Новини зіри, в яких згадується Іен МакКеллен

19 грудня 2020,  21:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Сер Іен МакКеллен, відомий завдяки ролі чарівника Гендальфа в хітових трилогіях «Володар перснів» та «Хоббіт», став одним з перших акторів, які отримали вакцину від COVID-19, і поділився своїми радісними емоціями з цього приводу в свіжому інтерв'ю.

Читати далі...
9 серпня 2017,  19:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія British Airways представила кумедний ролик про безпеку під час польоту, де з'являються такі відомі британські актори, як Чіветел Еджіофор, Ієн МакКеллен, Джилліан Андерсон, Ровен Еткінсон, Тенді Ньютон, Ворвік Девіс та Джим Бродбент. Вони розповідають, як правильно поводитися на борту літака і закликають пожертвувати гроші на благодійність, яка допомагає дітям по всьому світу.

27 листопада 2014,  12:46 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В наступному місяці довгоочікувана фінальна частина трилогії, «Хоббіт: Битва п'яти армій», виходить на великі екрани, і якщо фани думають, що для них це стане важким прощанням, то що вже говорити про почуття актора, який більше десяти років грав Гендальфа. А поки Іен Маккеллен вирішив поділитися спогадами про те, як закінчувалися його зйомки у «Володарі кілець».

Якби не фантазія сценаристів, Іену МакКеллену могла б дістатися дуже скромна роль в трилогії «Хоббіт», адже в книзі його Гендальф достатньо часу пропадає за кадром. Але з рішенням зробити з однієї книги три фільми роль улюбленого багатьма чарівника значно збільшилася, давши акторові можливість продовжити свої пригоди в Середзем'я.

У передчутті завершення зйомок третього «Хоббіта» Маккеллен згадав, як зворушливо завершувалася його участь у першій трилогії про світ Толкіна, «Володаря кілець»:

Коли ми завершили першу трилогію, це був великий день для основних акторів, день, коли твої зйомки закінчилися. Ми закінчили знімати, нам оголосили, що це останній день такого-то актора, всі розійшлися, переодягнулися і потім повернулися назад. Люди не роз'їхалися по домівках. Вони чекали. І я пам'ятаю, що мій останній день був там, на парковці, де було поле битви або Мінас-Тіріт. І Пітер з продюсером Баррі Осборном встав і показав фільм, весь зроблений про мене. П'яти-, шести- або семихвилинний фільм, наповнений веселощами, жартами, моментами, які хочеться запам'ятати. Після актора підкликали і вручали йому персональний меч. Який, зрозуміло, все ще зберігається в мене вдома. Також там був факел що світиться. І це не могло не розчулити. Подивимося, чи станеться щось схоже завтра. Підозрюю, що це буде просте прощання. «Поки-поки, Хоббіт, бувай-бувай.» Не знаю. Але так, мені буде дуже сумно прощатися з деякими друзями. Але відчуваю, що немає причини нам не зустрітися знову через кілька років. Ми швидше за все так і зробимо. Це ж можливо, чи не так?

«Хоббіт: Битва п'яти армій» вийде на українські екрани вже 11 грудня.