Новини, в яких згадується Джеймс Ганн

1 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Режисер Джеймс Ганн повідомив про старт знімального процесу очікуваного кінокоміксу «Супермен: Спадщина», що стане початком DCU, поділившись фотографією акторського складу на чолі з Суперменом і Лоїс Лейн.

Читати далі...
17 лютого 2024,  18:30 | Кастінг

Наступного року акторка Ізабела Мерсед, яку зараз можна побачити у кінокоміксі «Мадам Павутина», знову втілить супергероїню. Тільки з коміксів DC.

Читати далі...
30 січня 2024,  12:12 | Кастінг

Новий кіновсесвіт DCU знайшов свою Супергьорл! Цю роль у його майбутніх фільмах виконає акторка Міллі Олкок, яка прославилася на весь світ завдяки ролі юної принцеси Рейніри Таргарієн у хітовому фентезі «Дім дракона».

Читати далі...
1 листопада 2023,  16:24 | Новини фільмів

Наприкінці цього року кіновсесвіт DCEU, заснований на персонажах та коміксах DC, офіційно завершиться другою сольною пригодою Аквамена «Аквамен і загублене королівство», яку зняв режисер Джеймс Ван.

Читати далі...
28 червня 2023,  02:51 | Кастінг

Головні ролі у супергеройському екшені «Супермен: Спадщина» виконають актор Девід Коренсвет та зірка хітового серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» Рейчел Броснахен.

Читати далі...
19 травня 2023,  04:06 | Новини фільмів

Нещодавно до команди Вартових Галактики приєднався чарівний пес на ім'я Космо, який володіє телекінезом, і свій голос йому подарувала акторка Марія Бакалова, відома за фільмами «Борат 2» та «Тіло, тіло, тіло».

Читати далі...
22 квітня 2023,  19:33 | Новини фільмів

Режисер хітової трилогії про Вартових Галактики Джеймс Ганн поділився новиною про те, що він закінчив сценарій свого нового фільму про Супермена, який отримав назву «Супермен: Спадщина» («Superman: Legacy»).

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
4 квітня 2023,  01:31 | Новини фільмів

На честь старту продажів квитків супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» компанія Marvel Studios поділилася новими постерами, де в центрі уваги опиняється наш улюблений єнот Ракета, якого озвучує Бредлі Купер.

Читати далі...
8 березня 2023,  08:25 | Новини фільмів

Режисер Джеймс Ганн поділився в понеділок в соцмережах новим кадром супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який представляє новий погляд на головного лиходія фінальної пригоди команди Пітера Квілла.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
13 лютого 2023,  17:43 | Новини фільмів

Готові до подорожі зовсім іншим мультивсесвітом? Джеймс Ганн, режисер трилогії «Вартові Галактики» і новий голова DC Films, поділився першим трейлером супергеройського екшену «Флеш», який вийде цього року.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читати далі...