Новини, в яких згадується Шонда Раймс

30 січня 2021,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Ґеральт, але ця костюмована драма тебе обігнала! Стрімингова платформа Netflix розкрила, що серіал «Бріджертони» подивилося на 6 мільйонів більше передплатників, ніж фентезі «Відьмак».

Читати далі...
30 грудня 2020,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотографія нового популярного серіалу від Netflix «Бріджертони», чия прем'єра відбулася на стримінговій платформі 25 грудня, знайомить нас ближче з численними членами цього знатного сімейства з 19 століття.

Читати далі...
14 грудня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У коханні та на війні всі засоби хороші. Стримінгова платформа Netflix вирішила скрасити наш понеділок, поділившись офіційним трейлером свого костюмованого міні-серіалу «Бріджертони» («Bridgerton»).

Читати далі...
2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

Читати далі...
21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
9 вересня 2017,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC за допомогою нового промо-ролика повідомив, що чекати на повернення серіалів «Анатомія пристрасті», «Скандал» і «Як уникнути покарання за вбивство» залишилося менше місяця.

Читати далі...
15 вересня 2015,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии возвращения на экраны сериалов Шонды Раймс «Анатомия страсти», «Скандал» и «Как избежать наказания за убийство» их актеры собрались вместе для групповой фотосессии, а главные героини сериалов поговорили о будущем сезоне и сексизме Голливуда.

Читати далі...
30 квітня 2015,  16:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ветеран відомої медичної драми «Анатомія пристрасті» Патрік Демпсі покине серіал після 11 сезону.

Демпсі був постійним актором «Анатомії пристрасті» з самої першої серії. Він грає роль доктора Дерека Шепарда ось вже на протязі близько 240 серій, і незважаючи на те, що контракт актора був продовжений на наступний рік, ці серії 11 сезону будуть його останніми.

Як саме Дерек Шепард піде з серіалу, гадати не доводиться. У минулій серії він потрапив в аварію, і перед його дружиною Мередіт, яку грає Еллен Помпео, постав вибір, чи відключати його від системи життєзабезпечення.

Творець серіалу Шонда Раймс про вихід Демпсі:

Дерек Шепард є і завжди буде дуже важливим персонажем – для Мередіт, для мене і для шанувальників. Я ніколи не могла собі уявити, що доведеться попрощатися з нашим містером Мрією. Гра Патріка Демпсі створила Дерека таким, яким ми обидва сподіваємося, що він залишиться, осмисленим прикладом – щасливим, сумним, романтичним, хворобливим і завжди справжнім – таким, чого молоді жінки повинні вимагати від сучасної любові. Його втрата буде відчутна для всіх. Зараз Мередіт і вся сім'я «Анатомії пристрасті» готуються ступити на невідому територію нової глави її життя. Можливості майбутнього безмежні. І як сказала б Елліс Грей: «Карусель ніколи не зупиняється.»

У минулому сезоні покинула серіал інша його довгожителька – Сандра О, і найближчим часом вона навряд чи повернеться навіть для гостьової появи.

Демпсі залишає серіал за власним бажанням, і, швидше за все, піде у світ великого кінематографа. Протягом років зйомок у «Анатомії пристрасті» він періодично з'являвся в різних фільмах, одною з його найвідоміших ролей є персонажі у фільмах «Зачарована» і «Трансформери 3». А вже скоро він буде зайнятий зйомками в сімейній драмі «Mission: S. O. P.».

22 і 23 серії 11 сезону «Анатомії пристрасті» під назвою «She's Leaving Home (Part 1)» і «She's Leaving Home (Part 2)» вийдуть на телеканалі ABC вже сьогодні, 30 квітня. Усього в цьому сезоні буде 25 серій.

17 листопада 2014,  16:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В недавнем интервью, которое 42-й Президент США дал на шоу Эллен ДеДженерес, Билл Клинтон рассказал, почему с интересом смотрит такие популярные сериалы, как «Скандал» и «Карточный домик».

Оказывается, Клинтон является большим поклонником сериалов, которые пишет сценарист Шонда Раймс. Он до сих пор смотрит «Анатомию страсти» и начал смотреть «Как избежать наказания за убийство», также авторства Раймс.

Билл Клинтон о том, как он начал смотреть сериалы:

Некоторое время моя жена часто ездила в командировки, а я оставался один дома...

Клинтон поведал о том, что дружит с Кевином Спейси и Керри Вашингтон, исполнителями главных ролей в популярных политических драмах «Карточный домик» и «Скандал», за развитием чьих событий следит с интересом.

Потом он в шутку восхитился тем, как же легко удается сериальным политикам оставаться безнаказанными за убийство:

Дело в том, что в частности и делает «Скандал» и «Карточный домик» такими развлекательными, я себе не представляю, как бы президенту в исполнении Спейси или главе администрации президента в «Скандале» убийство могло бы действительно сойти с рук. Хотел бы я знать об этом, когда был на посту. Вы только подумайте, сколько возможностей я упустил! Это какое-то сумасшествие.

Разделяете ли вы сериальные вкусы 42-го Президента США?