Новини, в яких згадується Бенджамін Бретт

8 травня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Стрендж битиметься з колишнім союзником Карлом Мордо, який перейшов на темну сторону, в своєму другому сольному екшені від Marvel Studios «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Читати далі...
15 серпня 2019,  20:57 | Новини фільмів

Вийшов офіційний український трейлер бойовика Шоуна Ку «Розплата», головну роль у якому виконує зірка «Примарного гонщика» Ніколас Кейдж.

Кейдж грає колишнього учасника кримінального синдикату, який присягнувся помститися своїм босам після відбуття 22-річного терміну у в'язниці за злочин, якого він не скоював. Єдине, що може відвернути його від зловісного плану помсти, це відносини з сином, які йому вдалося відновити.

Українська прем'єра фільму «Розплата», де також з'являться Бенджамін Бретт і Кароліна Видра, відбудеться 29 серпня.

8 червня 2018,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox опублікував перший тизер 3 сезону музичної драми «Зірка», де постійні ролі грають Квін Латіфа і Бенджамін Бретт.

«Зірка» слідує за трьома талановитими і амбітними молодими співачками Стар (Джуд Деморест), Сімоною (Бріттані О'Грейді) та Алекс (Райан Дестіні), які біжать від свого минулого і хочуть почати життя з чистого аркуша, поки вони намагаються пробитися в жорстокому світі музичного бізнесу в Атланті.

Серіал «Зірка» з новими серіями і новими піснями повернеться на екрани восени.

22 листопада 2017,  01:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Країні мертвих теж є свої талант-шоу, показує новий фрагмент мультфільму «Коко».

Коли хлопчик Мігель (Ентоні Гонсалес), який дуже любить музику і хоче стати таким же великим музикантом, як його прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), потрапляє в чарівну Країну мертвих, він разом зі своїм новим другом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) відправляється дивитися битву музичних груп. За кого з її учасників ви вболіваєте?

В український прокат «Коко» виходить у четвер, 23 листопада. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

18 листопада 2017,  20:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер очікуваної анімації від Disney і Pixar «Коко», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Щороку всі мексиканці збираються разом, включаючи сім'ю хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом. І в цей День мертвих він чудесним чином потрапить в чарівний потойбічний світ, де подружиться зі скелетом з великим серцем на ім'я Гектор (Гаель Гарсія Берналь) та познайомиться зі своїми предками і видатним музикантом Ернесто де ла Крусом (Бенджамін Бретт), своїм прапрадідусем, на якого юний герой так прагне бути схожим.

Знайомимося з українськими голосами мультфільму «Коко». У кіно він прибуде 23 листопада.

6 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув яскравий португальський трейлер мультфільму від оскароносного дуету студій Disney і Pixar «Коко».

Юний Мігель (Ентоні Гонсалес) все своє життя мріє лише про одне — стати таким же великим музикантом, як його видатний предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але бабуся хлопчика (Рені Віктор) суворо забороняє йому навіть дивитися на гітару. Разом зі своїм непосидючим псом Данте Мігель знаходить вхід в чарівний потойбічний світ, де знайомиться зі своїми численними предками, включаючи самого Ернесто, і дізнається таємницю своєї родини.

Дивимося перший український ТБ-ролик «Коко». У кіно з 23 листопада.

3 листопада 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося яскравий український ТБ-ролик очікуваного мультфільму від Disney і Pixar «Коко», який повідомляє, що цієї осені можливо все.

Це історія юного хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який хоче стати великим музикантом, як його знаменитий предок Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині існує табу на заняття музикою. Одного разу він потрапляє в чарівний потойбічний світ, де йому належить познайомитися з доброзичливим скелетом Гектором (Гаель Гарсія Берналь) та дізнатися таємницю свого роду.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Думками навиворіт» і «В пошуках Дорі» відбудеться 23 листопада.

29 вересня 2017,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час цьогорічної конвенції D23 Expo Бенджамін Бретт та юний Ентоні Гонсалес, які озвучують мультфільм «Коко», виконали одну з його композицій. Пісня називається «Remember Me», і по сюжету її співає видатний предок головного героя Ернесто де ла Крус (Бретт). Мультфільм розповість про те, як його нащадок Мігель (Гонсалес) теж хоче займатися музикою, але в його сім'ї це суворо заборонено, тому хлопчик відправляється в захоплюючу подорож світом мертвих, щоб познайомитися з Ернесто й дізнатися правду про свій рід.

Новий український трейлер «Коко» дивіться тут. У кіно мультфільм від Disney та Pixar прибуде в листопаді.

14 вересня 2017,  02:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій трейлер очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Коко» («Таємниця Коко») показує нові смішні й зворушливі моменти. Це історія про хлопчика Мігеля (Ентоні Гонсалес), який мріє стати великим музикантом, як його видатний прапрадід Ернесто де ла Крус (Бенджамін Бретт), але в його родині заборонено займатися музикою. Щоб зрозуміти, чому так сталося, і познайомитися зі своїм талановитим предком, Мігель відправляється в незабутню подорож у веселий світ мертвих.

Український трейлер нового мультфільму від творців «Історії іграшок» та «В пошуках Дорі» дивіться тут. У кіно «Коко» прибуде в листопаді.

21 червня 2017,  17:21 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий прес-реліз кримінального трилера «Постріл в безодню», в якому розповідається цікавий метод написання сценарію, думки і роздуми творців фільму:

Фатальна випадковість, смертельна трагедія, і все його життя летить шкереберть… Опинившись за гратами, він повинен навчитися жити за новими законами. Ти повинен стати борцем, авторитетом або опинишся жертвою. Яку ціну доведеться заплатити, щоб вижити в цьому пеклі, з якого немає дороги назад?..

Читати далі...
8 червня 2017,  16:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо повноцінний трейлер майбутнього мультфільму від Disney і Pixar «Коко» в українському дубляжі. Він повідає про 12-річного хлопчика Мігелі, який хоче стати великим музикантом, але знайдена ним легендарна гітара відправляє його в потойбічний світ, де йому доведеться познайомитися з усіма покійними рідними і нарешті дізнатися, хто є його батьком.

Українська прем'єра мультфільму, який озвучили Ентоні Гонсалес, Гаель Гарсія Берналь, Бенджамін Бретт, Рені Віктор і Аланна Юбак, відбудеться 23 листопада.

30 жовтня 2016,  18:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Доктор Стрэндж» решил порадовать поклонников Marvel сразу двумя сценами после титров, в одной из которых появился Мститель. Осторожно, спойлеры.

Читати далі...