Новини, в яких згадується Енді МакДауелл

5 липня 2019,  19:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новоспечені родичі грають з нареченою в смертельну гру в українському трейлері комедійного трилера «Гра в хованки», режисерами якого виступають Метт'ю Беттінелли і Тайлер Джіллетт.

Головною героїнею цього веселого слешера є молода жінка Грейс (Самара Вівінг), яка виходить заміж за чоловіка своєї мрії (Марк О'Брайен) і з нетерпінням чекає, коли стане частиною його великої і дружної сім'ї. Але ніч їхнього весілля приймає несподіваний оборот, коли ексцентричні родичі (Енді МакДавелл, Адам Броді, Генрі Черні) вирішують влаштувати на Грейс полювання, оскільки вірять, що якщо не принесуть її в жертву, їх спіткає жахлива біда.

Українські глядачі зможуть побачити «Гру в хованки» на великому екрані з 22 серпня.

17 червня 2019,  21:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер американського горор-трилера «Ready or Not», в якому знялися Самара Вівінг, Енді МакДавелл і Адам Броді.

Фільм розповідає про дівчину на ім'я Грейс, яка виходить заміж за хлопця своєї мрії і з нетерпінням чекає, коли стане частиною його великої родини. Але ніч їхнього весілля приймає несподіваний оберт, коли ексцентричні родичі вирішують влаштувати на неї полювання, оскільки вірять, що якщо не принесуть її в жертву, їх спіткає жахлива біда.

Світова прем'єра слешера від Меттью Беттінеллі і Тайлера Джіллетта відбудеться у серпні. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.