Новини, в яких згадується Форест Вітакер

1 серпня 2022,  16:45 | Новини серіалів

Актор Дієго Луна повертається на екрани в образі відважного повстанця Кассіана Андора у повноцінному трейлері міні-серіалу «Андор», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Disney+.

Читати далі...
16 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер втілює власника чарівного магазину іграшок в новому сімейному мюзиклі від Netflix «Містер Джангл і різдвяна подорож», чия прем'єра відбулася 13 листопада.

Читати далі...
29 червня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія MGM нарешті поділилася з нами повноцінним трейлером своєї музичної біографічної драми «Повага», за головну роль в якій лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон може отримати ще одну статуетку.

Читати далі...
26 липня 2018,  15:34 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного трилера «Місто брехні» від режисера Бреда Фурмана. В основу сюжету фільму лягла книга під назвою «Лабіринт» американського письменника та журналіста Рендолла Саллівана.

Фільм розповідає про колишнього детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса Рассела Пула (Джонні Депп), який в 1997 році розслідував вбивство всесвітньо відомих реперів Тупака Шакура та Ноторіуса Біга. Тоді справу так і не вдалося розкрити.

Через 20 років Пул вирішує об'єднатися з репортером Джексоном (Форест Вітакер), щоб докопатися до істини.

Прем'єра фільму очікується восени. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

14 липня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь релізу науково-фантастичної картини «Як це закінчується» стримінговый сервіс Netflix представив його фінальний трейлер.

На Землі відбувається загадкова подія, після якої на планеті починають траплятися один за одним різні катаклізми, провокуючи хвилю насильства серед людей. Зірка «Дівергента» Тео Джеймс втілює чоловіка, який об'єднується зі своїм тестем (лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися в небезпечну подорож через всю країну і врятувати свою вагітну дружину (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix прем'єра фільму Девіда М. Розенталя відбулася в п'ятницю, 13 липня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
25 червня 2018,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового апокаліптичного трилеру «Як це закінчується», головну роль в якому виконує зірка «Дивергенту» Тео Джеймс.

Події фільму «Як це закінчується» розвиваються в світі, де відбувається загадковий апокаліпсис, що викликає поширення дезінформації та насилля серед громадян США. Молодий чоловік Вілл (Джеймс) об'єднується зі своїм тестем Томом (володар премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися на інший бік країни, яка загрузла в хаосі, і врятувати свою вагітну дружину Саманту (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix стрічка Девіда М. Розенталя, знята за сценарієм Брукса МакЛарена, стане доступна до перегляду з 13 липня.

28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
22 травня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонні Депп полює на вбивцю Тупака Шакура в першому трейлері кримінальної картини «Місто брехні» («City of Lies»), заснованої на реальний подіях.

Детективний трилер «Місто брехні», в минулому відомий як «ЛАбіринт», буде слідувати за лос-анджелеським детективом Расселом Пулом, якого грає Депп. Пул витратив багато років на те, щоб розкрити вбивства відомих реперів Тупака Шакура і Ноторіуса Біга, але через два десятиліття він все ще не заарештував вбивцю. Детектив зустрічає репортера Джека Джексона (Форест Вітакер), який відчайдушно бажає врятувати свою кар'єру і репутацію, й об'єднується з ним, щоб викрити заплутаний клубок корупції і брехні в серці поліції Лос-Анджелеса.

У світовий прокат фільм «Місто брехні», режисером якого є Бред Фурман («Лінкольн для адвоката», «Афера під прикриттям»), вийде 7 вересня.

15 березня 2018,  00:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазова номінатка на премію «Оскар» Рут Є. Картер розповідає про створення яскравого і неповторного вбрання для персонажів супергеройського екшену «Чорна пантера».

Костюмер, відома завдяки роботі над байопіками, була в захваті від можливості придумати костюми для нового для себе жанру, де африканські традиції переплітаються з сучасністю. Картер розкриває, що шикарний наплічник королеви Рамонди (Анджела Бассетт) у вигляді африканського мережива був «роздрукований на 3D-принтері», а фіолетовий костюм старійшини Зурі (Форест Вітакер) має «близько тисячі стрічок». Що стосується нового костюма Чорної пантери (Чедвік Боузман), то він набагато легший та більш облягаючий, ніж попередній, і здалеку виглядає єдиним цілим, а на великих кадрах можна розглянути його незвичайний візерунок. Костюмер сподівається, що завдяки різним деталям, фактурами й кольорам вбрання героїв фільм став справжнім «святом для очей».

«Чорна пантера» вже став першим фільмом-мільярдером 2018 року, а чому він також є одним з кращих сольників MCU, читайте в нашій рецензії.

18 лютого 2018,  06:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Т'Чалла, Окойе і Ерік Кіллмонгер отримали по персональному анімованому постеру супергеройського екшену «Чорна пантера».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна Пантера»
Подорож у країну майбутнього Ваканду
15 лютого 2018,  23:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За десятиліття свого існування Кіновсесвіт Marvel познайомив глядачів з супергероями з Землі й інших світів, які є мільярдерами, суперсолдатами, богами, результатами невдалих і вдалих експериментів з людською ДНК і найкращими шпигунами. Але виявляється, що у прихованій від зовнішнього світу африканській країні Ваканді на троні багато століть сидить ще один супергерой – Чорна пантера, чий статус переходить від батька до сина. І тепер чергу стати захисником Ваканди отримує молодий принц Т’Чалла, який після коронації змушений боротися не тільки із зовнішніми і внутрішніми ворогами своєї країни, а й з минулим свого батька, яке повертається, щоб переслідувати сина.

Читати далі...
5 вересня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер 4 сезону мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці», де усі шляхи сходяться в один. В нових серіях екіпаж космічного корабля «Привид» повертається, щоб і далі протистояти Імперії. Також тут з'являється Со Геррера (Форест Вітакер) і згадується, що директор Креннік зайнятий новим проектом «Зореграй» («Stardust»), який, як нам відомо з фільму «Бунтар-один», є кодовою назвою «Зірки смерті».

Прем'єра 4 сезони «Зоряні війни: Повстанці» відбудеться 16 жовтня.

26 липня 2017,  02:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час конвенції Comic-Con, що проходила минулого тижня, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Чорна пантера». Його в Сан-Дієго привезли актори Чедвік Боузман, Люпіта Ніонго, Майкл Б. Джордан, Енді Серкіс, Форест Вітакер та режисер Райан Куглер, які разом з шанувальниками вперше побачили цей трейлер. І коли в залі ввімкнули світло, каст був в не меншому захваті, ніж глядачі, радісно вітаючи один одного, танцюючи та стрибаючи від щастя. З нетерпінням чекаємо релізу трейлера в інтернеті.

Український тизер-трейлер «Чорної пантери» дивіться тут. Фото каста з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї.