Оновлення, в яких згадується Айс К'юб

14 лютого 2017,  18:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український ТБ-ролик комедії для дорослих «Махач вчителів» знову показує розсердженого Айса Кьюба та неймовірно переляканого Чарлі Дея, у яких після уроків відбудеться стрілка. Хто вистоїть? Після нещодавнього камео Кьюба в «Трьох іксах: Реактівізація» тут без варіантів.

В українських кінотеатрах «Махач вчителів» відбуватиметься з 16 лютого.

9 лютого 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Що відбувається в шаленому ТБ-ролику комедії для дорослих «Махач вчителів»? Чому Айс Кьюб з сокирою женеться за переляканим Чарлі Деем, який грає його колегу-вчителя? Просто другий зробив так, що звільнили першого, і тепер гряде відплата.

Український трейлер комедії режисера Річі Кіна, який працював над серіалом «У Філадельфії завжди сонячно», дивіться тут.

17 серпня 2015,  13:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер вибухової комедії «ШАЛЕНИЙ ПАТРУЛЬ 2» з Айс К’юбом та Кевіном Хартом!

Цього разу ці двоє несамовитих напарників-майже-родичів  ще сміливіші, ще безбашенніші і ще кмітливіші. Нове завдання стартує в Маямі, де копам потрібно дістати найвпливовішого злочинця на узбережжі. Вони не мають чіткого плану, а один з них і досі не вміє користуватися зброєю, галасливий наче чайка і щомиті лажає. Але він не здасть назад, бо від результату місії залежить його шлюб із дівчиною мрії! Драйвова комедія з перченим гумором, перегонами на виживання і романтичними відступами  в найкращих традиціях жанру.

У кінотеатрах України з 14 січня 2016 року (у РФ з 21 січня).