Новини, в яких згадується Еспен Сандберг

29 березня 2017,  02:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney поділилася першим закулісним відео, що показує створення майбутнього блокбастера «Пірати Карибського моря: Помста Салазара». Тут про свої враження від роботи над даним фільмом розповідають актори Хав'єр Бардем, Кая Скоделаріо і Брентон Твейтс, режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг та незмінний продюсер франшизи Джеррі Брукхаймер, а також в кадрі інколи з'являються Джонні Депп і Джеффрі Раш.

Свіжий трейлер п'ятої частини пригод капітана Джека Горобця дивіться тут.

12 липня 2016,  13:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося рідкісне фото зі зйомок «Піратів Карибського моря: Мерці не розповідають казок», де Джонні Депп зображений разом з режисерами Хоакімом Роннінгом і Еспеном Сандбергом.

Читати далі...
25 березня 2016,  14:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки п'ятої частини франшизи «Пірати Карибського моря» вже завершені, але з'явилася цікава інформація про те, що її режисери Хоакім Роннинг і Еспен Сандберг дозняти нову сцену, у якій брав участь легендарний музикант Пол Маккартні.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
17 грудня 2014,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вересні Орландо Блум сказав, що можливо повернеться до піратської франшизі, а тепер повідомив ще більш інтригуючі новини про п'яту частину «Піратів Карибського моря», яка може стати ребутом цієї історії.

Під час інтерв'ю на честь промо-туру «Хоббіта: Битви п'яти воїнств» Орландо Блум відкрив, що все ще йдуть переговори щодо його повернення до «Піратів Карибського моря 5»:

Я точно ще не впевнений, що повернуся, але є такі розмови. Вони хочуть перезапустити всю франшизу, здається, і зробити історію про мене і мої відносини з сином.

Передбачалося, що ребутом історії, який повинен вдихнути нове життя у франшизу, буде ще четверта частина, але тепер мабуть цю відповідальність перекладають на п'ятий фільм, чиє виробництво вже давно припинено.

Востаннє Орландо Блум, який дуже хотів би повернутися до ролі Уїлла Тернера, з'явився в «Піратах Карибського моря: На краю Світу». Ось, що він говорить про теперішнього свого персонажа:

Зараз я звичайно Дейві Джонс, тому живу на дні океану. Було б здорово зробити щось таке, де я б гуркотів в глибинах океану, оскільки на мене це зовсім не схоже. Стану весь таким кривуватим.

Блум також згадав, як було чудово працювати із зіркою франшизи Джонні Деппом:

Було чудово працювати з Джонні, це і було однією з причин, через які я вхопився за таку можливість, і все тому, що Джонні був залучений в проект. Я був таким величезним фаном Джонні Деппа, коли зростав, тому опинитися поруч і особисто з Джонні і дивитися як він працює як актор було неймовірним подарунком.

Офіційна назва п'ятої частини - «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки». Її режисерами будуть норвежці Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг, чия пригодницька драма про перетин Тихого Окена «Кон-Тікі» була номінована на «Оскар». У свої піратські образи повинні повернутися Джонні Депп і Джеффрі Раш, що грає роль Барбосси. За чутками, до них може приєднатися Хав'єр Бардем, чия дружина Пенелопа Крус з'явилася в «Піратах Карибського моря: На дивних берегах».

Вихід «Піратів Карибського моря 5» заплановано на липень 2017 року, зйомки мають розпочатися в Австралії на початку 2015 року.