Новини, в яких згадується Ф. Мюррей Абрахам

3 квітня 2022,  20:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня, 30 березня, на стримінговій платформі Disney+ відбулася прем'єра нового супергеройського серіалу «Місячний лицар», який представить незвичайного героя, вірніше одразу кілька незвичайних героїв кіновсесвіту Marvel у втіленні актора Оскара Айзека.

Читати далі...
8 листопада 2019,  02:10 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри нового діснеївського рімейка «Леді та Волоцюга» з'явився його романтичний фрагмент, де головні герої замовляють те саме блюдо.

Рімейк мультфільму «Леді та Волоцюга» від режисера Чарлі Біна розповість історію розпещеної домашньої собачки Леді (Тесса Томпсон) і бездомного пса Бродяги (Джастін Теру), які відправляються в незабутню подорож. У цьому відео вони приходять в гості до шеф-кухаря Тоні (Ф. Мюррей Абрахам), який тримає італійський ресторан, і він пригощає їх своїм фірмовим блюдом спагеті з фрикадельками.

Прем'єра фільму «Леді і Бродяга» в мережі відбудеться 12 листопада.

17 лютого 2019,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже на наступному тижні, 21 лютого, в український прокат увірветься очікуваний мультфільм «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», тому саме час подбати про квитки на зручні для вас сеанси.

«Як приборкати дракона 3: Прихований світ» буде заключною главою знаменитої франшизи кіностудії DreamWorks і покаже зустріч Гикавки (Джей Барушель), Астрід (Америка Феррера) і Беззубика з рідкісним драконом — Денною фурією, в яку тут же закохується наш улюблений дракон. Разом вони вирушають на пошуки прихованого утопічного світу драконів, щоб захистити його від тирана Гріммела (Ф. Мюррей Абрахам).

У мультфільмі також повернеться персонаж Ерет, якого в оригіналі озвучує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Купуйте квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

8 лютого 2019,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий локалізований ТБ-ролик пригодницької анімації «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» обіцяє більше небезпеки і більше драконів. Ну як, ви заінтриговані?

«Як приборкати дракона 3: Прихований світ» стане фінальною главою пригод вікінга Гикавки (Джей Барушель) та його вірного друга дракона Беззубика, які не раз рятували одне одному життя. На поселення вікінгів насувається нова загроза в особі Гріммела (Ф. Мюррей Абрахам), і він повідомляє ТБ-ролику, що хоче забрати дракона, тільки якого саме дракона він має на увазі Нічну фурію чи Денну фурію, чи ще якогось дракона поки залишається лише здогадуватися.

В український прокат ці чарівні дракони прилетять 21 лютого. Квитки на сеанси «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» ви вже можете придбати на нашому сайті.

1 лютого 2019,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик пригодницької анімації «Як приборкати дракона 3: Прихований світ», яка стане заключним розділом цієї історії.

У третьому мультфільмі франшизи «Як приборкати дракона» на нас чекають нові пригоди старих друзів Гикавки (Джей Барушель) і Беззубика. На цей раз селищу, де дракони і вікінги живуть в мирі і спокої, загрожує жорстокий ворог на ім'я Гріммел (Ф. Мюррей Абрахам). Щоб захистити свій дім, хоробрий правитель Гикавка, його вірний дракон та його бойова дівчина Астрід (Америка Феррера) відправляються у доленосну подорож до прихованого міфічного світу.

Дивіться також зворушливий ТБ-ролик «Як приборкати дракона 3», який готує до прощання з улюбленими героями. У кіно з 21 лютого.

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...