Новини, в яких згадується Віктор Гарбер

Рецензія на фільм «Щаслива пора»
Крістен Стюарт та її шалене знайомство з батьками
7 січня 2021,  21:04 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Тема знайомства нареченого або нареченої з батьками своєї другої половинки є однією з найпопулярніших в жанрі романтичних комедій і за роки існування кінематографа була досліджена вздовж і поперек. Але що як батьки навіть не підозрюють про те, що їхня дочка привезла додому свою другу половинку, оскільки ця половинка – дівчина? Саме в такій непростій ситуації і намагається розібратися фільм «Щаслива пора» (також відомий як «Найщасливіший сезон»).

Читати далі...
10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

Читати далі...
5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Читати далі...
30 січня 2018,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився свіжим промо-роликом майбутніх серій супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда втратила Мартіна (Віктор Гарбер) і Джекса (Франц Драмех), але вже в наступній серії до Легенд приєднається новий герой — відомий експерт з окультизму Джон Костянтин (Метт Райан), який буде виганяти (диявола?). Також відео розкриває, що в серії з'явиться Капітан Холод (Вентворт Міллер).

«Легенди завтрашнього дня» повернуться на екрани 13 лютого за українським часом.

7 грудня 2017,  01:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» Сара (Кейті Лотц) приводить на борт свого мандруючого крізь простір і час корабля досвідченого чаклуна й експерта з окультизму Джона Костянтина (Метт Райан), у якого в 2014-2015 роках був особистий серіал. Але не всі в захваті від його прибуття, як, наприклад, Мік (Домінік Перселл).

Чи надовго затримається у них в гостях Костянтин, поки невідомо, але тепер у Легенд є постійна вакансія, адже в фіналі половини сезону команда попрощалася відразу з двома героями — Мартіном Штайном (Віктор Гарбер) і Джефферсоном Джексоном (Франц Драмех), які були Вогняним штормом.

«Легенди завтрашнього дня» повернуться в лютому 2018 року.

9 листопада 2017,  21:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джекс (Франц Драмех) і доктор Штайн (Віктор Гарбер) міняються тілами в 6 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Промо-ролик показує, що в рядах Легенд трапляється ситуація в дусі «Чумової п'ятниці» (пам'ятаєте комедію, де Ліндсі Лохан помінялася тілами з Джеймі Лі Кертіс?), і тепер в костюмі Вогненного шторму доведеться запалюватися Штайну. На цей раз супергерої відправляються в Голівуд 1930-х років, щоб виправити анахронізм, де Єлена Троянська (Бар Палі) влаштувала війну між двома кіностудіями.

Серія «Helen Hunt» («Хелен Хант») вийде на екрани 15 листопада за українським часом.

2 листопада 2017,  00:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої, які мандрують у часі, будуть полювати на вампірів та розкопувати могили в 5 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди відправляються у вікторіанський Лондон, а якщо конкретно, то в 1897 рік, де раптово зустрічають Ріпа (Артур Дарвілл), поки ловлять вампіра, який подорожує в часі. Також Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) спробує подружитися з новим членом команди Зарі (Тала Еш), а Мартін Штайн (Віктор Гарбер) дізнається про секретний план, який розробили Джекс (Франц Драмех) і Рей (Брендон Рут) на цьому тижні.

Серія «Return of the Mack» («Повернення Мека») вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

24 липня 2017,  03:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому сезоні команда «Легенд завтрашнього дня» примудрилася серйозно пошкодити час, і тепер їй доведеться його налагоджувати. Трейлер 3 сезону показує динозаврів, лицарів, ковбоїв, цирк Ф.Т. Барнума (Біллі Зейн), куди супергерої відправляються працювати під прикриттям, лиходійку Куасу, яка прибула з мультсеріалу «Віксен», а також Білу канарку (Кейті Лотц) в бойовій стійці, Мартіна (Віктор Гарбер) в клоунському гримі і Атома (Брендон Рут) на Місяці.

Забавні фото касту з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 3 сезону відбудеться 10 жовтня.

21 липня 2017,  17:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний трейлер байопіка «За прірвою в житі», де зірка «Людей Ікс» Ніколас Голт втілює легендарного письменника Дж.Д. Селінджера. Фільм розповість про його юнацькі роки, навчання в Колумбійському університеті, про пережиту війну і про те, як народився його знаменитий персонаж Холден Колфілд, головний герой культового роману «Над прірвою в житі». Компанію Холт тут складають Кевін Спейсі, Зої Дойч, Сара Полсон та Віктор Гарбер.

Українська прем'єра кінокартини від володаря премії «Еммі» Денні Стронга очікується 23 листопада. Чекаємо на дубльований трейлер.

21 березня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сьогоднішній серії «Флеша» Баррі Аллен (Грант Гастін) та Кара Денверс (Мелісса Бенойст) позбудуться своїх сил й опиняться в полоні у Музичного майстра (Даррен Крісс), який ув'язнить їх в ретро-мюзиклі, де потрібно строго слідувати сценарію й при цьому же не бути вбитими.

У цьому незвичайному кросовері також візьмуть участь Віктор Гарбер з «Легенд завтрашнього дня» та Джон Барроумен зі «Стріли».

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...
30 листопада 2016,  00:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжсеріальний кросовер каналу The CW продовжується сьогоднішньою серією «Флеша», на чиїх 32 кадрах зібралися всі супергеройські колеги Баррі Аллена.

Читати далі...
27 квітня 2016,  17:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американської історії жахів» Сара Полсон приєдналася до касту байопіка про таємничого і культового американського письменника Дж.Д. Селінджера «Бунтівник у житі».

Читати далі...
3 листопада 2015,  19:53 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Тобі тут не вижити. Ти не вовк.
Тепер це вовчий край»,
- Алехандро

Режисер ДЕНІ ВІЛЬНЬОВПолонянки», «Пожежі») представляє гостросюжетний емоційний трилер, який занурює глядача в безодню змов, корупції та моральної плутанини прикордонній війни з наркотиками.

Коли агент ФБР і керівник групи по звільненню заручників Кейт Мейсер (лауреат премії «Золотий глобус» Емілі Блант) виявляє «будинок смерті» мексиканського наркокартелю, ця шокуюча знахідка тягне за собою серйозні наслідки як на особистому, так і на глобальному рівні. Кейт запрошують взяти участь в секретній операції, що очолює загадковий агент, відомим на ім'я Алехандро (лауреат премії «Оскар» Бенісіо дель Торо), і спеціальний агент Метт Грейвер (номінант на премію «Оскар» Джош Бролін). Хоча Кейт намагається переконати себе, що домагається правосуддя, її затягує в саму середину таємної війни, в якій замішані безжальні картелі, кровожерливі вбивці, американські шпигуни під прикриттям і тисячі безневинних людей.

Читати далі...
12 вересня 2015,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появилась первая промо-фотография с Человеком-ястребом и Девушкой-ястреб в костюмах, в которых они появятся в грядущем сериале от DC «Легенды завтрашнего дня».

Читати далі...