Новини, в яких згадується Хоакім Роннінг

2 березня 2024,  11:34 | Новини фільмів

Ми так довго цього чекали і нарешті маємо перший погляд на науково-фантастичний екшен «Трон: Арес» за участю лавреата премії «Оскар» Джареда Лето.

Читати далі...
7 грудня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року шанувальників Disney і Анджеліни Джолі чекає приємний сюрприз — в повторний прокат вийде її казкове фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», режисером якого став Хоакім Роннінг.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:07 | Новини фільмів

За тиждень до виходу фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» на великі екрани студія Disney поділилася ще одним інтригуючим трейлером.

Новий фільм режисера Хоакіма Роннінга покаже, як через 5 років після подій першої «Чаклунки» принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), не знаючи, що його мати королева Інгріт (Мішель Пфайффер) ненавидить чарівних істот і готує для її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) війну. Але королева боліт і чарівного світу Малефісента не буде сидіти склавши руки і відповість їй боєм.

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Аврора повідомляє Малефисенті про свої заручини. У кіно з 17 жовтня.

4 жовтня 2019,  19:38 | Новини фільмів

Скучили за темною стороною Анджеліни Джолі? Тоді вам пощастило, оскільки вона якраз виривається на свободу в третьому ТБ-ролику фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви».

Продовження фільму «Чаклунка», яке зняв режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Хоакім Роннінг, покаже, як через декілька років вже доросла принцеса Аврора (Ель Фаннінг) приймає пропозицію руки і серця від гаряче коханого нею принца Філіпа (Гарріс Дікінсон). Але знайомство її хрещеної Малефісенти (Анджеліна Джолі) з матір'ю Філліпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) незабаром обертається для закоханих жахливою катастрофою і призводить до війни між людьми і чарівними істотами. Наприкінці відео Аврора зі сльозами говорить Малефісенті, яка розбушувалася, що вона насправді не така, на що хрещена їй відповідає, що та її просто не знає.

Дивіться також другий ТБ-ролик фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де Малефісента показує свій ульотний вихід. У кіно з 17 жовтня.

2 жовтня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Другий офіційний ТБ-ролик діснеївського фентезі Хоакіма Роннінга «Чаклунка: Повелителька темряви» показує, як Анджеліна Джолі готується до Геловіну.

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Читати далі...
11 вересня 2019,  18:13 | Новини фільмів

Нагороду «Відео дня» присуджуємо таймлапсу діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», який під пісню AC/DC «Back In Black» показує, як Анджеліну Джолі гримують для ролі рогатої лісової феї Малефісенти.

Читати далі...
12 серпня 2019,  14:29 | Новини фільмів

На вихідних студія Disney поділилася першим ТБ-роликом свого очікуваного фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», де героїня Анджеліни Джолі показує свій гнів і свої суперсили.

Читати далі...
7 серпня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі гіпнотизує своїм поглядом на новому постері діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де вона знову зіграє казкову лиходійку Малефісенту.

Читати далі...
8 липня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі починає війну з Мішель Пфайффер в офіційному українському трейлері пригодницького фентезі від студії Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», чия прем'єра відбудеться восени.

Продовження фільму «Чаклунка», номінованого на премію «Оскар», покаже, як принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), але її хрещена фея Малефісента (Анджеліна Джолі) виступає проти цього союзу. Її знайомство з королівською сім'єю і матір'ю Філіпа королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) дуже скоро перетворюється на масштабний конфлікт між людьми і чарівними істотами.

Нове фентезі режисера Гоакіма Роннінга, який зняв фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», прибуде в українські кінотеатри 17 жовтня.

14 травня 2019,  04:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сезон відьом відкрито! Лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі стає на бік зла в тизер-трейлері фентезі «Малефісента: Володарка темряви» («Чаклунка: Володарка темряви»).

Читати далі...
23 березня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мішель Пфайффер поділилася закулісною фотографією діснеївського фентезі «Малефісента: Володарка темряви», яка частково представляє її героїню королеву Інгрит.

Читати далі...
30 травня 2018,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі фотобомбить Елль Фаннінг на перших закулісних фотографіях діснеївського фентезі «Чаклунка 2», чиї зйомки нарешті стартували.

Читати далі...
3 травня 2018,  19:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К актерскому составу диснеевской сказки «Малефисента 2» присоединилась знаменитая голливудская актриса Мишель Пфайффер, на чьем счету есть 3 номинации на «Оскар».

Читати далі...