Новини фільмів, в яких згадується Дієго Луна

11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

13 листопада 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий співак та володар премії «Оскар» Джон Ледженд поділився трейлером короткометражного мультфільму «Ворон: Легенда», який озвучили знаменитості.

У анімаційній історії «Ворон: Легенда» («Crow: The Legend»), заснованій на відомій легенді корінних американців, Джон Ледженд грає Ворона, найпопулярнішу та найулюбленішу тварину в лісі з яскравим оперенням і прекрасним голосом. Але коли приходить перша зима, чи зможе Ворон принести абслютну жертву, щоб врятувати своїх друзів?

Разом з Леджендом персонажів мультфільму озвучили Ліза Коші, Тай Шерідан, Дієго Луна, Констанс Ву і Опра Вінфрі.

Прем'єра мультфільму «Ворон: Легенда» на сайті YouTube відбудеться у четвер, 15 листопада. Він також буде доступний для перегляду на Oculus VR.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
16 липня 2016,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора, 15 липня, в Лондоні відбулася зустріч каста і творців фільму «Ізгой-один. Зоряні війни: Історії» з шанувальниками під назвою Star Wars Celebration, в рамках якої були представлені нові матеріали і деталі про майбутній спін-офф «Зоряних війн».

Подію відвідали Фелісіті Джонс, Дієго Луна, Бен Мендельсон, Мадс Міккельсен, Алан Тьюдік, Форест Вітакер, Різ Ахмед, Донні Єн, Цзян Вень і режисер Гарет Едвардс, а модератор панелі Гвендолін Крісті, яка зіграла в «Зоряних війнах: Пробудження сили» Капітана Фазму, поділилася після епічним селфі за участю всього каста.

16 липня 2016,  01:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Звездных войн: Пробуждение силы» Гвендолин Кристи поделилась эпическим селфи с членами каста «Изгой-один. Звездные войны: Истории».

Читати далі...