Енді МакДауеллAndie MacDowell

Енді МакДауелл / Andie MacDowell
Повне ім'я: Rosalie Anderson MacDowell
Народилася 21 квітня 1958
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Енді МакДауелл

Dashing in December (2020) ... Deb Burwall
Wireless (2020) ... актриса
No Man's Land (2020) ... Monica Greer
Чотири весілля і одні похорони (2019) ... Mrs. Howard
Гра в хованки (2019) ... Becky Le Domas
Сміятиметься останнім (2019) ... Doris Lovejoy
Something in the Air (2018) ... Self
Паперовий рік (2018) ... Joanne Winters
The Beach House (2018) ... Lovie Rudland, продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Енді МакДауелл

Енді МакДауелл народилася 21 квітня 1958 року в містечку Гаффні, Південна Кароліна, США. Батьки Енді розвелися, коли дівчинці було всього 6 років, її мати дуже переживала із цього приводу й незабаром запила, однак при цьому намагалася, щоб дитинство її дочки не було остаточно зіпсоване й періодично намагалася скрасити його всілякими подарунками й іншими приємними дріб'язками.

Відео з участю Енді МакДауелл

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енді МакДауелл. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енді МакДауелл

Написати коментар...
Написати коментар...