Новини, в яких згадується Джерард Батлер

26 січня 2024,  17:34 | Кастінг

За кілька років на великі екрани повернуться хоробрі вікінги з популярних мультфільмів франшизи «Як приборкати дракона». Хто ж зіграє в цьому рімейку головних героїв?

Читати далі...
10 листопада 2020,  02:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Рік Роман Во зніме продовження гостросюжетного бойовика «Падіння янгола» з Джерардом Батлером, яке буде називатися «Night Has Fallen».

Читати далі...
1 вересня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці до українських кінотеатрів нарешті добереться довгоочікуваний фільм-катастрофа «Гренландія» від режисера Ріка Романа Во, в якому зірка стрічки «300 спартанців» Джерард Батлер зіткнеться з руйнівною кометою.

Читати далі...
3 липня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо довгоочікуваний дубльований трейлер фільму-катастрофи «Гренландія», в якій зірка фантастики «Геошторм» Джерард Батлер знову стикається з катастрофою планетарного масштабу.

Читати далі...
26 червня 2020,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія STX Entertainment поділилася офіційним трейлером науково-фантастичного трилера «Гренландія», головні ролі в якому виконали зірка фільму «300 спартанців» Джерард Батлер і зірка «Дедпула» Морена Баккарін.

Читати далі...
22 червня 2020,  17:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «300 спартанців» і «Законослухняний громадянин» Джерард Батлер підписався на головну роль в екшен-трилері «Кандагар».

Читати далі...
19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
1 квітня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму-катастрофи «Геошторм» Джерард Батлер знову опиняється віч-на-віч з апокаліпсисом планетарного масштабу в трейлері науково-фантастичного трилера «Гренландія».

Читати далі...
27 серпня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Дивимося вибухонебезпечний фрагмент гостросюжетного бойовика Ріка Романа Во «Падіння янгола», який вийшов в український прокат 22 серпня.

Джерард Батлер повертається у продовженні фільмів «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона» в образі хороброго спецагента Майка Беннінга, який очолює охорону президента США Аллана Трамбулла (Морган Фріман). Коли на президента скоюється замах, а в його організації звинувачують Майка, головний герой вирішує залягти на дно і попросити допомоги у свого батька (Нік Нолті), який в даному фрагменті влаштовує для ворогів сина у лісі вибухову засідку.

Квитки на сеанси «Падіння янгола» ви знайдете в нашій афіші.

18 серпня 2019,  14:40 | Новини фільмів

Вийшов другий фрагмент очікуваного екшен-трилера «Падіння янгола», який знайомить нас з батьком головного героя спецагента Майка Беннінга.

Третя частина пригод Майка Беннінга (Джерард Батлер), яку зняв режисер Рик Роман Во, покаже, як його підставляють і звинувачують у замаху на життя президента США Аллана Трамбулла (Морган Фріман). Майк відправляється в біга і в новій сцені звертається по допомогу до свого батька (Нік Нолті), з яким вони давно не бачилися. Батько дивується, як Майк його знайшов, на що головний герой перераховує всі місця, де той жив останні роки, повідомляючи, що ніколи не втрачав його з поля зору.

Дивіться також перший фрагмент бойовика «Падіння янгола», який показує атаку дронів на президента. У кіно з 22 серпня.

16 серпня 2019,  17:46 | Новини фільмів

Щоб підігріти наш інтерес до свого нового гостросюжетного бойовика «Падіння янгола», студія Lionsgate опублікувала в мережі його перший фрагмент, де скоюється замах на президента.

«Падіння янгола» буде продовженням фільмів «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона», в якому спецагента Майка Беннінга (Джерард Батлер) підставлять і звинуватять у замаху на президента США Аллана Трамбулла (Морган Фріман). В даному фрагменті на озеро, де президент рибалить, налітає хмара озброєних вибухівкою дронів і знищує всю озброєну охорону на березі.

Дивіться також фінальний трейлер бойовика «Падіння янгола». У кіно з 22 серпня.

25 липня 2019,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate кілька годин тому поділилася другим трейлером гостросюжетного бойовика «Падіння янгола», в якому актор Джерард Батлер повертається в образі спецагента Майка Беннінга.

Продовження екшенів «Падіння Олімпу» і «Падіння Лондона» покаже, як на президента США Аллана Трамбулла, якого втілює Морган Фріман, скоюється замах, і в ньому звинувачують його вірного друга й агента Секретної служби Майка Беннінга. Втікши з-під варти, Майк стає людиною в бігах і повинен проникнути в своє власне агенство і перехитрити ФБР, щоб вичислити того, хто несе реальну загрозу життю президента.

До української прем'єри фільму «Падіння янгола» залишилося менше місяця вона відбудеться 22 серпня. Режисером третьої пригоди Майка Беннінга виступає Рик Роман Во, який зняв бойовики «Стукач» і «Постріл в безодню».

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
11 червня 2019,  23:02 | Оновлення

У мережі з'явився дубльований трейлер бойовика «Падіння янгола» з Джерардом Батлером та Морганом Фріманом в головних ролях. Режисером фільму виступив Рік Роман ВоПостріл в безодню», «Стукач»). «Падіння янгола» є третьою частиною "антитерористичної" екшн-франшизи, куди раніше увійшли «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона».

У центрі сюжету висококласний агент Секретної служби США Майк Беннінг, який стає метою терористичної організації. Герою доведеться у черговий раз битися з кілерами, щоб врятувати себе і своїх близьких.

В український прокат картина «Падіння янгола» вийде 22 серпня.

20 травня 2019,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов перший трейлер фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», ретроспективний трейлер супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», трейлер бойовика «Падіння янгола», а також нові трейлери мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Playmobil Фільм» та горора «Сонцестояння».

Читати далі...