Новини, в яких згадується Мартін Шин

14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
4 січня 2020,  19:21 | Новини серіалів

Вони не збираються зменшувати оберти! Стримінговий сервіс Netflix підготував для нас приємний новорічний подарунок веселий трейлер 6 сезону свого хітового комедійного серіалу «Грейс і Френкі».

Серіал, який має 11 номінацій на премію «Еммі» та 1 номінацію на «Золотий глобус», слідує за двома давніми подругами Грейс і Френкі (Джейн Фонда і Лілі Томлін), чиї чоловіки Сол і Роберт (Сем Вотерстон і Мартін Шин) одного разу оголошують їм, що вони — геї та хочуть бути в шлюбі один з одним. Життя жінок перевертається, але вони вирішують зайнятися спільними бізнесом. В новому сезоні, коли Грейс знову виходить заміж, Френкі відвідує чергова ідея на мільйон. І в пошуках інвесторів подруги відправляються на телебачення.

Всі серії 6 сезону серіалу «Грейс і Френкі» стануть доступні для перегляду на Netflix вже 15 січня. Ви теж скучили за ним?

27 січня 2019,  17:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейн Фонда та Лілі Томлін посилають усе до біса в трейлері 5 сезону драматичної комедії «Грейс і Френкі».

Американський веб-серіал «Грейс і Френкі» розповідає про двох подруг пенсійного віку Грейс Генсон (Фонду) та Френкі Бергстайн (Томлін), які у першій серії дізнаються, що їхні чоловіки Роберт (Мартін Шин) та Сол (Сем Вотерстон) протягом 20 років були не тільки партнерами по бізнесу, а ще й коханцями і тепер хочуть розлучитися з дружинами і одружитися один на одному. Грейс і Френкі починають жити разом, підтримуючи одна одну і вплутуючись разом в різні авантюри.

Прем'єра нових серій «Грейс і Френкі» відбулася 18 січня, так що ви вже можете подивитися їх на Netflix.

7 березня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер 3 сезону ситкому «Грейс і Френкі», номінованого на «Золотий глобус». У ньому повертаються Джейн Фонда та Лілі Томлін в образах давніх подруг, чиї чоловіки виявилися закоханими один в одного геями, і тепер жінки вирішують почати свій бізнес з виробництва вібраторів для дам поважного віку, але тут в їх рядах відбувається розкол.

Прем'єра 3 сезону, де також повернуться Мартін Шин, Сем Вотерстон і Ерні Хадсон, відбудеться 24 березня.

3 лютого 2017,  18:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа» від IMAX став відсиланням до культового фільму Френсіса Форда Копполи «Апокаліпсис сьогодні».

Читати далі...
24 листопада 2014,  01:41 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Два хлопчика, що копирсаються у смітті на звалищі у Ріо, знаходять гаманець, зміст якого змінить їхні життя назавжди. Коли з’являється місцевий представник поліції, пропонуючи винагороду за знайдений гаманець, хлопці – Рафаель (Ріксон Тевез) та Гардо (Едуардо Луїс) – усвідомлюють, що вони знайшли дещо важливе. Разом із своїм другом Рато (Габріель Вайнстейн), тріо вплутується у неймовірні пригоди, намагаючись вислизнути з лап корумпованої поліції і розкрити таємниці, які приховує гаманець.  

У ході подій троє друзів повинні зрозуміти, хто їм друг, а хто ворог. Коли вони складають докупи пазли історії власника гаманця Хосе Анжело (Вагнер Мура), то усвідомлюють, що поліції в особі небезпечного детектива Фредеріко (Селтон Мелло) довіряти неможна. Але пара місіонерів, які працюють в їхній фавелі – отець Джуліард (Мартін Шин) та його молода помічниця Олівія (Руні Мара) – можуть стати друзям у нагоді.

Читати далі...
16 березня 2013,  21:07 | Новини серіалів | Автор: redder

Вчора подивився нову серію "Управління гнівом" з Чарлі Шином. Серіал смішний, серія, традиційно - теж, але зараз не про це. А про момент, на якому зачепилося моє ліниве увагу при перегляді. Серія, до речі, називається "Чарлі і католицтво" (Charlie & Catholicism), і мова там йде про те, як дід Мартін хоче охрестити свою внучку Сем, а батьки проти.
Ну, по-перше радує реакція прогресивних американців на пропозицію хрестити дочку. Типу: "З фіга чи що? Чи бог на небі, чи немає бога на небі - науці поки невідомо. А значить, і сенсу в хрещенні немає". По-друге, доставляє задоволення зображення щиро віруючих людей - це або мямлящіе ідіоти-ретрогради (Мартін, Ед), або хитрі конформісти (священик-латиноамериканець).
Окрему порцію гегов прикріпили до Еду, який не в змозі відрізнити таїнство хрещення від утоплення нелегальних мігрантів.
Але найбільше задоволення я отримав від фінальної частини серії, коли мама Сем прийнялася вибирати, до якої конфесії краще буде прилаштувати дочу. Рівень набожності нинішніх американців вражає уяву.
Нагадаю, що пропаганда минулих років в основному протиставляла "безбожних комуняк" - "богобоязливим пуританам". А тут раптом таке - нинішнє покоління американців ставляться до бога в кращому випадку як до чергового супергероєві - він уміє літати і воскрешає мертвих, ну, і ще якісь суперздатності у нього, напевно, є. А так щоб щиро вірувати - та ну що ви, не дикуни ж вони, в самій-то справі.
Не секрет, що у всьому "цивілізованому світі" зараз йде масована антирелігійна кампанія. Бути атеїстом зараз модно і трендово. Жартувати над святинями - прогресивно і прикольно. Власне, приклад саме такого підходу ми і спостерігаємо у відмінному серіалі "Управління гнівом".