати, коли з ним фліртують.

В український прокат картина Віктора Левіна вийшла 30 серпня. Квитки на сеанси «Екзотичне весілля» ви можете придбати на нашому сайті.

17 травня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 26 років після «Дракули» культова екранна пара 1990-х Кіану Рівз і Вайнона Райдер знову об'єдналася в романтичній комедії «Пункт призначення: Весілля».

Читати далі...
5 вересня 2017,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Дракули» Кіану Рівз і Вайнона Райдер зіграють разом в романтичній комедії «Destination Wedding» («Пункт призначення: Весілля»).

Читати далі...