Новини, в яких згадується Алан Сільвестрі

27 липня 2019,  01:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Невже вони могли це вирізати? Таке питання з'явиться у вас після перегляду нової вирізаної сцени супергеройського екшену «Месники: Завершення», де супергерої схиляють коліна перед Тоні Старком.

Фільм «Месники: Завершення» змусив нас попрощатися з кількома улюбленими героями, включаючи засновника цієї франшизи Тоні Старка (Роберт Дауні мол.), також відомого як Залізна людина. Тоні загинув, перемігши Таноса (Джош Бролін) за допомогою Каменів Нескінченності, і поки над його тілом плакала невтішна Пеппер (Гвінет Пелтроу), інші супергерої вирішили вшанувати його самопожертву, ставши перед ним на одне коліно під зворушливу музику композитора Алана Сільвестрі. Прямо в серце.

А якщо про хороше, то цього тижня блокбастер «Месники: завершення» нарешті обійшов «Аватара» в битві бокс-офісів і став найприбутковішим фільмом усіх часів.

2 травня 2018,  12:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту, коли Тоні Старк оголосив себе Залізною людиною, минуло вже цілих 10 років, і з тих пір Marvel Studios познайомила нас більш ніж з 20 супергероями з Землі і з космосу, які неодноразово билися з різноманітними суперлиходіями, але один з них давно чекав свого часу в тіні. Божевільний Титан Танос, який втратив свій рідний світ, задумав врятувати всесвіт за допомогою «справедливого геноциду», знищивши половину її населення, щоб друга половина ні в чому не потребувала і жила, процвітаючи. І для цього йому потрібно заволодіти шістьма Камінням Нескінченності – сингулярностями, що володіють неймовірною силою і дозволяють стерти половину живих істот лише за допомогою одного клацання пальців...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Першому гравцю приготуватися»
Віртуальна реальність Стівена Спілберга
27 березня 2018,  23:58 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Спілберг є одним з найвпливовіших режисерів пригодницького жанру та жанру наукової фантастики нашого часу, на чиїх фільмах виросло вже не одне покоління мрійників. Включаючи письменника Ернеста Клайна, що створив популярний фантастичний роман «Першому гравцю приготуватися», який відкриває нові грані жанру. Книга стала бестселером, привернула увагу студії Warner Bros. і самого Спілберга, і він вирішив оживити на екрані чарівний світ віртуальної гри «Оазис», наповнений чудесами і небезпекою.

Читати далі...
9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.